Şimdi Ara

▓▓▓ 4 EYLÜL GÜNCELLEMESİ SİYAH EKRAN KESİN ÇÖZÜM ▓▓▓

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar biraz uğraştım ama sonunda buldum.
    http://www.mediafire.com/?6fv9tk4ilc24hn8
    linkinden patchi indirin.Daha sonra rardan çıkan update dosyasını \Update\Patch\Data\Win32\Loc\ şeklinde açın.Ve 4 dosyayı BF3'ün kurulu olduğu aynı dizindeki dosyalarla değiştirin.Daha sonra rarın içindeki Binary dosyalarını oyunun kurulu olduğu klasöre yani Origin Games/Battlefield 3 klasörünün içine kopyalayın.
    İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 4 Eylül 2012; 20:08:41 >

• Teşekkürler...
  • Çok teşekkürler, düzeldi
  • Konudaki Anlatım karışık geldiyse direk link indirin ve oyunun kurulu olduğu yere atın oyun sorunsuz çalışıyor.
    http://www.mediafire.com/?9y4qabxefar22j4
  • çalıştı teşekkürler :)
  • arkadaşlar benim siyah ekran ile ilgili bir sorunum yok anca bu yeni update geldikten sonra bende oyunlara girmeye çalışınca You need to install the game first. diye bir kutu çıkıyor ve oyun açılmıyor neden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxCaPoxX

arkadaşlar benim siyah ekran ile ilgili bir sorunum yok anca bu yeni update geldikten sonra bende oyunlara girmeye çalışınca You need to install the game first. diye bir kutu çıkıyor ve oyun açılmıyor neden olabilir

Origin de oyunun üstüne gelip "Repair Install" seçeneğini seçin. Sorununuz düzelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

quote:

Orijinalden alıntı: XxCaPoxX

arkadaşlar benim siyah ekran ile ilgili bir sorunum yok anca bu yeni update geldikten sonra bende oyunlara girmeye çalışınca You need to install the game first. diye bir kutu çıkıyor ve oyun açılmıyor neden olabilir

Origin de oyunun üstüne gelip "Repair Install" seçeneğini seçin. Sorununuz düzelecektir.

teşekkürler tam sorunu çözdüm daha sonra senin attığın mesajı gördüm yinede yanıtın için teşekkürler

• bende de sorun çözüldü diğer konudaki arkadaşdan almıştım ama buruyuda görünce yazıyım dedim işe yarıyor.
  • Bende her sıkıntımı bu siteden gideriyorum ilgilenen arkadaşlara teşekkürü borç bildim..Walla Teşekkürler..
  • süpersiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.