Şimdi Ara

4.3.3 jailbreak, ipad 2 dahil olmak üzere--Ilk mesajı okuyunuz-- (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
1
Favori
39.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPad 2 4.3.2 var elimde ve hala bekliyorum jailbreak için sizce ne yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mariphosa

iPad 2 4.3.2 var elimde ve hala bekliyorum jailbreak için sizce ne yapayım

arkadaşım yanılmıyorsam 4.3.2 yi jb yapabiliyorsunu ama biraz cetrefilliydi...

aşağıdaki linkten 4.3.2 ile ilgili pdf bir deneyin isterseniz..

http://www.jailbreakme.com/saffron/_/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: mariphosa

iPad 2 4.3.2 var elimde ve hala bekliyorum jailbreak için sizce ne yapayım

arkadaşım yanılmıyorsam 4.3.2 yi jb yapabiliyorsunu ama biraz cetrefilliydi...

aşağıdaki linkten 4.3.2 ile ilgili pdf bir deneyin isterseniz..

http://www.jailbreakme.com/saffron/_/

Anladim ama acıyorum o PDF dosyasını ama beyaz sayfa çıkıyor sadece dewami gelmiyor ?

• Arkadaslar benim ipadim jbli installoustsn uygulama indirebiliyorum ama ipad uzerinden indirmesi zahmetli oluyor ve her uygulama indirilemiyebiliniyor. Pc uzerinden nasil uygulama atarim acaba ipade? İtunes uzerinden mi atmam gerek? Yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Arkadaslar benim ipadim jbli installoustsn uygulama indirebiliyorum ama ipad uzerinden indirmesi zahmetli oluyor ve her uygulama indirilemiyebiliniyor. Pc uzerinden nasil uygulama atarim acaba ipade? İtunes uzerinden mi atmam gerek? Yardimci olursaniz sevinirim

Merhabalar iFunBox programı ile bunu yapmanız mümkün hatta files tube fileape gibi sitelerde pc üzerinden indirme yaptığınızda daha hızlı ve kesintisiz geldiğine bi çok kere şahit oldum ve bügün 800 mb lık bir oyun ipad 2 de indirirken zırt pırt kesildiği için indiremiyordum google dan arattım ismini oyunun " Dark Meadow fileape" diye indirdim iFunBox ile ipad2 içine girip installous app install klasörüne kopyaladım sonrada ipad içinden iinstallous ile kurdum oldu bitti aşşa bide resim koyim :)

• Bildiğim kadarıyla Jailbreak zaten software olayı ama herkes Ipad 2 ve 4.3.3 deyince sormak istedim, Ipad 1 (3G) ve 4.3.3 için de buradaki yöntem geçerli değil mi ?
  • Paylaşım için teşekkürler.

1. Sayfadaki jailbreak hangi sürümler için yapılamıyor?
  • 4.3.3 jalibreakli ipad 2 kullanıp , ios 5 denemek için yazılım güncellemesi yapanınız var mı ? , birde geri 4.3.3 sürümüne dönmek istediğinizde sorun yaşadınız mı ? shsh dosyasıyla geri dönmeye izin veriyor mu :) ona göre ios5 denemesi yapabilirim. cevap için teşekkürler. yedek programları yüklemede sıkıntı oldu mu kuran varsa birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 13 Ekim 2011; 16:09:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

4.3.3 jalibreakli ipad 2 kullanıp , ios 5 denemek için yazılım güncellemesi yapanınız var mı ? , birde geri 4.3.3 sürümüne dönmek istediğinizde sorun yaşadınız mı ? shsh dosyasıyla geri dönmeye izin veriyor mu :) ona göre ios5 denemesi yapabilirim. cevap için teşekkürler. yedek programları yüklemede sıkıntı oldu mu kuran varsa birde.

Ben olsam neme lazım shsh kaydım olduğu halde genede denemek için kurmam jailbreak giderse cihazı çöpe atarım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

4.3.3 jalibreakli ipad 2 kullanıp , ios 5 denemek için yazılım güncellemesi yapanınız var mı ? , birde geri 4.3.3 sürümüne dönmek istediğinizde sorun yaşadınız mı ? shsh dosyasıyla geri dönmeye izin veriyor mu :) ona göre ios5 denemesi yapabilirim. cevap için teşekkürler. yedek programları yüklemede sıkıntı oldu mu kuran varsa birde.

Ben olsam neme lazım shsh kaydım olduğu halde genede denemek için kurmam jailbreak giderse cihazı çöpe atarım daha iyi.

Yaklaşık 250 tl lik indirimli günlere denk getirip program ,oyun satın aldım zaten :) jailbreakli jailbreaksiz pek fark etmiyor kullandıgım programlara baktığımda , işime yarar çogu şeyi satın aldım aslında am yinede şuan riske girmeyi düşünmüyorum bende :/ sorun yaşanmıyorsa deneyen varsa belki bakacağım

• 1004 hatası alıyorum jaılbreaksonrası.applestoreden bısey ındırdıgımde.ne yapmam gerekıyor ?
  • Daha onceden de sormuştum tekrar sorayım.
    4.3.0 yüklü bir ipad2 var elimde. 4.3.3 e yükseltme yapılamıyor.
    Nasıl jb yapabilirim?
  • jailbreak yaparsam ne avantaj okuyor?
    app storedeki ucretli uygulamalar ucretsiz indirilebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kymelria

Daha onceden de sormuştum tekrar sorayım.
    4.3.0 yüklü bir ipad2 var elimde. 4.3.3 e yükseltme yapılamıyor.
    Nasıl jb yapabilirim?

Olmuyor apple 4.3.3 için imzalamayı durdurdu o yüzden o versiyona çıkartamazsınız malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelto3

jailbreak yaparsam ne avantaj okuyor?
    app storedeki ucretli uygulamalar ucretsiz indirilebilirmi?

Aklına gelebilecek herşeyi ücretsiz kurup takılıyorsun applestore gibi birde program var onunla herşey elinin altında daha ne olsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiralikceset

1004 hatası alıyorum jaılbreaksonrası.applestoreden bısey ındırdıgımde.ne yapmam gerekıyor ?

O hatanın çözümünü bilmiyorum ama jailbreaktan sonra ınstallationus kur applestore ihtiyaç yokki.
  • media markt'tan yeni alınmış bir tane ipad 2 var bende, jailbreak yapamazsam kullanmayı düşünmüyorum o yüzden daha kutusunu açmadım. 4.3.3 olma ihtimali nedir? Ayrıca yeni jailbreak çıkış tarihi belli mi?
  • Turkcell'den aldığım cihaz 4.3.5 çıktı arkadaşlar, JB var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Turkcell'den aldığım cihaz 4.3.5 çıktı arkadaşlar, JB var mı ?

malesef henüz yok. sizi şuraya alalım nasıl olsa seve seve 5.0 yapacaksınız
    http://forum.donanimhaber.com/m_53505848/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Turkcell'den aldığım cihaz 4.3.5 çıktı arkadaşlar, JB var mı ?

malesef henüz yok. sizi şuraya alalım nasıl olsa seve seve 5.0 yapacaksınız
    http://forum.donanimhaber.com/m_53505848/tm.htm

Iphone 4'de 5.0 şarjın süresini azalttı gerçekten, Ipad'de geçmeye çekiniyorum açıkçası...

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.