Şimdi Ara

4 Ayda 20 kilo vermenin imkanı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 102 kiloyum.Boyum 1.78.Sizce 4 ayda 20 kilo verilebilir mi?Sağlıklı olur mu?(Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum)

• dostum bende 1.78 boyundayım geçen sene 88 kilodan 74 kiloya 1.5 ayda inmiştim ama günde 3 idman yapıyordum neredeyse 2 si salonda biri spor akademisinde sonra sakatlandım akademiyi de sporu da bırakmak zorunda kaldım benim gibi kiloyu hızlı vermeye kalkarsan aynı hızda geri alırsın :) o yüzden zamana yay 4 ayda 20 kilo vermek için 3 gün spor yetebilir ama onun dışında da hareketli olman lazım ayrıca ekmekdir hamur işidir yağlıdan şekerden uzak durucaksın beslenmene çok dikkat etmen lazım ancak o şekilde verebilirsin. spor salonunda da bol bol koşu bandı ve bisiklette çalış
  • Sağlıklı olur mu bilemem fakat sana yeşil kahve öneririm fiyatı 15 lira olsada gerçekten zayıflatıyor fakat her gün yeterli su tüketeceksin ki zayıflayasın ve ip atla her gün ip atlamak 600-1200 arası kalori yakar :)
  • benim bildiğim aylık ideal kilo 4 kg diye biliyorum 4 ayda 15 versen bile iyi bence ben 98 den 87 ye 3 ayda inmiştim ama diyetsiz diyetsiz dediğim normal hayatıma devam ettim oburcuburu ayda 1 e indirdim ama şu an 110 kiloyum :( ayağım kırıldı sonra fena derecede saldım.
  • bence vucudunun yag, kas, su değerlerini ölçen tartılardan bir tartıl. Çünkü arkadaşımda senin ölçülerinde. 74 kilodan aşağı inmen zor demiş doktoru. Sebebi ise vucutta hiç yağ kalmsa sadece kaslar kalsa 74 kilo gelirsin demiş. kaslar erirse tabi birşey diyemem.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.