Şimdi Ara

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
8
Favori
19.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nedense her troll bu sitede mesut reyizle uğraşıyor, yada tam tersi sadece yorumları büyüten bu sitede mesut. Hiç bir editör'den böyle şikayet duymuyorum, belkide tahamül sınırlarını genişletip aldırış etmemelisiniz, tıpkı erdi gibi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    quote:

    Orijinalden alıntı: biktimmk

    Daha kaç kişinin eleştrisel yorumlarını sileceksiniz? Adam demagoji yapma diyor diye yorumunu silmişsiniz.

    Hakaret ve iftira içermediği sürece yorum silmeyiz. Kendi gibi düşünmeyenler için IQ seviyesi düşük diyen şahsın sadece mesajı silinmedi haberlere yorum yapması da 3 ay yasaklandı.

    Okurmusun bilmiyorum ama bana küfür eden şahısa ceza verilmedi. Bu haksızlık değil mi? Forumda herkesin eşit olmadığının kanıtı mesut çevik, forum yöneticisi ve çevresi küfür edebilir evet küfür edebilir ama ban yemez... hatta size bunun normal olduğu söylenir helal olsun..

    Kaç aylık olaydır cevabınızı görünce daha net anladım teşekkürler..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • bence donanım haberin en büyük suçu az kişi ile çok iş yapmaya çalışmak donanım haberden bir sürü kişi gitti ama yerlerine kimse gelmedi bsc de aynı donanım haberde tüm incelemeleri nerdeyse mesut ve erdi yapıyor 2 kişi bu kadar çok telefon hakkında detaylı bilgi sahibi olamaz sdn de ukt ler var her bir kişi 1 ay o telefonu kullanıyor ve sonra uzun kullanım testi yapıyorlar burda ise tamamen teorik gidiyor işin pratik kısmına hiç değinilmiyor erdi ve mesut haricinde olanlar sa sadece editör ingilizce kaynakları türkçeye çevirip üzerine de bir kaç bilgi koyup sunuyorlar gibi.2 si 1ler de eskisi kadar keyifli değil sanki oyunları bitirmeden yada yarısına bile gelmeden haklarında konuşuyor gibisiniz.

  • Talha değil mi o niye yaptın bunu :D

    Ayrıca forum da kurallar var ve bunu koyan sizsiniz insanlar bu kurallar çerçevesinde istediğini söyler.Sirf senin hoşuna gitmedi diye insanlar fikrini söyleyince psikolojisi bozuk olmuyor. Yazdığın yazılar güzeldi bence, herkes sana bu ithamlar da bulunmadı niye bu kadar tribe girdin ki

  • Yazdığın her harfe katılıyorum. Yolda görse seninle el sıkışamayacak adamlar anca internet ortamında saydırırlar. Sorsan en iyiyi onlar bilir.Sorsan en iyi insanlar onlardır. Onca iftira atarlar, küfür ederler. Sonra çocuklarını severler annelerine sarılırlar camide dua ederler içleri rahat olarak. İçiniz rahat olsun. İnşallah sizede bir gün aynı muameleyi yaparlar. Sakın ne günah işledim demeyin. Hatayı o kendinizi çok iyi insan sandığınız boktan beter kendinizde arayın.

  • her mesleği zorluğu vardır tabi sabretmesini ve bakış açısına bağlı bence bu şekilde giderse kitle erir çünkü trolde olcak samsungcuda applecıda lg ci de hepsi olcakki siz bilmediğiniz belki yorumlar öğrenceksiniz veya bakıp tarafsız yorum yapacaksınız sonuçda meyve veren ağaç taşlanır derler ve önüne bakacaksın

  • Denildiği gibi apple da nelere sahip değilsiniz, 2000 altı telefonlar konusu başarılıydı. Fakat AKK'YE katlanmak zorundayiz diyerek kendi ayağınıza sıktınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masum edebiyatı gibi yazmışsınız. Öylesiniz demiyorum, öyle duruyor diyorum. Hayır yani açıklamamı baştan yapayımda sonradan gereksiz polemik ortamı oluşmasın. Kendinizden eminseniz böyle bir açıklama yapmanıza gerek yok. Kaldıki ben sizi karakter olarak sevsemde editör olarak sevmediğimi daha önce söylemiştim.



    Teşekkürler.

  • javaprof kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    3 inceleme editörümüz var ve bu sayı diğer bütün sitelerden fazla.

    1 ayda ortalama 5 telefon geliyor. 1 ay boyunca aynı cihazı kim nasıl kullanıyor inanın bilmiyorum. Bilsem ben de benzer şeyler çeker karşınıza çıkarım.

    Bizi eleştirdiğiniz konularda diğer sitelerin ismini verdiğinizde açıkçası olay ciddiyetini kaybediyor.

