Şimdi Ara

4. İSPANYA GP - 13.05.2007 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
0
Favori
8.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

4. İSPANYA GP - 13.05.2007

(En Son Oy Tarihi: 26.6.2007)
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_14172559/mpage_1/key_//tm.htm#14235346

arkadaşın biri alıntı koymuş Türk F1 Takımı Diyalogları diye bi bakın baya güldüm ben
  • O sunucu neydi ööle yaw şaka gibi walla "yok ben 97'de anlatırdım , benim zamanımda da bööle oldu şööle oldu" kendini kanıtlamaya çalışıyo.

ilk okul çocuklarına anlatır gibi km burda yazıyo , vites burda , üff 6'ya attı

Bi ntv'ye bi eurosport'a baksınlar da sunucu nasıl olurmuş görsünler. cnntürk'e ve doğan grubuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikista

O sunucu neydi ööle yaw şaka gibi walla "yok ben 97'de anlatırdım , benim zamanımda da bööle oldu şööle oldu" kendini kanıtlamaya çalışıyo.

ilk okul çocuklarına anlatır gibi km burda yazıyo , vites burda , üff 6'ya attı

Bi ntv'ye bi eurosport'a baksınlar da sunucu nasıl olurmuş görsünler. cnntürk'e ve doğan grubuna

yayın doğanın elinde spikerler doğanın elinde türkiye gp sinin adı (PO)doğanın elinde po da dağanın elinde....
    bi siyasete el atmadığı kaldı.

• quote:

Orjinalden alıntı: BFCYBORG

Alonso'yuda tebrik eden olmadı adamın tipinden "benden uzak durun ulan" havası sezdim.Kendi ülkesinde 1. olamadı diye bozuldu biraz. zaten kimsede yaklaşmadı yanına korkudan.

alonsonun yenilgiyi kabullenememe gibi bi huyu var,yarış kaybedince suratından düşen bin parça
    ama bu yarışta hamilton'dan üstelik kendi seyircisi önünde fark yemesi daha çok bozmuş moralini

bu arada evet ilk virajda senin dediklerin kısmende olsa gerçekleşti
    ama alonsonun massayı geçemediğini sadece ilk viraja bodoslama daldığı için massayı geçmiş gibi göründüğünü söylemeliyim
    yani massa yarış çizgisini vermedi,alonso massadan böyle bi hamle beklemediği için daldı viraja,sonuç ortada

yarışın geneli benim için felaketti,ne takımım toyota ne de kimi raikkonen yarışı bitiremedi

• Adam Fisi'nin sadece yakit aldigi pitten cikarken hortumu tutan Ferrari pit ekibindeki elemani gorunce Ferrari 3. pit icin hazirlaniyo, takimlar bu son pit-stoplarda hata yapmamak zorundalar demesiyle koptum walla. Zaten 6 tur kalmis, orda oole bi pit-stop yapsa Ferrari(sorun yok bisey yok), hic suphesiz herkes disini kirar walla, bi daha da piste yaklastirmazlar oyle bi pit-stop yapan takimi.

Bu arada bu yarisla birlikte hem pilotlarda hem de takimlarda daha fazla farklarla liderlige devam etsek de hic umut vermiyoruz. Boyle dayaniklilikla da biryere kadar. Gerci soyle bir durum da var, startta Ferrarilerin onunde yer alip ilk turu onlarin onunde atarsak da bizi gecemezler, zira gecis yapacak kadar buyuk fark oldugunu zannetmiyorum. Ama yine de bi ucundan onlara yetismeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxiyavuz -- 13 Mayıs 2007; 18:19:03 >

• Arkadaşlar adam yüzbinlerce F1 tutkunlarına değil, ilk defa yarış izleyen belki bir kaç yüz seyirci için yarış anlattı (kendisi ilk defa sunuyo ya herkes ilk defa izliyor sandı herhalde). Beni iyice baydı, yarış dışılar, bijon takmamalar, alevler olmasa tahammül edip izlemezdim.
  • renault ve honda salaklıklarına yansın.. renault hiç gereği yokken 3 pit stop yaptı.. hele fisico'nun 6 tur kala pite girmesi akla mantığa sığmaz.. bir önceki pit stopta 6 tur fazladan yakıt koymak akıllarına gelmedi heralde.. son pit stop nedeniyle puandan oldu.. kovalainen de 2. pit stoptan sonra uçuyordu nerdeyse.. pit çıkışı ilk turunda pistin 3. sektöründe 28.2'lik inanılmaz bir derece yaptı.. renault'ların yarış performansı düzelmiş.. sıralama turu performansını ve stratejilerini biraz daha geliştirmeleri gerekir..

