Şimdi Ara

4 AY KALA TM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 4 ay kaldı ve ben o kadar yoğundum ki sınav için yeni çalışmaya başladım. Mezuna kalmıştım...
    TYT netlerim
    Türkçe 30
    Mat 20
    Sosyal 12
    Fen 5

AYT
    Mat 4-5
    Edebiyat 6-7

Ayt matematik ve edebiyat için ne önerirsiniz, ikisini de 19-20 yapmam gerekiyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sosyal için eğer tarih, coğrafyadan kaçırıyorsanız tyt de konu okuma yapıp bir sb çözün bence 2-3 net getirisi olabilir vede ayt sosyale de önem verin arttırması rahat şuan ki durumunuzu bilmiyorum

Edebiyat ise büyük dert benimde çok büyük problemlerim var o konuda Allah kolaylık versin hocam hepimize
  • edebiyat için temelin varsa youtubtan kadir gümüşün videolarını 1.5x hatta 1.75x veya 2x yaparak tüm videoları hızlıca bitirebilirsin ama konularda 0 san daha çok vakit ayırman gerekir malum 4 ay kaldı

üzerine limit gibi bi sbden soru çözersen yeterli olur sonrasını denemelerle götürmen şartıyla tabi bence

Orijinalden alıntı: Beausejour

edebiyat için temelin varsa youtubtan kadir gümüşün videolarını 1.5x hatta 1.75x veya 2x yaparak tüm videoları hızlıca bitirebilirsin ama konularda 0 san daha çok vakit ayırman gerekir malum 4 ay kaldı

üzerine limit gibi bi sbden soru çözersen yeterli olur sonrasını denemelerle götürmen şartıyla tabi bence
    Hocam merhaba kadir gümüşün videoların toplam süresi 32-33 saat civarı.
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL5kIOunpmSBO7TzgU3tPjy1fB9wvOpKmD

Şu playlist tüm edebiyatı mı kapsıyor önceden kullandınız mı verim aldıysanız deneyeyim 33 saat cidden fena bir süre değil 30 dakika video üstüne sb ve özet ile 2 ayı biraz geçer ciddi ciddi öğretiyorsa değer bence .

• Vedpla V kullanıcısına yanıt
    hocam varsa bi iki eksik var sanırım cumhuriyette öğretici metinler ve metinlerin sınıflandırılmasından 1 2 video daha gelir diye düşünüyorum

ben önce milli edebiyattan başladım sonra cumhuriyette şiire kadar kısmını bitirdim ve gayet de güzel anladım 10 numara anlatımı var zaten youtubeta edebiyat adına düzgün bi iş yok tek kanal bu desem yeridir

şimdi en baştan tekrar amaçlı başladım ilk 15 videosu daha bitti halk edb bitince cumhuriyete geçicem tekrar ve cumhuriyeti bitirip tekrar başa dönücem yani divandan devam edicem zaten konularda temelim çok iyi cila niyetine izliyorum 2x hızda

ilk kısımlarda biraz fazla detay var ama cumhuriyette milli edebiyatta falan hep önemli yerleri vurguluyor bu playlisti hakkıyla bitirip bi tane de sb çöz 20den aşağı yapmazsın hatta ful bile yapabilirsin

Orijinalden alıntı: Beausejour

hocam varsa bi iki eksik var sanırım cumhuriyette öğretici metinler ve metinlerin sınıflandırılmasından 1 2 video daha gelir diye düşünüyorum

ben önce milli edebiyattan başladım sonra cumhuriyette şiire kadar kısmını bitirdim ve gayet de güzel anladım 10 numara anlatımı var zaten youtubeta edebiyat adına düzgün bi iş yok tek kanal bu desem yeridir

şimdi en baştan tekrar amaçlı başladım ilk 15 videosu daha bitti halk edb bitince cumhuriyete geçicem tekrar ve cumhuriyeti bitirip tekrar başa dönücem yani divandan devam edicem zaten konularda temelim çok iyi cila niyetine izliyorum 2x hızda

ilk kısımlarda biraz fazla detay var ama cumhuriyette milli edebiyatta falan hep önemli yerleri vurguluyor bu playlisti hakkıyla bitirip bi tane de sb çöz 20den aşağı yapmazsın hatta ful bile yapabilirsin
    Yarın videolara bakacağım hocam çok teşekkürler 20 üstü beni baya baya kurtarır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 yıl sonra sınava girmek
    3 yıl önce açıldı
    Sınava 1.5 sene kaldı
    4 yıl önce açıldı
    sınava 5 gün kala..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.