    Ya onları takip etmiyorsunuz ya da bizi takip etmiyorsunuz zira eğer bizi eleştirip onları daha iyi buluyorsanız benim diyecek bir lafım yok. Fazlaca konuşup sektörü ben kurtaracak değilim.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Mesut bey sitemizi günlük olarak ziyaret ederim doğru düzgün yorum dahi yapmam haberi okurum kullanıcıların yorumlarını okurum Evet siz taraflı haber yapıyorsunuz ve insanlara 3 kuruşluk malı öve öve bitiremiyorsunuz biraz insaflı olun lütfen. Kimseye trol yakistirmasi yapamazsınız AKK için soyledikleriniz apayrı bir sorun katlanmak zorundayız vs vs! Para delisi olmayın biz kullanıcılar olmasak sizlerde hiç birşeysiniz!

  • Neden Erdi değilde siz sürekli bu duruma maruz kalıyorsunuz hiç düşündünüz mü? Erdi'nin nadirdir böyle konularla anılması... Bir S5 incelemesi vardı hatırladığım en son...

  • Bu konu da mesaj ve popülerlik için açılmıştır kesin. Herşey bir yana hergün donanımhaber sitesine giriş yapıyorum. Editörlerden tek ricam para dahi alsanız bir mal kötüyse kötü diyebilmeniz.
  • Eskiden hiçbir yerde bulamadığınız bilgilerin paylaşıldığı bir forum ve haber sitesiydi burası. Artık hiçbir şey üretmeyen ancak olabildiğince sivri ve yıkıcı bir şekilde sadece eleştiren trollerin cirit atıp tükettiği bir site haline geldi.

    Mesut bey bu alanda kendini yetiştirmiş bir değerdir, değerlidir. Eleştiri yapıcı olduğunda ne kadar kıymetliyse yıkıcı olduğunda o kadar zararlıdır. Benim Mesut beye tavsiyem bu trollere onların hareketlerinden ve yazılarından etkilendiğini belli etmeyip yoluna devam etmesidir. Unutma Mesut sesini çıkarıp seni yıldırmaya çalışanlardan çok sessizce seni takip eden büyük bir kitle var.

    Keyifle seni takip etmeye devam ediyoruz. Bu troller bitmez,onları biz görüyoruz. Sen görme :)

  • Mesut Bey bilemiyorum maaşlı çalışan mısınız fakat AKK konusunda kullanıcıların en çok artıladığı, yani en çok katıldığı mesajlara cevap vermeye tenezzül etmemenizi anlamıyorum. Veya haklı oldukları için cevap bulamıyorsunuzdur bilmiyorum fakat böyle bir durumda da yeteri kadar bilginiz olmadan konu açmamanız gerektiğini düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trollere cevap vermeye harcadığınız zamanı farklı incelemeler için harcasaydınız daha faydalı olabilirdiniz.

  • Profesyonellik her gecen gun daha da azaliyor burada. Bu yazinin kendisi tek basina bunun ispatidir. Takilan tum sozum ona yaftalara katiliyorum ve gerekirse evet 4 ude oldunuz.

  • Mesut Bey, gereksiz adam malesef ki yaşantımızın her yerinde mevcut, siz ne yaparsanız yapın küçük çaplı insanların gözünde değişemezsiniz yanlı olarak kalırsınız

    şimdi ben yönetim yalakasıyım

    bak editör, buradaki insanlar haklı çok yanlısınız eğri doğru nedir bilmiyorsunuz, yoksa para mı alıyorsunuz?

    şimdi ise halkının yanında emektarım

    üzülerek söylüyorum ki bu şekilde anında etiketi yapıştıran kafaları değiştiremiyeceğiz, o yüzden fazla "şeyyapmaya" gerek yok
  • Eleştirenlerin kaç tanesi kendi parasını kazanıyor ki Mesut Çevik ? Kaç tanesi 3 tane düzgün cümle kurabiliyor ? Kaç tanesi hayatında diğer insanlara faydalı bir is yapmış ? Takılma o kadar yani.

  • Milletin ağzı torba değil ki büzesiniz! Her cinsten, türden modeller piyasada cirit atıyor. Küfür, galiz hakaret vs. yoksa gülün geçin. Kanun dışı birşeyler varsa avukatlarınıza havale edin. Atarlanmaya ve mevzu yapmaya gerek yok. Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 17 Eylül 2016; 14:03:05 >
  • Daha yazınızın başlığından hak vermiştim size. Fakat hakaretlere maruz kalmanıza neden olan yazılarınızı okuyunca şunu gördüm ki insanların haklılık payı çok yüksek. Tabii ki hakaret içeren, küçük düşüren hiçbir yorumu desteklemiyorum. Maalesef 14 yıllık meslek hayatınız sizi doğru yönde geliştirememiş. Bulunduğunuz konumunda gerektirdiği gibi objektif olmak yerine, taraflı davranarak kolay yoldan işinizi kurtarmayı seçmişsiniz. "RTerdoğan Edition" haberinizi de görünce, sizin artık, ülkenin sorgulamayan, fanatik kesiminin ilgisini çekmeye çalışan bir kimse olduğunuz anlaşılıyor.
    Şüphe duyulan fikri böylece onaylamış oldunuz; DH adının gerektirdiği işleri yapan bir site değil, politik bir oluşum.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.