Şimdi Ara

4. İSPANYA GP - 13.05.2007 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
0
Favori
8.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

4. İSPANYA GP - 13.05.2007

(En Son Oy Tarihi: 26.6.2007)
Giriş
  • sezon başından beri burdayım hiç tahmin yapmadım bu tahmin olayı herneyse ben çok geç kaldım ama yinede bi tahmin yapalım.
    1. F. Massa
    2. Raikkonen
    3. Alonso
    4. Hamilton
    5. Heidfeld
    6. Kubica
    7. Trulli
  • 1 - F. Alonso
    2 - L. Hamilton
    3 - K. Raikkonen
    4 - N. Heidfeld()
    5 - F. Massa
    6 - R. Kubica
    7 - D. Coulthard
    8 - J. Trulli

E.H.T. - L. Hamilton
    I.Y.D. - T. Sato
  • 1-Massa
    2-Raikonen
    3-Hamilton
    4-Alonso
    5-Heidfield
    6-Trulli
    7-Kubica
    8-Coulthard

EHT:Massa
    İYD: davidson

Aslinda 4. luge heidfield i yazcaktım malum adam paso 4.
  • ya mesajım yarım kaldı tab+enter mı yaptık ne ya düzeltmiyom baştan yazıyom
    sezon başından beri burdayım hiç tahmin yapmadım bu tahmin olayı herneyse ben çok geç kaldım ama yinede bi tahmin yapalım.
    1. F. Massa
    2. Raikkonen
    3. Alonso
    4. Hamilton
    5. Heidfeld
    6. Kubica
    7. Trulli
    8. Fisico

En hızlı tur: massa
    ilk yarış dışı: sato
    startta ilk dörtte sıralama değişmezse finish yazdığım gibi olur alonso hafif diyolar olmasada ferrinin yarış hızına ayak uyduramaz. yarışta olmasada pitte geçilir kimiye. kubica yada trulli yarış dışı kalabilir gibi geliyo neden yazdımki :S. salla pesimistik olmamak gerek.
  • 1-F.Massa
    2-F.Alonso
    3-K.Raikkonen
    4-L.Hamilton
    5-N.Heidfeld
    6-J.Trulli
    7-G.Fisichella
    8-D.Coulthard

EHT : F.Massa
    I.Y.D : A.Davidson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disciple_of_adun -- 13 Mayıs 2007; 13:59:43 >
  • Güzel bir sıralama oldu. hep önde ki hamilton a kızdım ama... alonso da sıralamada ya en önde ya arkalarda sinsi sinsi tek başına.... Coulthardt bir yeri yakmazsa iyi... bu arada mclaren motoru uyarı veriyor bana göre...hamilton. Kovalainen iyi yarış çıkaracak bu yarışta güven verecekte reno yu sıralamaya almadım niyeyse sıralamayı doğru dürüst izleyemedim.Fisico yu ne yapsam...

1-F.Massa
    2-K.Raikonen
    3-F.Alonso
    4-L.Hamilton
    5-N.Heidfeld
    6-D.Coulthardt
    7-R.Kubica
    8-J.Trulli

EHT:Massa
    İYD: A.Sutil.
  • 1.Alonso
    2.Massa
    3.Raikkonen
    4.Hamilton
    5.Heidfeld
    6.Fisichella
    7.Fisichella
    8.Button

EH:Massa
    YD:Sutil
  • arkadaşlar yeri değil ama bilen birisi cevaplarsa sevinirim.başkalarının mesaj yazmasına gerek yok kirlilik olmasın.

ben bu forumda sadece F1 e takılıyorum.mesaj sayım bakınız 3.Geneç sene 200 lere falan dayanmıştı.
    bu konuda neden sayı artmıyo?
  • Yürü be Hamilton kim tutar seni..

4. İSPANYA GP - 13.05.2007

Her ne kadar Ferrari taraftarı olsamda F1 için Schumacher den sonraki açığı kapatacak yegane ismin Lewis Hamilton olduğunu düşünenlerdenim.O yüzden beni acayip heyecanlandıran bir isim Hamilton hemde genç benden genç en azından çok para kazancak bu eleman varya off .Neyse bugünkü yarışların harika olacağını dün bize sıralamalar verdi eğer izleyeneniz varsa. Dün sanki F1 oynanıyor gibisinden çocuklar bgibi şendim sabahın köründe kalktım walla bugün halısaha maçı vardı iptal ettirdim sırf F1 ı kaçırmamak için. Ahh ulan ah şimdi Barcelona da olmak vardı havada sıcacık bi yanda ispanyol bayanlar bir yandan F1 bir elinede alcaksın buz gibi birayı -eğer yasaksa buz gibi Cola da olabilir- .. Neyse Hamilton diyorum Massa diyorum başkada bişey demiyorum ama dediğim gibi millet bugün ferrari ve Mclaren gövde gösterisine dönecek bir yarış . Bakalım nolcak

edit:resim eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Cube -- 13 Mayıs 2007; 14:52:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: speedman

arkadaşlar yeri değil ama bilen birisi cevaplarsa sevinirim.başkalarının mesaj yazmasına gerek yok kirlilik olmasın.

ben bu forumda sadece F1 e takılıyorum.mesaj sayım bakınız 3.Geneç sene 200 lere falan dayanmıştı.

f1 bölümü konu dışı bölümünde bulunduğu için mesaj sayısı artmıyor
  • konu dışı bölümlerinde sayı artmıyo.. futbol,müzik,sinema gibi bölümlerde mesaj sayısı artmıyor
    quote:

arkadaşlar yeri değil ama bilen birisi cevaplarsa sevinirim.başkalarının mesaj yazmasına gerek yok kirlilik olmasın.

• yine emre tilev

mute tuşunu hazırlayın
  • Alonso
    Hamilton
    massa
    raikkonen
    Fisichella
    Heidfeild
    Trulli
    Kovalinen

E.H: Hamilton
    İy: Albers
  • motor seslerine ver üstad kendini
    quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

yine emre tilev

mute tuşunu hazırlayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

yine emre tilev

mute tuşunu hazırlayın

evet ya.. inanamıyorum, gülsemmi ağlasammı...............
  • 1) massa
    2) raikonnen
    3) alonso
    4) lewis
    5)heidfeld

eht: kimi
    iyd: albers
  • quote:

F1 bölümünde daha önce artan mesajlarda artık post sayımına girmediği için otomatik olarak mesaj sayında düştü.
    Sinema bölümüne git biraz post kas derim. Böyle fake gibi gözüküyorsun ama F1 bölümünde tanınan birisin

• alonso
    massa
    raikkonen
    hamilton
    heidfeld
    kubica
    trulli
    fisichella

eht:alonso
    iyd:sutil

yarış başlamadı
  • sinema bölümünd epost kasılıyomu yaw ?
    quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS

F1 bölümünde daha önce artan mesajlarda artık post sayımına girmediği için otomatik olarak mesaj sayında düştü.
    Sinema bölümüne git biraz post kas derim. Böyle fake gibi gözüküyorsun ama F1 bölümünde tanınan birisin

• alonso +2
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.