Şimdi Ara

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
8
Favori
19.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Böyle fesat insanlar hep var ve olmaya devam edecektir. Açtığın bir haber konusunda haklı olduğunu düşünüp, yorum yazmayan insanlar da var, benim gibi mesela. Ama bazılarına yetmiyor okumak bir kaç aşağılayıcı kelime söylemeden konuyu terk edemiyorlar.
    AKK konusunu okudum ilk başta akk'nin güzel bir şey olduğunu savunacaksın sandım. Okuduktan sonra anladım ki hiçte böyle değil. Zaten yazının sonunda AKK taraftarı olmadığını belli etmişsin. Ama sanırım arkadaşların bir kaç satır okuduktan sonra gözleri döndü ve son satıra kadar gelemediler.
    İlk twitter etkinliğimiz de bize destek olduğunu unutmadık, çok şükür o kadar nankör değiliz abi. Sıkma canını, bırak ağlasınlar.

    İşte ilk destek mesajı ve fesat bir arkadaşımız. Dakika 1 gol 1 yani.
    4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran?
    Buda başka bir mesaj.
    4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran?





  • Bazı arkadaşlar eleştiriye hiç açık değilsin mesut hocam diyecek ama bence siz haksızsınız bir kişiye bu yazıdan para alıyorsun demek bildiğin iftiradır, ben şahsen samimiyetine güveniyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesut bey bu noktada kesinlikle haklıdır. donanımhaber dışında biraz yabancı basını takip edebiliyorsanız, ya da düşünceleri ayırma saygı duyma gibi bir yönünüz varsa haklı olduğunu anlarsınız. iq su 70 olanlara sesleniyor gibi saçma bir yazıyı paylaşan arkadaşın iq sunun kesinlikle yerlerde olduğunu da belirtebilirim.

  • "Adil kullanım kârı maksimize etmek için uydurulmuş bir yalandır. Gerçekten şebekeye çok yüklenildiğinden böyle bir şey olsaydı sabahın 5'inde youtube'dan 144p video izlemeye çalışmazdım veya her ayın 1inde kotalar sıfırlandığı için internet kilitlenirdi." alıntıdır

    Geçtiğimiz temmuz ve ağustos döneminde internetin nasıl hızlı olduğunu hepimiz gördük.

    Mâdem alt yapı kaldırmıyor yukarıda bahsedilen zamanlarda neden altyapı çökmedi?

    Konuyla alakası yok ama merakımdan soruyorum; sürekli gelişen teknolojiyle beraber hddlerin sürekli belli periyotlarla kapasitelerinin arttığını görüyoruz bu hddlerde teknoloji bu kadar gıdım gıdım mı gelişiyor da sürekli bir üst kapasiteli hdd yi yüksek fiyattan satın alıyoruz?(Hdd'lerin belli bir kapasiteleri olduğuna inanmıyorum, bir mikro işlemci ile hafızalarının sınırlandırıldığına inanıyorum, youtube daki videoları nereye sığdırabiliyorlar acaba?)

    Kişesel görüşüm; Kapitalistler sistemi güzel kurmuşlar, maksimum teknolojik aleti belli kısıtlamalar ile parçalara böl farklı farklı kesimlere farklı fiyatlar ile sat döngü sürekli devam etsin parayı kazanan ise sürekli kendileri olsun. Bu her ürün yelpazesinde geçerlidir.
    https://youtu.be/pEJ8a11YmYY?t=1m59s

    Parayı yine bizim banka kazandı





  • trol dediklerin doluşmuş gene yorum kısmına, seni yalnız bırakmazlar mesut çevik:)

  • aman hocam htc'i atlamayın onlar da iyi para verirler
  • tarafsız takılman gerek bır ara hergun samsung haberlerı vardı daha gecen haftaya kadar iphone haberlerı mıllet bıktı aynı haberlerı duymaktan baska markaları veya farklı teknolojik gelişmeleri takip edemıyorsanız bırakın gıdın yada farklı kısılerı işe alın
    bu yazılarıda duymamıs olurdunuz iyi forumlar..

  • sizi severek takip ediyoruz ama o son haber buram buram apple reklamı kokuyordu. sipariş haber gibi olmuştu. bu kadar etkileniyorsanız yorum kısmını kapatabilirsiniz. ama şu da gerçek teknoloji siteleri, dergileri reklamı kim verirse ona doğru kayar ve onu kollar.

  • Defalarca söyledik ama dinletemedik en sonunda rahatsız etmiş bu olay anlaşılan.Ekran kartı bölümünde vs diğer bölümlerde çok ciddi troll kaynıyor dediğimizde çözüm olarak trolleri değil bizi banlayan yönetim anlayışının başında daha çok böyle sıkıntılar gelir.Engelleyin izin vermeyin dediğimizde gram tepki vermeyen yönetim sonuna kadar bunları hak ediyor.Sitedeki kullanıcı sayısı artsında nasıl artıyorsa artsın denilerek siteye üye yapılan binlerce trolle hadi şimdi uğraşın geçmiş olsun.

