Şimdi Ara

4. İSPANYA GP - 13.05.2007 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
0
Favori
8.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

4. İSPANYA GP - 13.05.2007

(En Son Oy Tarihi: 26.6.2007)
Giriş
  • ferrarı-mclaren bırbırlerıne cok yakın.yarın sonuctan ote cok ıyı bır mucadele bızlerı beklıyor

umarım startla bırlıkte mclaren malezya yı bızlere tekrar yasatır
  • O ne rezaletti ya. Bu nasıl bir anlatımdı? O adamı oraya koyan CNN türk e buradan bir

Madem oraya koydunuz daha önce yayınlanmış sıralama turlarının SADECE 1 tanesini banttan izletseydiniz ya. Sıralama turlarının 3. bölümünde resmen gaza geldi rezil etti adam.
    "OOooooo Hiiiitsfelt coştu bu süpriz olabilir 2 numaraya taşıdı kendini" (Bu arada daha bölümün başı ve sert lastikler var araçlarda)
    Koptum burada ya..
    Bide Davidson ı direk türkçe okudu adam DAVİDSON diye Allahtan Davut filan demedi
    3. bölümünün ilk turuda ayrı süperdi ayrı bir heyecan taşıyordu "oo hamilton 1:20 nin bile altına inebilir uçarak gidiyor resmen. Sonuç geldi 1:23.. Ooo çok ağır kaldııı.. Sonra raikonnen aradaki mesafeyi açmak için daha ağır gitti oda 1:26 mı ne yaptı bu sefer iyice şapşalladı adam Tabi temkinliler trafik çok kalabalık (Sanki istanbul trafiğinde makas atarak gidiyorlar)

Şu adama sadece 1 sıralama turu izletmiş olsalar şu hataları yapmazdıki buda CNN Turk nekadar lakayit olduğunu gösteriyor umarım yarın yarışı bu adam sunmaz. Adama pilotlarla ilgili önbilgileri yüklemişler git orda konuş demişler. Bukadarmı basittir bir olay yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 12 Mayıs 2007; 16:33:20 >

• Yarış tahminlerine geçelim:
    Ferrari ve McLaren bir birine okadar yakınlarki sanki 4 tane aynı araçtan var pistte ve ilk 4 ü tahmin etmek neredeyse imkansız.

1. F.Alonso
    2. F.Massa
    3. L.Hamilton
    4. K.Raikkonen
    5. R.Kubica
    6. N.Heidfeld (Hitssfelt diye okunur ordaki ss ler nerden geldi ben bilmem)
    7. J.Trulli
    8. N.Rosberg

EHT: F.Massa
    İYD: A.Sutil
  • 1. Alonso
    2. Hamilton (Geçebilse bile geçmeyecektir, akıllı çocuktur)
    3. Raikonnen
    4. Massa
    5. Heidfeld
    6. Fisichella
    7. Kubica
    8. Coulthard

eht: Hamilton
    iyd: c.Albers
  • Yine heyecanlı bı yarıs olucak sanırım , ben yarıştan geçişler beklıyorum ama ılk 4 tahmınımde garantıye (garanti derken sıralamaya)yattım

1-Massa
    2-Alonso
    3-Raikonen
    4-Hamilton
    5-Heidfeld
    6-Kubica
    7-Trulli
    8-Coulthard

EHT: Massa
    İYD: Speed

Edit yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vandosa -- 12 Mayıs 2007; 18:03:36 >
  • 1.F.Masa
    2.K.Raikkönen
    3.F.Alonso
    4.L.Hamilton
    5.N.Heidfeld
    6.R.Kubica
    7.J.Trulli
    8.G.Fisichella

E.H.T: F.Massa
    İ.Y.D: S.Speed
  • Tahminlerim

1. Kimi
    2. Massa
    3. Hamilton
    4. Alonso
    5. Heidfeld
    6. Trulli
    7. Kubica
    8. Fisichella

E.H.T : Kimi
    İ.Y.D. :Sutil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

