Şimdi Ara

4 Gundur ne internet ne telefon var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar rezillik desem az bile kalir bugun 4. Gun
    Olayi kisaca aciklarsak
    Pazar gunu normal sekilde internete girdim neyse P.tesi ise gittim geldim evde internet yok telefon hatti da kesilmis ses de gelmiyor

Heraksam Turktelekomu ttneti aradim ariza kaydi biraktim.
    Ttnet hep hat kesil oldugu icin modemime ulasamadigini soyledi.

Hafta basi annemin dedigine gore bir kac sokak otede telefn kablolarini cikarmislar onlarla ugrasiyorlarmis .

İlk gun genel ariza dediler simdi okadar kayit birakmama ragmen olumlu yada olumsuz hicbir donus yapmadilar.

Kisacasi olimpiyatlara aday olan sehrimiz olimpiyatlarla gelecek turisti bizden daha cok kendi halki goruyor olmaliki bu islere goz yumuyor.

Daha once arkadas yine annemin dedigi yere yakin biyerde Turktelekom fiber kutusumune gormus kanka sizin oraya fiber geldi dedi sordugumda boyle demisti 1 ay felan gecti.

Annemde kablolarla ugrasiyorlar deyince aklima alt yapiyimi degistiriyorlar gelmedi degil.

En son Ttnetin bana gonderdigi mailde asagidakilar yaziyordu.

Planli calisma bilgilendirmesi.

Size daha iyi hizmet verebilmek icin 12.09.13 tarihinde 10.00-15.00 saatleri arasinda bolgenizde planli bir calisma yapilacaktir.Bu calismadan dolayi baglantiniz kisa sureligine etkilenebilir .

Simdi bu yazi sizce fiber icinmi yazilmis olabilir yoksa genel bir bakimmi .

Bugun internet gelip yine o eski hiz olursa kufurun kralini edicem fiber e gecirme olayi ise en azindan 4 gunde olsa sıktik disimizi dayaniriz.

Bu konuda yada fiberde boyle telefon internet kesilmesi yasayan arkadas varsa cekinmeden yorumlarinizi atiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Motorola ATRIX Kullanıcıları

• Benimde 2 gündür hem adsl hem telefon yoktu. Dün geldi. Ankara'dayım. Sonu güzel oldu fiber bağlantısı yapıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Benimde 2 gündür hem adsl hem telefon yoktu. Dün geldi. Ankara'dayım. Sonu güzel oldu fiber bağlantısı yapıldı

İns bende mutlu olurum bu isin sonunda suan hattim 4-5 mbit kaldiriyor.

Sizden rica etsem ttnete kayitli olan mail adresinize bana gelen bir mali benzeri bir mail gelmismi.

• quote:

Orijinalden alıntı: red01

quote:

Benimde 2 gündür hem adsl hem telefon yoktu. Dün geldi. Ankara'dayım. Sonu güzel oldu fiber bağlantısı yapıldı

Sizden rica etsem ttnete kayitli olan mail adresinize bana gelen bir mali benzeri bir mail gelmismi.

Beni ev telefonundan aramışlardı...
  • quote:

quote:

quote:

Peki cok soru sordum ama Oncesi ve sonrasi olarak ortalama kac mbit hiz almaya basladiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki cok soru sordum ama Oncesi ve sonrasi olarak ortalama kac mbit hiz almaya basladiniz.

Önceden adsl üzerinden maksimum 16 mbit hız veriliyordu. Şimdi sorduğuma göre 24 mbit hızı adsl üzerinden verebileceklermiş. Vdsl geçersek 100 mbit alacağımızı söylediler.

• Ve Mutluson demin aradigimda telefon ve internet duzelmis Teamwiever ile hizi kontrol ettirdim onceden 5 mbit i anca destekleyen hat suan 8 i full aliyor ulasilabilir ise 11 felan. Acaba fibernet alinabilirmi 20 mbit sormak lazim

@korner12

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ve Mutluson demin aradigimda telefon ve internet duzelmis Teamwiever ile hizi kontrol ettirdim onceden 5 mbit i anca destekleyen hat suan 8 i full aliyor ulasilabilir ise 11 felan. Acaba fibernet alinabilirmi 20 mbit sormak lazim

@korner12

Vdsl sistemine geçerseniz alırsınız gibi geliyor. Adsl de bundan yukarı almaz gibi malesef...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.