  • Emek verip bir şeyler üretiyorsunuz. Gelen mesajlara bakıyorsunuz. Verdiğim bu kadar uğraş bunlara mı ? dercesine. Gerçekten küfür gibi...
  • Mesut bey, insanları yanlış yönlendirmeyin. Ben size samsungcusunuz diyen kimseyi görmedim ( belki biri sçdemiştir sizde aha bakın bana samsungcuda diyorlar diye demagoji yapıyorsunuz). Ayrıca insanlar fikirlerini söylüyor diye "PSİKOLOJİSİ BOZUK OLANLAR" diye yaftalayamazsınız. Psikolojiden yaptığınız incelemeler gibi anlıyorsanız lafım yok. Çok bilmiş olmamak gerek. Altı üstü ürün incelemeleri yapıyorsunuz youtubede onlarca çoluk çocukta bunu yapıyor. Sizin tek farkınız büyük bir sitede olmanız yaptığınız incelemelerde de sürekli taraf tutuyorsunuz. Şimdi fikirlerimi söyledim diye "psikolojisi bozuk troll" olmuşumdur.

  • Mesut'cum sırf şu süper egon yüzünden yıllardır takipte bulunduğum siteyi zorla bıraktıracaksınız. Antipatik olmayın kardeşim, yazılarınızda esnek davranmaya çalışın.

    edit: lol 7 gün banladılar, böyle aciziyet görmedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 18 Eylül 2016; 2:11:12 >
  • "Bırak demagoji yapmayı, sitenin her yeri elma reklamı kaynıyor..." diye bir mesaj az önce kaldırıldı. Hayır yani ne vardı bunda?

  • Akk konusunda abarttın mesutcuğum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye bu kadar kafaya takıyorsunuz ki he deyin geçin. İşinizi yapıyor musunuz, her haberi yazmak için emek harcıyor ve aldığınız paranın hakkını verdiğinize inanıyor musunuz, eğer evetse gerisi çok önemli değil.

    Sonuçta forum sitesi herkes birşeyler yazıyor. Böyle böyle yürüyor işte, tüm forumlar böyle.



    Her mesleğin bir derdi var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 17 Eylül 2016; 12:58:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun sebebi bence editörler değil forum sahibi gün oksay, fanlık arıyorsanız erdi gibi mesut gibi editörlerde aramayın, bence gayet tarafsızlar.

    Ama ne zaman Apple etkinliği görsem sağından solundan forum sahibi gözüküyor, kişisel tercihi tabiki bu onun, bende forum sahibi olsam Apple ye ilgi duysam sanırım Apple haberlerinin çokluğunu gözardı edebilirim ve bu konuda editöre gelen eleştirileri sorun etmeyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 17 Eylül 2016; 13:02:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanimhaberin ilacini yaziyorum:

    1) Uyelik sistemini kurumsal,ucretli email hesabina sahip ile ucretsiz email hesabina sahip olarak ayiracaksiniz. Tipki neogafta oldugu gibi. Ki o sitede ucretsiz mail (hotmail vs) ile hicbir şekilde uye olamazsiniz.

    Kurumsal-ucretli mail sahipleri forumun her sitesine yazabilecekler. Ücretsizler sadece konu disi,futbol gibi bolumlere yazabilecekler. İkinci el ve sicak firsatlar gibi bolumler ozellikle donanim bolumu tamamen kapali olacak bunlara.

    Uyeligi olmayanlar sadece okuyacak ve reklam parasi kazandiracak.

    2) Sitenin forumdan communitye dönüşümü saglamak icin yukaridaki adimdan sonra moderatorler sacmalik yayan, trolluk yapan, kaynak gostermeksizin alinti yapan insanlari sinirsiz banlayacaklar. Çöp bilgiyi yayilmadan engellemenin tek yolu bu. Moderator dedigimiz kisi yonettigi yer hakkinda bilgi sahibi olacak yoksa bu iş olmaz.

    Aklima geldikce daha da ekleme yaparim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • adam resmen yandaşlarından destek istemiş. şu konuya karşı görüşlü olanlar yorum yapsalar, eleştirseler, mesutu hakettiği yere sokup çıkartsalar zaten yorumları silinir büyük ihtimalle. geriye ise ''sen büyüksün abi, mesut abcim, kıyımetlimiss'' diyen 0-13 yaş grubu tayfanın yorumları kalır. adam sırf egosunu tatmin etmek için sitenin anasayfasına konu açmış.

  • Ne yazık ki bu yazı, AKK hakkındaki yazınızın yanlışlığı düzeltmiyor. Diğer 3 yazı hakkında haklısınız lakin AKK ile ilgili ayıp ettiniz Mesut Bey.



    İyi günler.

  • Daha kaç kişinin eleştrisel yorumlarını sileceksiniz? Adam demagoji yapma diyor diye yorumunu silmişsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.