Tahminlerim

1. Kimi
    2. Massa
    3. Hamilton
    4. Alonso
    5. Heidfeld
    6. Trulli
    7. Kubica
    8. Fisichella

Fazla duygusal olmus
  • ardakaşlar reklam yapmak gibi olmasın ama toyotanın bi kampanyası var istanbul gp ye kadar
    herhangi bir dört yarışın ilk 3 ünü bilenlere bilet veriyorlar.ekonomik durumu iyi olmayanlar
    hiç yarışa gidemeyenler için güzel.massa-alonso-raikonen yazabilirsiniz tercih sizin massa raikonen -alonsoda yazabilirsiniz.(bilet büyük ihtimalle açık alan)site henüz güncellenmemiş inş güncellenir
    buradan bakabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 12 Mayıs 2007; 20:15:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tonythetonguc

O ne rezaletti ya. Bu nasıl bir anlatımdı? O adamı oraya koyan CNN türk e buradan bir

Madem oraya koydunuz daha önce yayınlanmış sıralama turlarının SADECE 1 tanesini banttan izletseydiniz ya. Sıralama turlarının 3. bölümünde resmen gaza geldi rezil etti adam.
    "OOooooo Hiiiitsfelt coştu bu süpriz olabilir 2 numaraya taşıdı kendini" (Bu arada daha bölümün başı ve sert lastikler var araçlarda)
    Koptum burada ya..
    Bide Davidson ı direk türkçe okudu adam DAVİDSON diye Allahtan Davut filan demedi
    3. bölümünün ilk turuda ayrı süperdi ayrı bir heyecan taşıyordu "oo hamilton 1:20 nin bile altına inebilir uçarak gidiyor resmen. Sonuç geldi 1:23.. Ooo çok ağır kaldııı.. Sonra raikonnen aradaki mesafeyi açmak için daha ağır gitti oda 1:26 mı ne yaptı bu sefer iyice şapşalladı adam Tabi temkinliler trafik çok kalabalık (Sanki istanbul trafiğinde makas atarak gidiyorlar)

Şu adama sadece 1 sıralama turu izletmiş olsalar şu hataları yapmazdıki buda CNN Turk nekadar lakayit olduğunu gösteriyor umarım yarın yarışı bu adam sunmaz. Adama pilotlarla ilgili önbilgileri yüklemişler git orda konuş demişler. Bukadarmı basittir bir olay yahu

Katılıyorum 3. turda cok kmkti hakkattende ya cem yilmazi istemiyorduk daha kotusu geldi :D Team Radiodan konusuyolar eleman" Eet cevirmeye gerek yok herseyi anladınızı zaten" falan heheh

• quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

quote:

Tahminlerim

1. Kimi
    2. Massa
    3. Hamilton
    4. Alonso
    5. Heidfeld
    6. Trulli
    7. Kubica
    8. Fisichella

Fazla duygusal olmus

vandosa,o tahminleri yaparken hiç duygusal davranmadım
    duygusal davransam hamilton'u massa'nın önüne,trulli'yi de heidfeld in önüne yazardım
    ben olabileceğini düşündüğüm şeyleri yazdım

• quote:

Orjinalden alıntı: ReNNeG@De

quote:

Orjinalden alıntı: tonythetonguc

O ne rezaletti ya. Bu nasıl bir anlatımdı? O adamı oraya koyan CNN türk e buradan bir

Koptum burada ya..

Katılıyorum 3. turda cok kmkti hakkattende ya cem yilmazi istemiyorduk daha kotusu geldi :D Team Radiodan konusuyolar eleman" Eet cevirmeye gerek yok herseyi anladınızı zaten" falan heheh

Ehe orası müthişti
    'işte teşekür ediyor takımı'
    benim ilk 4 tahminim
    1.Massa
    2.Alonso
    3.Heidfeld ( yeter artık kürsüye çıksın inş. bu yarışta istikrar iyi ama hep 4 de olmuo)
    4.kimi
    gönül 5. ninde Kovalainen (kovalaynen yazıldığı gibi okünmüyör Cnn spikeri)olsun ister ama bugünkü performansıyla zor bide bu araçla...

