Şimdi Ara

4.5G başlıyor: İşte operatör tarifeleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
8
Favori
24.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsterse 10 G 20 G gelsin kafa değişmediği sürece bizim ülkeden bi mok olmaz
  • Açıkçası ben 4.5G geçişinden kotalarla ilgili çok ciddi şeyler olmasını beklemiyordum ama biraz daha iyi şeyler bekliyordum hani. :)

Olsun, 10GB kotayı 31 liraya iyi kapatmışık yine. :D Şimdi tek endişem bizim 10 GB kota da ilk bilmem kaç ay 20 GB olacak mı? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

Fiber altyapı turktelekom tekelinde olduğu için istediği koşulu kabul ettirebiliyor öteki iki operatöre de. düşünsenize 50gb internet 75tl olsa çoğu kişi ttnet adsl yi bırakıp 50gb 4.5g Turkcell paketine geçerdi.
    o yüzden turktelekom diyorki bu fiyattan aşağı paket veremezsiniz,verirseniz ben de size fiber altyapımı kullandırmam diyordur. olay bu aslında keşke süperonline fiber de 81 ilde olsaydı işte o vakit gerçek rekabet olurdu.

Bu tekelleşmeden hükümet sorumlu aslında. Zamanında Superonline ve Vodafone'un fiber altyapı çalışmalarını ellerinden geldiğince bloke ettiler. Yoksa şu an belki fiber altyapımız mevcut yapının iki katını bulmuştu.
  • türkcell kullanıyorum 49 tlye 1000dk 1000sms 4gb internet alıyordum.ekstra olara 2gb iinternete 10 tl ile toplamda 6gb kullanıyordum. 2 katına çıkacak deniliyor ama doğru düzgün bilgi yok sitesinde benim kota nekadar olacak şimdi ilk 3 ay?

• Böyle birşey yok. Resmen şaka gibi. Zaten 10 GB tan başlamalı kotalar. Fiyatıda 29 TL den başlamalı. Bunlar ne yapmaya çalışıyor, kimi düdüklemeye çalışıyor. Yazıklar olsun...

• Allah belanızı versin.

Ben 3g kullanırım alın speedtest yaparken kotası bitecek ultra hızlı netinizi uygun yerlerinizle kullanın.Bizde sizi 4.5g ile adam olacaksınız sanmıştık,Türkiye için sonunda adam gibi ücretlendirmeler sunacağınızı filan sanmıştık.yazıklar olsun.Hele o Turkcellin bilmem nesi varya çıkıpta utanmadan kota bazlı fiyatlandırma yapmayacağız diyen,gözümüzün içine bakabaka yalan söyleyen hiçmi insanlık yok ulan sizde?İnsanlarla dalga geçmeye utanmıyormusunuz?Gerçi sizin tek amacınız para kazanmak.Adam gibi hizmet verirsem zaten para kazanırım misyonu güdecek değilsiniz ya.Dünyanının en çok nefret edilen telekom/operatör şirketleri olma yolunda hızla ilerliyorsunuz,bu fiyatlandırmaya karşı çıkmayan, sözde denetçi Btkda 1 kez olsun vatandaşın cebini düşünmez zaten.Sen ne işe yarıyorsun be?Allah topunuzun belasını versin.Dünyadaki en güncel kablosuz dağıtım teknolojisi ile bile dünya standartlarının 10'da 1'i kalitesinde hizmet veriyorsunuz,ne beceriksiz firmalarsınız siz.Biraz utanmanız olsun be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 31 Mart 2016; 17:45:37 >

• Beyler twitter 4.5G istemiyoruz diye haykıralım belki işe yarar hımm
  • Önce bi hizmeti almaya başlayım bu gece. hepsi böyle uçtuk, şöyle kaçtık diye hız testleri yaptı boş bazlar ile.
    Burada en sessiz kalan da vodafone oldu ki, Vodafone Red abonesiyim. ne yeni bir tarife bilgisi var, nede hızla alakalı net bilgi.

