Şimdi Ara

4.5G başlıyor: İşte operatör tarifeleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
8
Favori
24.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 150 Mbps olan en düşük 4G hızını kullandık diyelim. Bu saniyede 18,75 MB data kullanımı demek. Yani dakikada 1125 MB. Düz hesap dakikada 1 GB diyelim. Yani 4G kullanarak 15 GB kotamızı 15 dakika da bitireceğiz. En kıralımız 150 TL'ye ayda 3 saat 4G bile kullanamayacak.
    Koşun koyunlar koşun 4G ye koşun (bize operatörlerin çağrısının Türkçe'ye çevirisi).

  • Şu tarifelerle olay şuna çıkıyor. Sen yine sosyal medyalara, gazete, internet radyo vs devam edeceksin ama sadece daha hızlı. Yani günlük hayatımızda bir değişiklik olmayacak. Ülkemde neden herkes birbirini düdükleme peşinde anlamıyorum.

  • 3-6 ay sonra gerçek tarifeler açıklanacak, hemen atlamayın.
  • Telekom bu tarifelerle kapasiteyi doğru düzgün dolduramaz pttcellden iyi bir hamle bekliyorum ben bu kullanılmayan kapasite için

  • Şimdikiler ne peki :-) tarifelere hangi kerizler abone olacak paketi mi :-) yoksa ilk günden yüklenme olmasın kopmasın palavrası mı :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün operatörleri ve çalışanlarını sırayla bloklmamak istiyorum
  • kimse kullanmasa bir kaç ay bak ne oluyor da nerede bizim millet paşa paşa gider kullanır. Tıpkı her sene telefon değiştirmek zorunda hissettikleri gibi... telefonun 3500 tl olduğu ve kapış kapış gittiği memlekette bu fiyatlar az bile

  • Bu fiyatlar kampanyasız sıradan paketler. Normal eski paketlerinin fiyatlarına bakın internetten onlarda böyle astronomik. Sıcak fırsatlar bölümünde çok az bir araştırmayla 25 TL'ye 1000 dakika 1000 SMS 4GB internetli paketler bulunabiliyor Türk Telekom'dan. Yada mesela Turcell'den toplam 31 tl ye heryöne 500 dk 1000 sms 10 gb internetli paketler alabiliyorsunuz (konusuhttp://forum.donanimhaber.com/m_115522669/tm.htm )

    Bu konu biraz yanıltıcı olmuş standart tarifleri içerdiği için. Bolca 4-10 GB paketli uygun fiyatlı paket bulabilir duruma geldik.

  • Ezbere haber yapmışsınız yine. Vodafone'un 4,5 G tarifeler henüz açıklanmadı. Bu tarifeler standart 2 aydır olan red tarifeleri.

    Vodafone 4,5 G tarifeleri geliyor ve tarifeler bunlar değil
  • Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik Kazik .Kazik





  • Turkcell'den bi adam geçen demişti "KULLANICILARIMIZI ÇOK SÜRPRİZ TARİFELER BEKLİYOR" diye.

    ahahahhahahahahhahahahahahahaahahahhaha......
    Vereceğiniz hizmeti sökim...

    Ulan 27 TL'ye 2 gb 750 dk kullanıyorum zaten yetiyor. Paketime dokunmasalar bari....

  • Hız artıyor ama kotalara bak. Ama bizim millete müstahak. Sesimizi çıkarmaya çıkarmaya ülke de herkes at oynatır oldu.

  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yeni hızlara en az bi 20 gb kota olmalı ve fiyat astronomik olmamalı.hızı hakkıyla kullanmadıktan sonra neye yarar.1080p izleyebiliriz sonuçta çok rahat.Bu telefondur çok işlem yapmayın kafasındalarmı.whatsapta mesajlaşmak facete dolaşmak için gerek yok zaten astronomik hızlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene en iyisi Turkcell, telefonda iphone'dan operatorde turkcell'den sasma..

  • şimdi uyarımı yapayım.4.5g hızlı olduğu için izleyeceğiniz 5dklık videoyu şaaak diye yükeleyecektir.ama siz belki 30. saniye videodan vazgeçeceksiniz.bu duruma 3g takılmadan oynatıyorsa kota bakımından daha makul.

    10gb altında kota olmaması lazım mobilde.bu yapılan saçmalıktır.maliyetleri biraz çıkarınca aynı 2g de olduğu gibi 4g 10gb sonrasında 3g sınırsız gibi tarifeyi ilk çıkaran operatör alır yürür.Bunu yapacak kapasiteyide sadece telekomda görüyorum çünkü sadece mobilden para kazanmıyorlar.

  • Kotalar artacak fiyatlar azalacak diyorlardı videolarda, cidden şaka gibi ülkeyiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız testi yaparken biter o kotalar be. Ayıptır günahtır şu fiyatlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gun oncesinden teli lte yapmistim. Bari tekrar 2g yapiyim. En azindan kotam bitmezde bu sacma tarifelere gecmek zorunda kalmam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız testlerinde 350mbit gördük ama kotamız bitti...

    Almayın aldırmayın... Bu paketleri alan adam tam anlamıyla gerizekalıdır.

  • Turkcell den tek beklentim şu sınırsız tarifelerdeki kota bittikten sonraki hızı 250-500 kbps seviyesine çekmesi gerisi benim için hikaye...

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.