Şimdi Ara

4.3.3 jailbreak, ipad 2 dahil olmak üzere--Ilk mesajı okuyunuz-- (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.062
Cevap
1
Favori
39.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

4.3.5 icicn ne zaman cikar ?

malesef hiç bir zaman. bundan sonra bekleyebileceğiniz jb sadece ios 5 içindir.

ios 5 in cikis tarihi nedir peki .?

bilmem. google a sormayı deneyin!

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, şu aralar Bilkom ya da Darty'de satılan Ipad 2'lerde hangi versiyon yüklü oluyor acaba? 4.3.3 mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Arkadaşlar, şu aralar Bilkom ya da Darty'de satılan Ipad 2'lerde hangi versiyon yüklü oluyor acaba? 4.3.3 mü?

Alıntıları Göster
    Shsh kaydı olmayan 3.2.2 versiyona sahip jailbreaklı bir ipad 1 i 4.3.5 e güncelleyip jailbreak yapma imkanımız var mı?
    Ve eğer varsa unetharet mı tetharet mı olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mystrious_man

Shsh kaydı olmayan 3.2.2 versiyona sahip jailbreaklı bir ipad 1 i 4.3.5 e güncelleyip jailbreak yapma imkanımız var mı?
    Ve eğer varsa unetharet mı tetharet mı olacak?

Alıntıları Göster
    evet 4.3.5 jb yapılabilir ama tethered olur.

https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.8b3.zip?attredirects=0&d=1

• quote:

Ustadim ben mediamarktan aldim, 4.3.5 cikti versiyonu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: biber2006

quote:

Dostum desene ben şanslıyım o zaman, Electro World'de kalan son 2 Ipad'den aldığından olsa gerek
    4.3.3 çıktı ve JB çaktık tabi hemen haliyle Senin adına üzüldüm valla. JB olmasa ben
    kafayı yerim herhalde

• quote:

quote:

quote:

Dostum desene ben şanslıyım o zaman, Electro World'de kalan son 2 Ipad'den aldığından olsa gerek
    4.3.3 çıktı ve JB çaktık tabi hemen haliyle Senin adına üzüldüm valla. JB olmasa ben
    kafayı yerim herhalde

teknosadan aldım 4.3.5 çıktı , kafayı yiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

kafayı yerim herhalde

teknosadan aldım 4.3.5 çıktı , kafayı yiyorum

Alıntıları Göster
    Ohh ben iyi yırtmışım o zaman Electro World'den alarak

• quote:

Ohh ben iyi yırtmışım o zaman Electro World'den alarak

Alıntıları Göster
    jb li iPad 2 im var aynı zamanda vir sorunum :) Bir türlü başaramadım.
    Sırf bu yüzden de başlık açıp forumu başlık çöplüğüne çevirmek de istemedim:

Usb bağlantısı aparatı aldım.
    usb den normalde sadece fotograf aktarımına izin veriyor.
    jb durumunda ise app yardımıyla direkt data aktarımı da yapılabiliyordu.
    Ancak ben bunu bir türlü başaramadım :(
    yüklediğim app mi yanlış? (FlashDrive)
    Lütfen yardım edebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

shsh kaydı olmadanda downgread yapılabilir diye geçiyor bazı yerlerde böyle bir şey mümkün değil mi?

shsh kaydı olmadan downgrade yapamazsınız malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

jb li iPad 2 im var aynı zamanda vir sorunum :) Bir türlü başaramadım.
    Sırf bu yüzden de başlık açıp forumu başlık çöplüğüne çevirmek de istemedim:

Usb bağlantısı aparatı aldım.
    usb den normalde sadece fotograf aktarımına izin veriyor.
    jb durumunda ise app yardımıyla direkt data aktarımı da yapılabiliyordu.
    Ancak ben bunu bir türlü başaramadım :(
    yüklediğim app mi yanlış? (FlashDrive)
    Lütfen yardım edebilir misiniz?

ifile kurman lazım cydiadan. O zaman sd card'a ulaşır içinden film vs.. çalıştırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soztutar

Bu mail break olayında emegi geçenlerden bu Ramazan ayında Allah razı olsun

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar günaydın,hayırlı günler kolay gelsin..

Elimde Iphone 3GS bir cihaz var,cihaz sim kilitsiz Türkiye cihazı versiyonu 4.2.1 SHSH kaydı da yok..
    Bu cihazın sürümünü yükseltmek istiyorum. 4.3.3 geçmek istiyorum ve Jailbreak yapmak istiyorum..
    Ancak denediğim 3 pc'de de ''an unknown error occurred 3194 hatası '' aldım.. Biraz araştırdığımda ve buradan okuduklarımdan yola çıkarak önce SHSH kaydı aldım daha sonra hosts dosyasındaki düzenlemeleri yaptım..

Ancak halen aynı hatayı almaya devam ediyorum,yardımcı olabilir misiniz..? Denediğim tüm pc'ler Win7 işletim sistemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

Arkadaşlar günaydın,hayırlı günler kolay gelsin..

