L

Onbaşı
07 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar, size şöyle açıklayayım öncelikle ısınma filan sorunu yok, mesela dizi izlerken filan kapanmıyor veya internette dolaşınca fakat film izlerken veya oyun açtığım vakit belli bir süre kapanıyor otomatik, yani biraz daha ağır işlemler de (kötü bir bilgisayar değil donanım sorunu yok yani batarya da hareket filan olsa öyle kapansa dolaşırken veya dizi izlerkend kapanması gerekirdi bence)

Yardımlarını bekliyorum
Arkadaşlar tekrar hazırlanacağım Bursa'ya yeni geldim onun için bir bilgim yok heykelde oturuyorum. Hangi dershane iyidir eşit ağırlığım bu arada
Merhaba arkadaşlar öncelikle sorun şu arada bir internet yok, güvenli olsa da düzeltebiliyordum lakin dün bir güncelleme yaptı laptop ve internette "tanımlanmayan ağ" sorunu başladı.

Öncelikle bir çok internette hatta mobil internette bile sorun çıkartıyor ya sorun kesin olarak laptopda bulunuyor.

Not: cmd olsun ağ sıfırlama olsun internetteki her şeyi denedim sistem geri yükleme bile yaptım. Güncellenen ağ bağdaştırıcıları yeniden yükledim hatta eski sürücüyü geri yükledim ama olmuyor.

Not2: format atamam o yüzden yardım istiyorum.
Death, black ve bazen diğer türler dinliyorum fakat şöyle bir sorun var ki kendime uygun bulamıyorum.

Şuanlıkla dinlediğim şunlar,

Graveworm -A Dreaming Beauty
Behemoth- At The Left Hand Ov God
Lamb Of God- Black Label
Madder Mortem- My Name Is Silence
Children Of Bodom- In Your Face
Children Of Bodom- Everytime I Die
Asking Alexandria- The Death of Me
Rammstein- Mein Herz Brennt

Kısacası saatlerimi alıyor bir müizk bulabilmek için belki bunlara benzeyen türler yani biraz daha ayinimsi veya o tarz şeyler hoşuma gidiyor, metalci değilim yada öyleyim bilemem onu ama her türlü şarkıyı sevmiyorum, anlamı olmalı benim için.

Önerilerini bekliyorum.
Merhaba millet Trabzon'a gelecek olan biri varsa ondan bir kolye isteyeceğim, burada bulamıyorum.

Aradığım kolye pentagram sembollü olacak fakat önemlidir ki aşağıya doğru bakmayacak pentagram yıldızı yani şunun gibi olacak

Tabii örnek bu sadece 25 30 tl'ye kadar sınırım var
Ne zaman geleceğiniz önemli değil eğer uğraşıp alabilecek varsa sevinirim.

Bazıları internetten niye yapmıyorsun diyecek yaşım 16 yaşı bırak hepsi alta bakan doğru yıldızlar. Bana üstteki gibi olanı lazım.

Teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba arkadaşlar ortalamam 75 civarıydı bu son 3. sözlüler düşürmek için ayarlanmış resmen 74'e düştü ki bir sorunum var. Dinden 64 aldım ve cevap anahtarı bile vardı ki 3 kez kontrol ettim rezil olmayayım kaydırma olmasın diye üstüne üstlük test kağıdımı karlışatırdım 100 alan biriyle. Aynı cevaplar full ama kodladığımız bir kağıt vardı onda yaptık ve 64 oldu notum. Sınav kağıdımda eksik şimdi ne yapacağım ? sonuçta ortalamam 88 oldu 64 aldığım için.
Merhaba arkadaşlar sınıfımı değiştirmek istiyorum fakatklıma takılan bir konu var şimdi seçmeli derslerden dolayı sınıf değiştirirken sorun oluşur mu çünkü nede olsa seçmeli dersler e okula giriyorlar ? Sadece sorum bu :D
Arkadaşlar böyle bir defter satın almak veya yaptırmak istiyorum.

Anime çok derin etkiledi beni :D. Yardım edebilir misiniz lütfen ?
Merhaba arkadaşlar telefon önerisi almak istiyorum bütçem 2500 tl'ye kadar.

Öncelikle telefonda sevdiğim şeyler hızlı olmalı, konuşma ve şarkı dinleme gibi özellikler iyi olmalı. Oyun için olmasa da olur oyun oynamıyorum telefonlarda fakat ilgi çekici uygulamaları olsa iyi olur severim garip uygulamaları. Kamera fazla düşük olmazsa iyi olur fazla kullanmam.

Sorularınız varsa sorabilirsiniz android veya apple vs. farketmiyor sadece iyi olması yeterli.
Ya arkadaşlar çok eski bir oyun yani aman aman da değil fakat küçükken oynuyordum cd'si kayboldu işte resimleri filan bulamıyorum 5 6 yıl oldu rahat.

Bilgi vermek gerekirse bir mısır ordusunun başındayız ilk başta sanırım bir kadın kraliçeyiz ilk başta sonra işte bir adaya gidiyoruz işçilerle orman kestiriyoruz filan yani tam hatırlamıyorum :D o civarlar bir şey varmı aklınıza gelen bir şeyler böyle oyun ?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 55
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.969 (Bu ay: 182)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.