honda'ların ise pit çıkışı çarpışmaları felaketti.. button ön kanadı değiştirmek zorunda kaldı.. honda pistin spyker'dan sonra torro rosso ile birlikte en kötü takımı..

yarışın en başarılı takımı bence aguri'lerdi.. sato 8. olarak 1 puan aldı, davidson ise 11. oldu..

yarışın diğer başarılı isimleri coulthard, kubica ve rosberg'di.. özellikle williams'ın son yarışlarda artan performansı bir f1 sever olarak beni çok mutlu ediyor.. umarım çok daha bşarılı olurlar, eski günlerine dönerler..

takımım mclaren ise dayanıklılık olarak üst düzeyde fakat hala yarış performansı olarak ferrari'lerin gerisindeyiz.. sıralama turlarında geride kaldığımız zaman iyi bir start alamazsak ferrarileri yakalamamız imkansız oluyor.. bence az yakıtla çıkıp önde kalkmayı sağlamalıyız.. ilki kısa, 2.'si uzun bir bölüm stratejisi benimsemeliyiz.. en azından bir pilotumuzla

son olarak yine mi kimi

• Valla bu yarışta ciddi ciddi geride kaldı mclaren ferrariye göre. Massa bir ara alonsoya 30 küsur saniye fark atmıştı. Raikonnen in ise neden yarış dışı kaldığını anlayabilmiş değilim. Zaten ondan sonra yarış çok sıkıcı geçti. Sadece spiker ilginç konuşmaları biraz güldürdü ama yinede lanet ettim. Şu cem yılmaz gelsin geri valla bu adam bütün sezon çekilecek gibi değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos
    yarışın geneli benim için felaketti,ne takımım toyota ne de kimi raikkonen yarışı bitiremedi

kendini alıştır bu sonuçlara birader... daha çok görüceksin kimi'nin yarış bitiremediğini...

FERNANDO ALONSOOO

• quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

quote:

kendini alıştır bu sonuçlara birader... daha çok görüceksin kimi'nin yarış bitiremediğini...

FERNANDO ALONSOOO

Umut fakirin ekmeği.

• yalnız muhakkak Kimi olsaydı daha çekişmeli geçerdi fikrine katılıyorumda nedense sanki beklediğim güzellikte çekişmeli ahım şahım bi tur olmadı bu ne yazıkki yahu... Spiker konusuna gelince walla ben spikeri pek takmadım ya Takımlar klasmanında McLaren bu sene tozu dumana katıcak gibi hadi bakalım diyoruz ve beklemeye geçiyoruz. Ben asıl Singapur gp si için sabırsızlanıyorum. Gece olcakmış ooof keşke New York da yapsalar şu gece gp olayını varya vay anasını sayın seyirciler oluruz artık Need For Speed misali
  • enteresan bır yarıs ızledım.
    oncelıkle massa yı kutlamak lazım.her gecen gun yetenegının uzerıne yetenek katıyor,galıba mıchael de bu durumdan memnun.
    hamılton ıse yıne cok ıyı start aldı.1. lıklerı yakındır.ama once mclaren ın yarıs performansını arttırması lazım
    alonso ıse ılk vıraj da massa nın onunu kapamaktansa yolunda devam etseydı muhtemelen 2 olmadı 3. vıraj sonunda massa yı alt edebılırdı.bırde alonso nun ılk basta gosterdıgı performans nedense sonrakı bolumlerde azalıyor.bunun ustesınden gelmesı lazım
    kımı:ah be bı an mclaren dekı halı aklıma geldı,neyse artık yarıs dısı kalınca uzulmuyorum.ama cok uzucu bı sorun.baglantı bırımının kopması cok enteresan

son olarak markalarda arayı acıyoruz.mclaren bellı once dayanıklı olma hedefınde.umarım hem alonso hemde hamılton tork egrısı gıbı olan performanslarını yarısın tumune yayarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 13 Mayıs 2007; 20:16:24 >
  • quote:

FERNANDO ALONSOOO

Sen de kendini alıştır, Alonso Hamilton'un arkasında kalmaya devam edecek.

