Şimdi Ara

4.5G ile birlikte hangi hız ve kota seçeneklerini göreceğiz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ALLAH AŞKINA KOTA SORUNUNDA KİM KONUŞURSA KONUŞSUN AMA TURKCELL KONUŞMASIN. KOTA KONUSUNDA EN CİMRİSİ TURKCELL. ESKİDEN KULLANICILARINA 100,250,500 MB İNTERNET VERİYORDU. ŞİMDİLERDE DURUM BİRAZ İYİLEŞTİ YİNE 1-2 GB SEVİYESİNE ÇIKARDILAR.. KOTA KONUSUNDA EN İYİSİ YİNE AVEA İDİ. ŞİMDİ TÜRK TELEKOM OLDU KOTALAR DÜŞTÜ..

AKLIMDAKİ KOTA 6 GB NORMAL. 3 GB GECE (12.00-06.00) TOPLAMDA 30 TL ETSİN. AYRICA 30 TL YÜKLEMEYEDE 2 HAFTALIK 3 GB VERSİN. TOPLAMDA 12 GB FAZLA DEĞİLMİŞ. ????

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Turkcell her zaman kazığın daniskasıydı. Hatta Vodafone, Turkcell ile anlaşmış ve onların baz istasyonları üzerinden çekim sağlıyordu.
    Turkcell'den alıp, üzerine kâr koymasına rağmen, Vodafone çok daha ucuza veriyordu. Şimdi Turktelekom çok ucuz oldu.
    Vodafone da pahalılaştı. Çünkü hem Turkcell'in baz istasyonlarını kullanıp, hem de kendi baz istasyonlarını da kullandığı için Turkcell'den daha iyi çekiyor.
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    30dolara 3mps veriyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Bunun için şebeke desteği de gerekli. Turkcell 375 Mbit diyorsa şebeke bu hızı verecek şekilde ayarlıdır. Hani telefon şebekenin desteklediğinden üst bir hız desteklese bile şebkee hızı darboğaz olarak kalacağından şebeke hızının üzerine çıkamaz. Tabi bu ilk zamanlarda. Daha sonraki zamanlarda tüm frekansların kullanımı ve şebeke kapasitelerinin iyileşmesi ile cihazınızın desteklediği CAT12 gibi LTE sürümleri de şebeke tarafından verilebilir olacak.
  • geçen 4 g ye geçeyim dedim dediler faturasız hatlara kampanya yok.dediler faturalıya geçirelim sizi dediler,tamam dedim başladı saymaya işte 2gb 35 tl 1000dk her yöne v.s e dedim ben 25 tl ye zaten bunu kullanıyorum neden faturalıya geçeyim hiç bir mantığı yokdedim ve vazgeçtim.

• Ya derdimiz hız değil Kota kardeşim kotaaaa.Turkcell de 96 kbps nedir ya Şaka gibi.sen bundan haber ver .Bu artacak mı me olacak.

• Birde şaka gibi 4,5G nin reklamını yapıp, her yerde 4,5G üzerinden paket satıp para götürmeye çalışıyorlar.

3Gb, 5Gb gibi komik kotalar ile 4,5G yi nasıl aynı cümle içinde utanmadan kullanabiliyorlar şaşırıyorum. Hayır dürüst reklam yapsınlar. Kardeşim 4,5G süper hızlı internet veriyoruz ama bu süper hızı kullanırsanız aylık kotanız 2,5 dakika içinde biter desinler.

Hayır 4,5G değil 15G hız verseler ne olacak 3gb kota olduktan sonra. 4k filmi tıkladığın saniyede indiriyorsun ama kotan bitiyor hatta aşıyorsun 1 saniye içinde.

• Spiderhip S kullanıcısına yanıt
    Mobilde öyle sabitte öyle hiçbirşey tam değil.

• hepsi sahtekar, hepsi yalancı, TTNET de geçen gün 16 mbps hızımı kullanamıyorum 8mbps kullanabiliyorum en fazla dedim, adamlar 16 mbps kullandığımı iddia edip hız düşmesi santrale olan uzaklıktan olabilir diyor, ya böyle saçmalık böyle dolandırıcılık olur mu bide kötülemeyin diyenler var ne yapayım rezilliğimi öveyim. ayıp günay yazık ya emeğimize yazık s*çarak ödüyoruz sanki borcu haram olsun!!!.
    turkcell in de ttnetten farkı yok.

