Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BD47E5DF -- 18 Ocak 2025; 8:36:48 >



  • yetmez malesef

    benim de 1-2 seneye 30 bin tl biriktirip evden gitmek gibi planim var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 bin lirayla 3 ay zor yaşarsın
  • Sacmalama ya otur oturduğun yerd çalış o 4 bin lirayla kazanınca tatil yaparsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • porno ve masturbasyonu bırak ve spora başla ergen kardeşim.
  • Hocam sadece derslerine odaklan

    Vakit çok hızlı geçer sınav geldiğinde keşke calissaymisim dersin.

    Sadece dersleri düşün boş vaktin olmasın sürekli bir şeylerle meşgul ol

    Ama en çok derslerle meşgul ol.

    Okul kazanıp gidersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çanta ve çadıra bakar. Sonra doğa, kitap, huzur.

    İnsanların olmadığı, doğayla baş başa kalacağın bir hayat.

    Elindeki para geçimine yeter. Çarşıdan organik ve ucuza alışverişini yaparsın.

    ..




    Şaka tabi. Bende çevremdekiler ile sorun yaşıyorum. Kimi zaman okulu vs herşeyi bırakıp üstekini yapasım geliyor. Ama mecbur sabredip idare ediyoruz. Okulunu oku, amacına ulaşana kadar idare et, görmezden gel.




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Necvox dvn-a1144
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen evi terk edersen bu seferde cok pisman olursun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek kırmalı tüfekler 200 tl civarından başlıyor söyleyeyim dedim, ruhsatı da 30 tl.
  • Bu sekilde evden ayrilirsan huzuru hicten bulamazsin sevgili kardesim. Saniyorum mezuna kaldin. O parayla dershaneye yazil gununu orda gecir derim. Aksamlari da odanda ders calisma bahanesiyle kal cok ortalarda dolasma gerekmedikce iletisim kurma, eger konusarak anlasamiyorsaniz(!)

    Universiteyi kazanip gidince huzuru bulma ihtimalin daha fazla. Bunu dusunup motive et kendini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZeroSystem

    tek kırmalı tüfekler 200 tl civarından başlıyor söyleyeyim dedim, ruhsatı da 30 tl.

    türk ceza kanununda bir madde var cezası 2 yıldan başlıyor söyleyeyim dedim, numarası da 84.

    TCK. MADDE 84
    İntihara yönlendirme
    (1) Başkasını intihara azmettiren, teşvik eden, başkasının intihar kararını kuvvetlendiren ya da başkasının intiharına herhangi bir şekilde yardım eden kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

    (2) İntiharın gerçekleşmesi durumunda, kişi dört yıldan on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

    (3) Başkalarını intihara alenen teşvik eden kişi, üç yıldan sekiz yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (Mülga ikinci cümle: 29/6/2005 – 5377/10 md.)

    (4) İşlediği fiilin anlam ve sonuçlarını algılama yeteneği gelişmemiş olan veya ortadan kaldırılan kişileri intihara sevk edenlerle cebir veya tehdit kullanmak suretiyle kişileri intihara mecbur edenler, kasten öldürme suçundan sorumlu tutulurlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: uyumak istemeyen adam


    quote:

    Orijinalden alıntı: ZeroSystem

    tek kırmalı tüfekler 200 tl civarından başlıyor söyleyeyim dedim, ruhsatı da 30 tl.

    türk ceza kanununda bir madde var cezası 2 yıldan başlıyor söyleyeyim dedim, numarası da 84.

    TCK. MADDE 84
    İntihara yönlendirme
    (1) Başkasını intihara azmettiren, teşvik eden, başkasının intihar kararını kuvvetlendiren ya da başkasının intiharına herhangi bir şekilde yardım eden kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

    (2) İntiharın gerçekleşmesi durumunda, kişi dört yıldan on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

    (3) Başkalarını intihara alenen teşvik eden kişi, üç yıldan sekiz yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (Mülga ikinci cümle: 29/6/2005 – 5377/10 md.)

    (4) İşlediği fiilin anlam ve sonuçlarını algılama yeteneği gelişmemiş olan veya ortadan kaldırılan kişileri intihara sevk edenlerle cebir veya tehdit kullanmak suretiyle kişileri intihara mecbur edenler, kasten öldürme suçundan sorumlu tutulurlar.

    Kimsenin kimseyi bir şeye teşvik ettiği yok, biyerimizden element uydurmayalım.




