Şimdi Ara

4 Hücreli Li-Po Şarj Aleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Turnigy 14.8 Volt, 1800mAh, 4 hücreli Li-Po pil mevcut.

Bu pilin şarj aleti elimde yok.İnternette araştırdım şarj ünitesi yaklaşık 40$

Kendi şarj aletimi yapmak istiyorum.

Li-Po için şarj ünitesi yapabilirmiyim?Eğer yapabilirsem gererekli bilgileri verirseniz sevinirim

• Okulda çizgi izleyen projesi için toplu getirttik.

Sanırım 70 liraydı.

Ucuz şarj cihazlarından korkuyorum.İnternette 2 hücreli Lipo patlamış ufak çapta yangın çıkarmış. İyi çalışan voltaj korumalı bir devre olursa gerçekten çok rahat ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoy93

Okulda çizgi izleyen projesi için toplu getirttik.

Sanırım 70 liraydı.

Ucuz şarj cihazlarından korkuyorum.İnternette 2 hücreli Lipo patlamış ufak çapta yangın çıkarmış. İyi çalışan voltaj korumalı bir devre olursa gerçekten çok rahat ederim.

Pili çok pahalıya almışsın.O fiyata şarj aletiyle birlikte pil alırdın.

Bence kendin devre yapacağına makul fiyatta bir şarj cihazı almalısın.Zira güvenlik konusunda senin yapacağın şarj makineside pek güvenilir değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Méchatronic

quote:

Okulda çizgi izleyen projesi için toplu getirttik.

Sanırım 70 liraydı.

Pili çok pahalıya almışsın.O fiyata şarj aletiyle birlikte pil alırdın.

Bence kendin devre yapacağına makul fiyatta bir şarj cihazı almalısın.Zira güvenlik konusunda senin yapacağın şarj makineside pek güvenilir değil.

Valla bilmiyorum pahalı yada ucuz aldığımızı.Fiyat konusunda bunu biliyorum.
    Bu pil kaç lira merak ettim? Buna önerebileceğin bi şarj aleti varsa çok iyi olur.Verdiğiniz sitede araştırıyorum bende...

• Doğrudur abi.

Hocaya itiraz edemem , giden parayı unutacaz artık yapacak bişey yok...

Bu şarj aleti iyiymiş.70 lirayı verdikten sonra ek olarak 35 lira bu şarj aletine vermek zoruma gidiyor ama mecbur alacaz...
  • quote:

Doğrudur abi.

Hocaya itiraz edemem , giden parayı unutacaz artık yapacak bişey yok...

Bu şarj aleti iyiymiş.70 lirayı verdikten sonra ek olarak 35 lira bu şarj aletine vermek zoruma gidiyor ama mecbur alacaz...

Patlama olasılığı diğer pillere göre daha kolay olduğu için mi bilmiyorum ama Türkiye'de Li-po'lar aşırı pahalı.
  • quote:

http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7898

Bu şarj aleti 22$ ama Türkiyeye girişinde veya nakliyede fiyat ne kadar oynar biliyormusunuz?Hiç malzeme getirttinizmi bu siteden?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Li-ion 18650 Pil ile UPS Beslemek
    12 yıl önce açıldı
    7.2 volt şarjlı pil yapmak
    10 yıl önce açıldı
    Aliexpress Li-ion pil sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hobbyking cok güvenilirdir hiçbir sıkıntı yoktur bilginize :)
  • Benim bu siteyle ilgili güvenilirlikten yana sıkıntım yok.Hatta son gösterdiğinizi okulda kullanıyoruz.Ondan alacağım stoğa girince.

Size sorduğumu anlamadınız sanırım.

Site yurtdışı kuruluşu olunca satışlarda yurtdışından yapılıyor.Satıcıdan 22$'a çıkan bir ürün, gümrükte zamlanırmı? (Türkiye'ye giriş KDV,ÖTV eklenir mi?) Yani Bana geliş fiyatı yaklaşık ne kadar olur.
  • Gümrükte takılmadığı sürece ek bir ücret talep edilmeyecektir sizden.

Ama gümrük memurunun o anki ruh halinin kötü olması ya da alacağınız ürünün toplam bedelinin 100$'ı aştığı durumlarda gümrük ücreti ödemeniz gerekecektir.

Ben de son resimdeki ürün için sıradayım. Hobbyking'e "bekliyoruz getirin de alalım" konulu mail attım, siz de atın belki işlemi hızlandırırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 23 Nisan 2010; 20:41:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

Gümrükte takılmadığı sürece ek bir ücret talep edilmeyecektir sizden.

Ama gümrük memurunun o anki ruh halinin kötü olması ya da alacağınız ürünün toplam bedelinin 100$'ı aştığı durumlarda gümrük ücreti ödemeniz gerekecektir.

Ben de son resimdeki ürün için sıradayım. Hobbyking'e "bekliyoruz getirin de alalım" konulu mail attım, siz de atın belki işlemi hızlandırırlar.

22$'da sıkıntı olmaz o zaman.

Ürünün stoğunda -688 yazıyor.

Sıradaki 688inci kişi mi oluyorum ben?
  • quote:

Gümrükte takılmadığı sürece ek bir ücret talep edilmeyecektir sizden.

Hazar o 100€ olmadı mı?
  • Arkadaşlar benim pil 2. şarjına kadar dayanamadan öldü?

2 gün önce aniden zayıfladı, okula şarja götürdüm şarj cihazı "low charge" hatası veriyor.Kurtarma yöntemi varmıdır?

Düzenleme: LiPo pillerin belli voltajın altına düşmemesi gerekliymiş ve ben sınırın altına indirmişim.Dışarıdan basit bir şarj aletiyle hücrelerin seviyelerini artırıp normal şarj cihazıyla hücreleri doldurduk.Pil artık düzgünce çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy93 -- 29 Nisan 2010; 23:30:52 >
  • quote:

Ürün stoğa girdi nihayet, alacak olan varsa..
    http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7028

• quote:

quote:

Ürün stoğa girdi nihayet, alacak olan varsa..
    http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7028

1 saat önce +100 stok olan sarj aleti 1 saat sonra -36'ya düştü.Peynir ekmek gibi satıyor.Bir an önce @Hazar gibi kuyruğa girip almak lazım.22$'a Turnigy Sarj cihazı kaçırılmaz fırsat.

• Hakikaten bitmiş, şaştım kaldım vallahi.
    Turnigy TR distribütörlüğü alayım ben

Ben kuyruğa girmiş olduğumdan bu sefer kaptım aleti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 5 Mayıs 2010; 20:09:20 >
  • quote:

Hakikaten bitmiş, şaştım kaldım vallahi.
    Turnigy TR distribütörlüğü alayım ben

Ben kuyruğa girmiş olduğumdan bu sefer kaptım aleti.

Şuan -114'de her geçen dakika artıyor.Bir an önce alın
  • Peynirden çok satılıyor galiba, ha bu gün ha yarın alırım derken, yine kaçırdık.
  • Bende şuan itibariyle siparişimi vermiş durumdayım. (Stok -160)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenakord08

Tanıl ... bende Almak istiyorum ama internetten sipariş veremiyorum bir gariplik var ... Konu ile ilgili bir aydınlatırmısın...

Neden,Nasıl alamıyorsunuz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.