• Bunun tek faydası, 4.5g ' ye geçenler sayesinde 3g hatlarının rahatlaması olacak belli ki
  • Bu haberde neden en beğenilen yorumlar üstte gözükmüyor?TRCELL bir daha reklam vermez kaygısı mı var? Peki okuyucuları kaybetmekten mi daha çok korkuyorsunuz reklam verenlerden mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

mi5 gibi cat12 lte modemi olan cihazlar 600mbps hızında bağlanabilir. 375 diye sınırlı kalmayın

Altyapının desteklediği maksimum hız 375mbps. Nasıl olacak o iş?

• 3g rahatlasın yeter.

• Bırakın şu hız muhabbetini kimse hızı sormuyor bize kota lazım kota kota arttsın yeter yok 4 taşıyıcı varmış 6 taşıyıcı varmış 3 gb kota ile ne anlamı var
  • nerden bakarsan bak elinde kalıyor,btk ayrı yalancı,siyasilerayrı yalancı,operatörler ayrı,hersey bsermaye kesimine yönelik kurulmuş sistem,interneti on yıl daha lüks olarak ve pahalı sınırlı pompalarlar bu millete...

sonrasında zaten teknoloji yine bir ivme kazanır farklı şeyler geişir iülke kalırmı ne halde olur bilinmez,bilinen tek şey bu ülkede herdaim fırsatcılar sahtekarlar olacağı...

• pazarlamacı adamlarınız sanırım, 2 gb kotayı 4 gbye çıkarırsak fiyatı 99 lira yapalım mı diye düşünüyorlardır?

çünkü hem hız arttı hem kota arttı diye pazarlayıp gene satarlar reklamlarla. Bu ülkede neler satılmadı ki.

Ama adil bir paket/fiyat sunmaları gerekirse bu yeni teknoloji ile

4,5 30 GB kotalı, 1000 DK her yöne, 1000 sms her yöne bir paket 25 TL olmalı, daha fazla isterseniz harbiden milleti enayi yerine koymuş olursunuz.

Ayrıca Vınn paketlerinde de 100 GB kotayı 39 TL'ye satılabilir birde 100 GB kota ve 100 gb dolunca hızı 3G'ye düşürüp ay başına kadar 3G üzerinden sınırsız data kotalı yapmaları lazım.

• bildigin turkcell reklamı olmuş. arkadaş elindeki cihaz cep telefonu 4k 60fps video bile 33mbit ile stream edilebiliyor ki telefonda 4k saçmalıktan öte değil. pcye bağlasak bile en az usb 3.0 olması lazım. hadi hepsini geçtim cep telefonu 100mbit baglansa bile o datayı nasıl işleyecek? 5gb kotalı paketi 60sn de bitip kalan 30 gün ay başını mı bekleyeceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çok Asi

pazarlamacı adamlarınız sanırım, 2 gb kotayı 4 gbye çıkarırsak fiyatı 99 lira yapalım mı diye düşünüyorlardır?çünkü hem hız arttı hem kota arttı diye pazarlayıp gene satarlar reklamlarla. Bu ülkede neler satılmadı ki.Ama adil bir paket/fiyat sunmaları gerekirse bu yeni teknoloji ile4,5 30 GB kotalı, 1000 DK her yöne, 1000 sms her yöne bir paket 25 TL olmalı, daha fazla isterseniz harbiden milleti enayi yerine koymuş olursunuz.Ayrıca Vınn paketlerinde de 100 GB kotayı 39 TLye satılabilir birde 100 GB kota ve 100 gb dolunca hızı 3Gye düşürüp ay başına kadar 3G üzerinden sınırsız data kotalı yapmaları lazım.

Pardonda kardeşim Polyanna akraban falan değil dimi, şu an 10 gb 1000 sms (kullanmıyorum) 1000 dk her yöne 89 tl iken, yorumunu okuduğumda çok güldüm, senin dediğin tarife dediğin fiyata olsa, daha düşük tarifeden ücret almamaları hatta ğstüne para vermeleri gerekir, biraz gerçekçi ol, hayalin bile bi sınırı var.. :))

• 4.5 g yi sallada. 3g paketlerini kaldırmasınlar ama ucuzlatıp satsınlar. işte kotasını 2 katına çıkarıp satsınlar. yoksa 4.5 felan bizi bozar.

• Herkes yüksek hızlardan bahsediyor fakat benim merak ettigim 3g gibi sarji içicekmi yoksa 4.5g daha az şarj tuketicek bir teknoloji ilemi gelicek asıl onemli konu bu bence, wifi gibi bir şarj kullanımı sunsalar ne mutlu bize ama pek mumkun gorunmuyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.