    YİVSİZ TÜFEK RUHSATNAMESİ İŞLEMLERİ

    --- Yivsiz Tüfek taşımak yada bulundurmak istiyorsanız Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi almak zorundasınız. Bu ruhsatname İlimizde İlçe Kaymakamları tarafından verilmektedir.
    --- Yivsiz Tüfek Ruhsatnameleri verildiği tarihten itibaren 5 (beş) yıl geçerlidir.
    --- Yivsiz Tüfek Ruhsatnameleri şahsa mahsustur. Bunlarda sahibinin T.C. Kimlik Numarası, adı, soyadı, yaşı, tabiiyeti, işi, ikametgahı ve verildiği tarih gösterilir.
    --- Yivsiz Tüfek taşıyan herkes Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesini yanında taşımaya ve istenildiği zaman ilgili memurlara göstermeye mecburdur.
    --- Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesine kayıtlı olmayan yivsiz av tüfekleri ruhsatsız silah sayılmakta, taşıyanlar hakkında adli ve idari işlem yapılmaktadır.
    --- Avlanabilmek için İl Çevre Orman Müdürlüğünden o yılın harcını yatırmak kaydı ile avlanma pulu alınması gerekmektedir.

    YİVSİZ TÜFEK RUHSATNAMESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER
    Dilekçe, (İkamet edilen İlçe Kaymakamlıklarına hitaben yazılacaktır)
    Dört adet vesikalık fotoğraf ,

    Nüfus cüzdan fotokopisi ,

    Savcılıktan Adli Sicil ve Arşiv kaydı, (Silah Ruhsatı İçin ibaresi bulunacaktır)
    Aile Hekimliğinden sağlık raporu,
    1 Adet karton dosya (yarım kapak telli dosya)


    Tüm bu işlemler tam ve eksiksiz yapılıp ve hepsinin olumlu sonuçla neticelenmesi durumunda ruhsat tanzim edilir.
    YİVSİZ TÜFEK RUHSATNAMESİ ALMAYI ENGELLEYEN HALLER:
    (2521 Sayılı Kanunun Uygulanmasını gösteren yönetmeliğin 14.maddesi)
    a) Ateşli silahlarla işlenen cürümlerden hükümlü bulunmak.
    b) Av suçları da dahil ruhsatlı silahıyla suç işleyenler veya silahın muhafazasındaki ihmal ve/veya kusuru neticesi başkaları tarafından suç işlenmesine veya intihar ya da intihara teşebbüs edilmesine neden olmaktan mahkum olmak.
    c) Haklarında Türk Ceza Kanununun 119 uncu maddesinin uygulanması nedeniyle kamu davası açılmamış olsa bile, zorunlu olmadığı halde meskun mahalde veya civarında ya da umuma mahsus yol üzerinde veya bu yola doğru silah atanlar ile bu suçların birinden mahkum olmak.
    d) Ateşli silahla işlenenler ile taksirli suçlar hariç, değişik zamanlarda işlediği aynı veya farklı türden ikiden fazla suçtan dolayı hapis veya ağır hapis ve/veya ağır para cezasına mahkum olmak.
    e) Ateşli silahla işlenenler ile taksirli suçlar hariç, iki yıldan fazla hürriyeti bağlayıcı cezaya mahkum olanlar ile devlet sırlarını açığa vurma, ideolojik, anarşik, terör ve benzeri amaçlarla yaygın şiddet eylemlerine katılma ve bu gibi fiilleri tahrik ve teşvik etme suçlarından birinden hüküm giymiş olmak.
    f) 2521 Sayılı Avda ve Sporda Kullanılan Tüfekler, Nişan Tabancaları ve Av Bıçaklarının Yapımı, Alımı, Satımı ve Bulundurulmasına Dair kanun hükümlerine aykırı fiillerdin dolayı hapis veya ağır hapis ve/veya ağır para cezasına mahkum olmak.
    g) 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanunun 12,13,14 ve 15 inci maddelerinde belirtilen suçlardan dolayı altı aydan fazla hürriyeti bağlayıcı cezaya mahkum olanlar ile aynı Kanunun 4 üncü maddesinde yazılı yasak aletlerden birini kullanmak suretiyle suç işleyen ve bu suçtan dolayı hapis ve/veya ağır para cezasına mahkum olmak.
    h) Uyuşturucu ve psikotrop maddeleri ruhsatsız veya ruhsata aykırı olarak imal, ithal veya ihraç etme ya da bu fiillere teşebbüs etme, satma, satışa arz etme, satın alma, bulundurma, herhangi bir şekilde başkasına devretme veya devralma, sevk veya nakletme, alınıp satılmasına veya devrine ya da her ne suretle olursu olsun tedarikine vasıta olma suçlarından biriyle mahkum olmak.
    I) Kısıtlı olmak ve kamu hizmetinden yasaklı bulunmak.
    i) Akıl hastası veya psikolojik ve nörolojik rahatsızlıkları bulunmak.
    j) 18 yaşını bitirmemiş olmak.


    http://www.kocaeli.pol.tr/Sayfalar/silahyivsizislemleri.aspx




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.