Bu arada yarışa gelirsek massa'nın yine ilk virajda çuvallıcağı kanısındayım. Alonso 1. alırsa aradaki farkı koparır. Ayrıca Raikonnen'in de Hamilton'a dikkat etmesi lazım.
pistin temiz tarafından hangi pilotların kalkıcağına bi bak istersen üstelik ilk viraja gelirken içeride kalan pilotlar virajı dönemez kısacası ferrari pilotları büyük avantaja sahip
quote:
Orjinalden alıntı: SemiSe 1. Alonso 2. Hamilton (Geçebilse bile geçmeyecektir, akıllı çocuktur) 3. Raikonnen 4. Massa 5. Heidfeld 6. Fisichella 7. Kubica 8. Coulthard
evet hamılton akıllı ama bu gecmeyecektır ne oluyo.alonso agbısı falan degıl.elbettekı fırsatını bulursa alonso yuda gececektır(utandırmaz umarım)
Çekimeli ve bol geçişli güzel bir yarış olması dileğiyle
1. Kimi 2. Massa 3. Hamilton 4. Alonso 5. Heidfeld 6. Kubica 7. Trulli 8. Fisichella
E.H.T : Kimi İ.Y.D. :Speed
1- Kimi Raikkonen 2- Lewis Hamilton 3- Felipe Massa 4- Jarno Trulli 5- Giancarlo Fisichella 6- Robert Kubica 7- Nick Heidfeld 8- Rubens Barrichello
e.h.t.: Kimi Raikkonen i.y.d.: Christijan Albers
1- F. Alonso (McLaren Mercedes) 2- F. Massa (Ferrari) 3- K. Raikkonen (Ferrari) 4- L. Hamilton (McLaren Mercedes) 5- R. Kubica (BMW Sauber) 6- N. Heidfeld (BMW Sauber) 7- H. Kovalainen (Renault) 8- G. Fisichella (Renault)
E.H.T : F. Alonso (McLaren Mercedes) İ.Y.D. :V. Liuzzi (Toro Rosso Ferrari)
1. Raikkonen 2. Alonso 3. Massa 4. Hamilton 5. Kubica 6. Heidfeld 7. Fisichella 8. Coulthard
iyd: Sutil eht: Hamilton
1- Felipe Massa 2- Fernando Alonso 3- Lewis Hamilton 4- Kimi Raikkonen 5- Nick Heidfeld 6- Robert Kubica 7- G. Fisichella 8- R. Barrichello
Orjinalden alıntı: SemiSe 1. Alonso 2. Hamilton (Geçebilse bile geçmeyecektir, akıllı çocuktur) 3. Raikonnen 4. Massa 5. Heidfeld 6. Fisichella 7. Kubica 8. Coulthard
evet hamılton akıllı ama bu gecmeyecektır ne oluyo.alonso agbısı falan degıl.elbettekı fırsatını bulursa alonso yuda gececektır(utandırmaz umarım)
bilmem, içime doğdu. Zira kendimi hamilton yerine koydum, dünya şampiyonu olmuş takım arkadaşımı kendi evinde geçmem zira hem dıştan belli etmesede içten bana karşı bir tutumu olacak hem de eğer bir şekilde ona jest yaptığımı anlarsa aramız daha da ısınır.
Bu kadar kazancı da sırf 2 puan için veda edemem....
Diye düşünürdüm :)
sıralamalarda ufak farklarla ferrari'ye kaybettiğimiz pozisyonları bugün çok arayacağız.. çünkü ferrarilerin yarış performansı çok daha iyi
1. F. Massa 2. F. Alonso 3. K. Raikkonen 4. L. Hamilton 5. N. Heidfeld 6. R. Kubica 7. J. Trulli 8. G. Fisichella
EHT: F. Massa İYD: A. Sutil
bu arada söylemeyi unuttum.. cnnturk sözde 11.00'de gp2 yarışını vercekti
bilmem, içime doğdu. Zira kendimi hamilton yerine koydum, dünya şampiyonu olmuş takım arkadaşımı kendi evinde geçmem zira hem dıştan belli etmesede içten bana karşı bir tutumu olacak hem de eğer bir şekilde ona jest yaptığımı anlarsa aramız daha da ısınır.
Bu kadar kazancı da sırf 2 puan için veda edemem....
Diye düşünürdüm :)
kusura bakma,yorumun çok komik birincisi hamilton'un alonso'dan korktuğunu hiç sanmıyorum,yani "geçersem bana karşu bi tutumu olur tüh tüh geçmeyeyim en iyisi bu diğer yarışlarda beni zorlar" falan diyecek kadar korkak bi adam değil dahası alonso'nun tutum alıp almayacağını hamilton'ın umursadığını hiç sanmıyorum,hamilton için alonso kim ki?samimi arkadaşı mı? bi pilotun en büyük rakibi kendi takım arkadaşıdır ve geçebileceği her fırsatta onu geçer eğer bi pilot böyle düşünmüyorsa karaktersizin tekidir ayrıca,unutma ki şu an alonso'nun dünya şampiyonluğu şansı ne kadarsa hamilton'ın da o kadar şansı var olayları basitleştirmeyin,çocuk oyuncağı değil f1
İddalı pilotlar burada birbirinlerine çok yakınlar, bence dürdününde birincililk şansı var. Alanso ev sahibi olmanın verdiği "gazla" massa yı zorlayabilir. kendi ülkesinde birinci olmak isteyecektir. startta önüne geçerse büyük avantaj olur tabi. hamilton gene üst tarafları karışıtırabilir, iyi çıkşlar yapabiliyo.Startta 2. liğe falan çıkarsa hiç şaşırmam.
bi tahminde biz yapalım bari. 1.alonso 2.hamilton 3.raikkonen 4.massa 5..heidfeld 6.kubica 7.fisichella 8.barichello en hızlı tur:hamilton ilk yarış dışı:kovaylainen