Şimdi Ara

4. İSPANYA GP - 13.05.2007 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
0
Favori
8.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

4. İSPANYA GP - 13.05.2007

(En Son Oy Tarihi: 26.6.2007)
Giriş
  • Alonso çok agresif başladı. Bi de bu spikerde sanki bi değişiklik var gibi
  • spiker:''k.raikonen ve ferrariLER için kötü bir hafta sonu''
  • Massa startta Alonso'ya güzel bir ders verdi. Alonso bariz hafifti ve amacı Massa'yı geçip arayı açmaktı. Raikkonen'in arkasında kaldı ve onu tutuyordu. Fakat Raikkonen'in süspansiyonu nasıl olduysa kırıldı. Nasıl kırıldı anlamış değilim.
  • Ulusoy İstifa Ferrari Şampiyon
    quote:

Orjinalden alıntı: Challenger
    Fakat Raikkonen'in süspansiyonu nasıl olduysa kırıldı. Nasıl kırıldı anlamış değilim.
  • eyvah eyvah Heidfield in kaza yapması an meselesi . Çok acele ettiler çıkış için
  • quote:

spiker:''k.raikonen ve ferrariLER için kötü bir hafta sonu''

spiker: "Aynaların tek bir görevi var. Pilotların arkada olan bitenlerden haberdar olmasını sağlamak"
  • bijon araçtan fırlayınca toyotadan bir mekaniker el sallayarak gösteriyodu ya o an karikatüre konu olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricketsia

quote:

spiker:''k.raikonen ve ferrariLER için kötü bir hafta sonu''

spiker: "Aynaların tek bir görevi var. Pilotların arkada olan bitenlerden haberdar olmasını sağlamak"

''nurburgin,ekonston,kovalainen,şumayer,yarno derken yarno trulli,beklenen patlama?,alenso,çok hızlı çok iyi 6.7 saniye,robert kubica(yok robert hatemo),katalonyo,albert park''

cem yılmaz bundan daha iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 13 Mayıs 2007; 16:30:04 >

• Açıkçası Okay Karacan ve Serra Demirkol'lu yılları özlüyorum. Ah bi de Murat Kosova'nın "İşte Premier Lig Bu"diye haykırışlarını
  • nedir bu adamın şanssızlığı ya nasıl olur yazık ferrariye schumiyede olmuştu bizde ferrari taş gibi diyoduk korkutmaya başlattılar bizi artık tedirgin olucam bu konuda galiba. bazıları raikkonen kırdı der şimdi adamın adı çıkmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

Orjinalden alıntı: BFCYBORG

Bu arada yarışa gelirsek massa'nın yine ilk virajda çuvallıcağı kanısındayım. Alonso 1. alırsa aradaki farkı koparır. Ayrıca Raikonnen'in de Hamilton'a dikkat etmesi lazım.

pistin temiz tarafından hangi pilotların kalkıcağına bi bak istersen
    üstelik ilk viraja gelirken içeride kalan pilotlar virajı dönemez
    kısacası ferrari pilotları büyük avantaja sahip

Arkadaşım gördük ilk virajda ne olduğunu raikonnen geçildi hamiltona ayrıca alonso massa'yı geçti ama massa önünü anormal şekilde kapadı. Ayrıca Ben ferrari ciyim massa'nın her yarışta nasıl rezalet şekilde kalkış yaptığını biliyoruz.. Zaten önemli değil raikonnen yalan oldu.

• Bence bu anlatan elemanı eleştiriler için koydular...Bakında halinize şükredin diye...

Ya Rosberg'le Kovalainen'in son 3 tur zamanları ekrana geliyor...Kovalainen daha hızlı ama bizim bilmiş eleman rosberg bariz şekilde daha hızlı diyor...

Bu sadece bir örenek, daha neler neler...Yarıştan sonra görüşürüz...
  • Bütün sezonu bu spiker sunarsa yandık. Cümleler olağanüstü ayrıca sanki F1 in türkiye'ye yeni gelmiş gibi bir havayla anlatışı var krize girdim.

"Bakın yıkarıdaki tur sayılarını gösterir. soldaki kalan tur sağdaki toplam tur sayısı"

Birde sol tarafta çıkan göstergeleri anlatması yokmu "işte 6. vites 7 ye çıktı 320 yapıyor" adama cinnet geçirtir.

Ve son olarak "direksyon değil adeta bir kompüter"
  • Allahım bana yardım et...

Adam takımlar 3. pitstop hazırlığında diyor ya...
  • ''raikonen 16 sıralık bir gerileme yaşamış''
  • şimdi de massa için FERRARİ için iyi bir hafta sonu diyor yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: BFCYBORG

Bütün sezonu bu spiker sunarsa yandık. Cümleler olağanüstü ayrıca sanki F1 in türkiye'ye yeni gelmiş gibi bir havayla anlatışı var krize girdim.

"Bakın yıkarıdaki tur sayılarını gösterir. soldaki kalan tur sağdaki toplam tur sayısı"

Birde sol tarafta çıkan göstergeleri anlatması yokmu "işte 6. vites 7 ye çıktı 320 yapıyor" adama cinnet geçirtir.

Ve son olarak "direksyon değil adeta bir kompüter"

ferrari çadırı...

• Ama tebrik etmek lazım...Yarıştan çok kendisini konuştuk burda...

Yarışın içine eden adam!!!
  • Bu yıl ilk kez yazıyorum.ve ilk kez bir yarışı izledim.İyi ki izlemişim,Michael'imi gördüm Çok özlemişim onu
    İnsan onu araba içinde görmek istiyor.
    Yalnız birşey soracam Lamilton bu yıl yarışmı kazandı ? ,Çünkü zirvede görünüyor ????
  • hani büyüklerin köstekli saatleri vardır ya
    massa nında köstekli telsizi var...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.