• spiker neydi öyle ya.bi ara gaz,fren fln anlattı bayılacaktım.sağa keskin viraj,sert fren,hızı 60 a kadar indi sanki co-pilot.önümüzdeki yarışı bu adam anlatmasın sesi de gıcık ztn.

yarışa gelcek olursak yine massa-hamilton-alonso üçlüsü arasında geçti.toyotalar biteremediler,heidfeld bitiremedi en çok da ona üzüldüm.heidfeldin artık zorlaması lazım biraz.
  • kovaliyenen hidfeld davidson

bu adamı istemiyoruz
  • quote:

FERNANDO ALONSOOO

sende kendini,alonso'nun o asık suratını görmeye alıştır
    hamilton daha çok surat astırıcak alonsoya

hem sen bırak kimi'yi de söyle bakalım yarış içinde hamilton kaç sn fark attı alonsoya?

• quote:

quote:

FERNANDO ALONSOOO

sende kendini,alonso'nun o asık suratını görmeye alıştır
    hamilton daha çok surat astırıcak alonsoya

hem sen bırak kimi'yi de söyle bakalım yarış içinde hamilton kaç sn fark attı alonsoya?
    p

quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

Sen de kendini alıştır, Alonso Hamilton'un arkasında kalmaya devam edecek.

yeni efsaneniz hamilton'mı, yaa... ama unutmayın hamilton mclaren'ın pilotu..ferrarinin diil..
    e tabii haksız sayılmazsınız baktınız kimi'den hayır yok,massa desen çapı belli...

Alonso'nun ne kadar muhteşem bir pilot olduğunu, temas anında bir kere daha gördük, hesapta massa, Alonso'yu pist dışına iticekti ama kaybettiği sadece 2 sıra oldu...Alonso bunun intikamını ilerde feci alır massa'dan... zaten toplantıda söylediklerinden bunu yapıcağını hissettim...

• Kiminin bağlantı biriminin koptuğu falan yok yaw...O anlatan elemanın uydurması...Baktığınıda görmüyor ya bağlantı birimini nerden görsün...

Ferrari garajındaki eleman 3.pitstopundan çıkan Fisichellayı engellemesin diye bijon tabancalarının hortumlarını kenara çekiyor...Bu olayın arkasından anlatan eleman; evet sayın seyirciler Ferrari garajında da pitstop hazırlığı var...Ardından; takımlar 3.pitstop hazırlığında diyor...Bu arada bende ...

Ha bu arada unuttum Kiminin problemi aracın elektronik donanımından kaynaklıymış...
  • Evet,Mercedes şampiyonluk için önemli puanları toplamaya devam ediyor.Puan farkı biraz daha açıldı.Hamilton'ın gün geçtikçe daha da istikrarlaşan ''istikrarlı'' performansı sevindirici.Sıralamalarda biraz daha önde başladığı takdirde birinciliği alacaktır.Alonso'nun aracı ise zarar görmüş yarışın başındaki temasta ama her ne olursa olsun takım şampiyonluğu için performansını arttırması gerekiyor.Avrupa sezonunun devam etmesi ile birlikte Mercedes bu avantajını daha da arttırabilir Ferrari'ye göre.
  • quote:

yeni efsaneniz hamilton'mı, yaa... ama unutmayın hamilton mclaren'ın pilotu..ferrarinin diil..
    e tabii haksız sayılmazsınız baktınız kimi'den hayır yok,massa desen çapı belli...

Alonso'nun ne kadar muhteşem bir pilot olduğunu, temas anında bir kere daha gördük, hesapta massa, Alonso'yu pist dışına iticekti ama kaybettiği sadece 2 sıra oldu...Alonso bunun intikamını ilerde feci alır massa'dan... zaten toplantıda söylediklerinden bunu yapıcağını hissettim...

evet hamilton mclaren pilotu bunu bu forumdaki herkes senden daha iyi biliyor merak etme
    ama acaba sen mclaren taraftarı mısın?bence değilsin,o zaman ne diye sahipleniyorsun ki hamilton'ı
    hamilton'ın 2. alonsonun 3. olduğu bi yarışta bile tutup oraya fernando alonso'nun adını yazıyorsan ben senin mclaren taraftarlığından şüphe ederim
    kendini hamilton'ın 2. liği ile avutma tamam mı?senin adamın 3. sırada kaldı ve hamilton tarafından daha çok geçilecek
    ayrıca viraja bodoslama dalan bi pilotun hangi muhteşemliğinden bahsediyorsun ki

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.