• 1. massa
    2. alonso
    3. raikonen
    4. hamilton
    5. heidfeld
    6. trulli
    7. kubica
    8. fisichella

en hızlı tur:massa
    ilk yarış dışı:davidson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 13 Mayıs 2007; 8:57:57 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

quote:

Tahminlerim

1. Kimi
    2. Massa
    3. Hamilton
    4. Alonso
    5. Heidfeld
    6. Trulli
    7. Kubica
    8. Fisichella

Fazla duygusal olmus

vandosa,o tahminleri yaparken hiç duygusal davranmadım
    duygusal davransam hamilton'u massa'nın önüne,trulli'yi de heidfeld in önüne yazardım
    ben olabileceğini düşündüğüm şeyleri yazdım

Ben sıralamada sadece Kimi nin pozisyonuna sasırdım gerı kalanlar benımkıyle aynı sanırım , Kimi den hala bekledıgım kıvılcımı goremıyorum ınsaallah ben yanılırımda senın sıralaman gıbı bıter yarıs

• quote:

Orjinalden alıntı: speedman

1. massa
    2. alonso
    3. alonso
    4. hamilton
    5. heidfeld
    6. trulli
    7. kubica
    8. fisichella

en hızlı tur:massa
    ilk yarış dışı:davidson

Alonsoya aldıgı puanlar yetmıyo sanırım Dostum gozunden kactı sanırım bı bakıvercen mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vandosa -- 12 Mayıs 2007; 20:56:59 >
  • toyota da sözde bi gelişme vardı,göremedik gelişme falan
    ralfi geçtim trulli bile neredeyse ilk seansta elenicekti

artık ralften bahsetmeye gerek olduğunuda sanmıyorum,adam lastiğe alışamamış
    eee ne zaman alışıcak bu beyefendi lastiklere,gelecek sezon mukimi'de sezon öncesi testlerde lastiklere alışmaya çalıştığını söylemişti ama sezon başlayınca gayet iyi yarışmaya başladı
  • 1.Massa
    2.Alonso
    3.Raikkonen
    4.Hamilton
    5.fisichella
    6.hiitsfeld(cnn de bugün sıralama turlarını anlatan spikerimsi varlığın şerefine)
    7.kubica
    8.kovalainen

E.H.T: MASSA

İ.Y.D:C.ALBERS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblomòv -- 12 Mayıs 2007; 22:36:54 >
  • 1-Alonso
    2-Massa
    3-Hamilton
    4-Raikkonen
    5-Kubica
    6-Heidfeld
    7-Trulli
    8-Coulthard

EHT:Hamilton
    İYD:Speed
  • Ya arkadaş o sunan adam neydi gülmekten alamadım kendimi adamın cümleleri yalan yanlış "barikalo" "hitfild" "çok temkinliler dikkat etmek lazım" hele bir cümle söyledi ki ""aralarında 1 saniye nokta 233"" gibi bir laf mute yapçak duruma getirdi artık.. Cnn e bela okuyasım geldi burdan bir Yarın aynı adam sunarsa mute yapçaz artık..

Bu arada yarışa gelirsek massa'nın yine ilk virajda çuvallıcağı kanısındayım. Alonso 1. alırsa aradaki farkı koparır. Ayrıca Raikonnen'in de Hamilton'a dikkat etmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonZa -- 12 Mayıs 2007; 23:07:52 >
  • Geçen yarışta 0 çektim..bu sefer iddialıyım...

1-Alonso
    2-Massa
    3-Hamilton
    4-Raikonen
    5-Heidfeld
    6-Trulli
    7-Coulthard
    8-Fisichella

EHT: Massa
    İYD: Albers
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.