Şimdi Ara

4 bin tl bütçe sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar arkadaşlar. Başlığa sistem tavsiyesi yazdım fakat tam olarak sistem tavsiyesi istediğim söylenemez. Alacagım işlemci-ekran kartı-anakart chipsetini belirledim. Sizden tavsiye isteyecegim konu ürünlerin markaları olacak.Sistem şu

4 bin tl bütçe sistem tavsiyesi

Corsair rami 3000mhz stokta olmadıgı icin 2400ünü ekledim 3000 mhz gelince onu ekleyecegim.

Burada 2-3 parçanın markasını belirleme konusunda ikilemde kaldım.

Asus b350m-k prime anakart- gigabyte gaming b350 anakart
    msi gaming x 1060 - asus dual 1060 6gb(Aralarında 200tl oynuyor 4000tl yi fazla geçmemeliyim.Ama asus 70 dereceleri görürken gaming x 63 dereceyi geçmiyor ve daha sessiz çalışıyor)
    Kasa olarak Coolermaster masterbox lite 600w+80 psu lu kasa düşünmüştüm sonra böyle power boost + high power psu alarak biraz daha bütçeyi düşürebilecegimi farkettim. Kasa kalitesini pek önemsemiyorum ama coolermaster masterboxdaki 600w+80 psu ile bu psu arasında high poweri seçerem pişman olurmuyum diye düşünüyorum.

Masterbox kasa + gaming x + gigabyte anakart ekleyince 4250 tl oluyor. Eger b350m-k + highpower psu + powerboost kasa + asus dual ekran kartı alırsam 3800 küsur yapiyor aradaki fark cidden azımsanamayacak derecede 240 gb ssd ya da bi 8gb daha ram eklenebilir. Siz olsanız naparsınız? bir akıl verin lütfen

• up

SSD eklenmek istenilirse işlemciyi 1400 e çekmek lazım 120 GB SSD eklenir. Yoksa ileri bir tarihte kendiniz takviye yaparsınız. Şu şekilde toplayın güzel olmuş.
    AMD Ryzen 7 5700X3D 4.1GHz || MSI MAG B550 Tomahawk || G.SKILL Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 ll XFX Swift RX 9070 XT || Kioxia EXCERIA 480GB || Hikvision C100 480GB || Kingston NV2 500GB NVMe || Samsung 980 500GB NVMe ll Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM || Rampage MAJESTY || GAMEMAX 800W 80+ || Asus TUF Gaming 27" 210Hz QHD
  • GTX 1060 nasıl o kadar ucuza buldun acaba? Stokta yok gözüküyor ürün şuan. Ben de aşağı yukarı aynı sistemi toplayacağım ekran kartı 1060 en ucuz 1600 lira şuan o da Galax.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Enkei

GTX 1060 nasıl o kadar ucuza buldun acaba? Stokta yok gözüküyor ürün şuan. Ben de aşağı yukarı aynı sistemi toplayacağım ekran kartı 1060 en ucuz 1600 lira şuan o da Galax.

dün akşam vardı hocam bugün kalmamış malesef. 1510 tl idi galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grey Wolff -- 8 Ocak 2018; 16:46:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.