En temizinden 3 operatörde 100-150 Mb/s civarı hız verebilse bile ilk etapta yeterli olacaktır. ama 3-5 GB kotalar ile bu iş zor.
  • Turkcell'i anlarım da Vodafone'un bu fiyatları nedir? Hem en düşük mhz bandını kullanacak hem de fiyatlar fahiş. Üstüne üstlük Turkcell seviyesinde sayabiliriz. Söyleyeyim operatörlerin hepsi bu fiyatları indirecektir. Yeter ki talep olmasın ki bu tabloda talep edenin aklından şüphe ederim doğrusu.
  • Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin. Allah bu üç operatörün de belasını versin.

• Yarın başlayacak da nereleri kapsayacak bilen var mı? ben sordum ama öğrenemedim. herhalde sadece belli illerin merkezlerinde başlar çoğu ilçelerde fiber yok zaten 4g de olmaz bence.

• Tuşlu telefon kullanıyorum 2-3-4,5 g ile işim olmaz.
    Bu millete ne yapılsa müstehaktır.
    Geçen alacağınız telefon kaç lira olmalı anketinde 1000TL nin üstündeki telefon seçenekleri seçen çok kişi vardı.
    Şu an evde kullandığımız internet bizim biraderin taahhüte olan ilgisinden dolayı,17 gün taahhütte bitiyor.
    Tüketim toplumu herşeye boyun eğmek zorundadır gelmiş geçmiş tüm yönetimlere,bankalara,operatörlere,vergilere.
    Herkes önce birlik olup avrupadaki insanlar gibi tepkisini sürekli bir şekilde getirip hakkını savunacak ta hakkını alacak.Nerde o günler.
    Yazı yazmakla yaz gelmez sanal tepkiler sonuç vermez.
  • Btk'nın acilen bu kan emicilere müdahale etmeleri lazım.Bu kadar büyüyorlar büyüyorlar hep milleti sömüre sömüre yazık günah yav.İnsan utanır bir kere bu kotaları açıklamaya.Yazıklar olsun !
  • ev içinde 3-5 mbit alabiliyorum.yarın değişen olacak merakla bekliyorum.

• lifeisunfare L kullanıcısına yanıt
    Turk telekomun tüm türkiyede fiber altyapısı var. Yoksa nasıl internet hizmeti verecek. Neredeyse tüm ilçelerde. Ayrıca turkcellde 1 nisan itibariyle tüm ilçelerde en az bir baz istasyonunda 4g hizmeti vereceğini açıkladı. Vodafone da en geniş kapsama bende diye reklam yapıyor ama herhangi bir taahhütte bulunmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine yaptılar yapçaklarını hani ucuzluycaktı hız verilcektti.ama suç bizde bunlara yüz veriyoruz.bir kaç ay 4 g ye geçmiycen bak nasıl düşçekler fiyatı zaen bu gidişle geçmiycem 4 g ye.4 g ye geçmezsek ne olcak 3 g olarak devam etsek olurmu acaba.bu fiyata bu gb az.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
  • Hem kota hem fiyatlar...
    Rezillik başka birşey değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TT ailece paketi 15 gb veriyor, benim aylık kullanımım tek başına 18-20 gb. 15 hangi aileye yetecek şaşarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten hiç bir beklentim yoktu bu devletin gözü milletin cüzdanında daha pahalıya satsın hizmeti bende onun üzerinden daha fazla vergi alıyım işime bakıyım politikası yani düşük fiyata yüksek kota beklemek artık imkansız 5G de çıksa böle oluçak 10G de. Yabancı ülkelerde oldugu gibi önce millet sonra devlet olmalıki huzur gelsin bizde önce devlet millet ne .... yerse yesin mantıgı oldugu sürece daha çok böle avçumuzu yalarız. :D:D

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.