Elimde Iphone 3GS bir cihaz var,cihaz sim kilitsiz Türkiye cihazı versiyonu 4.2.1 SHSH kaydı da yok..
    Bu cihazın sürümünü yükseltmek istiyorum. 4.3.3 geçmek istiyorum ve Jailbreak yapmak istiyorum..
    Ancak denediğim 3 pc'de de ''an unknown error occurred 3194 hatası '' aldım.. Biraz araştırdığımda ve buradan okuduklarımdan yola çıkarak önce SHSH kaydı aldım daha sonra hosts dosyasındaki düzenlemeleri yaptım..

Ancak halen aynı hatayı almaya devam ediyorum,yardımcı olabilir misiniz..? Denediğim tüm pc'ler Win7 işletim sistemli.

Alıntıları Göster
    4.3.3 için shsh kaydın yoksa yapabilecegin tek şey 4.3.5 gecmektir... onun içinde jb yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

4.3.3 için shsh kaydın yoksa yapabilecegin tek şey 4.3.5 gecmektir... onun içinde jb yok...

Ustam peki 4.3.5'ten 4.3.3'e geçebiliyor muyum.? Yani shsh kaydım yok ve cihazda 4.2.1 yüklü..

EDİT : tİNNYUmbrella indirip açın. cihazı bağlayın Start TSS Server a basın. o çalışsın.

Bundan sonra itunes' a 4.3.3 fw ı shift + restore ile gösterek yapabilirsiniz.

(Telefonu DFU Mode a almak gerekiyor)

Şöyle bir çözüm benim sorunumu çözmez mi..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronin1453 -- 15 Eylül 2011; 10:49:30 >
  • quote:

quote:

Ustam peki 4.3.5'ten 4.3.3'e geçebiliyor muyum.? Yani shsh kaydım yok ve cihazda 4.2.1 yüklü..

EDİT : tİNNYUmbrella indirip açın. cihazı bağlayın Start TSS Server a basın. o çalışsın.

hocam pardon siz yanlış yere mesaj atıyorsunuz burası ipad2 için acılmıs bir başlık. sizde iphone 3gs lerden bahseiyormussunuz.... bence iphone kısmına mesaj atınız.. kısaca belırtıyım shsh kaydı olmadan hiç bir şey yapamazsınız... 4.2.1 de kalmanız en mantıklısı... bu arada 4.2.1 de olup nasıl shsh kaydınız olmaz anlamadım hiçmi cydia ye girip bişiyler yapmadınız aradan onca versiyon geldi gecti....

• quote:

quote:

quote:

hocam pardon siz yanlış yere mesaj atıyorsunuz burası ipad2 için acılmıs bir başlık. sizde iphone 3gs lerden bahseiyormussunuz.... bence iphone kısmına mesaj atınız.. kısaca belırtıyım shsh kaydı olmadan hiç bir şey yapamazsınız... 4.2.1 de kalmanız en mantıklısı... bu arada 4.2.1 de olup nasıl shsh kaydınız olmaz anlamadım hiçmi cydia ye girip bişiyler yapmadınız aradan onca versiyon geldi gecti....

Alıntıları Göster
    4.3.3 sürüm yüklü ipadimi aldım hiiiiç jb bakmadan 4.3.5 yükselttim

Şimdi 4.3.3 e geri dönebilirmiyim nasıl dönebilirim,

Ayrıca bilgisayara bağladığımda sarj etmiyor iphone gibi sarj nasıl aktiv yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: keremvekerem

4.3.3 sürüm yüklü ipadimi aldım hiiiiç jb bakmadan 4.3.5 yükselttim

Şimdi 4.3.3 e geri dönebilirmiyim nasıl dönebilirim,

Ayrıca bilgisayara bağladığımda sarj etmiyor iphone gibi sarj nasıl aktiv yapabilirim

Alıntıları Göster
    shsh varsa 4.3.3 donersınız.. yoksa jb ısını sımdılık unutun.

asus ai charger programını bılgısayarınıza yuklmenız yeterlı...

• quote:

shsh varsa 4.3.3 donersınız.. yoksa jb ısını sımdılık unutun.

asus ai charger programını bılgısayarınıza yuklmenız yeterlı...

Alıntıları Göster
    shsh bu ne dicem ayıp olacak ve kesin yoktur bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremvekerem

shsh bu ne dicem ayıp olacak ve kesin yoktur bende

sıfır magzadan almıs ısenız kesın yok zaten ama ıkıncı el aldıysanız bır ıhtımal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Bu kadar kolay olacağını düşünmüyordum. Cydia bana bakıyor ben cydiaya.
    ellerine sağlık comex birader

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yeni ipad2 aldım eşime ve bu konuda fransısız doğrusu ?
    birkaç sorum olacak ipad2 yi türkiyeden garantili aldım
    neden jailbreak yapmalıyız?
    garantiyi etkiler mi?
    biz ipad2 ile kreşin sitesi üzerinde kamera ile canlı yayını izlemek istiyoruz laptopda sorun yok ipad2 de sitede canlı yayın kısmı çıkmıyor
    yani ipad2 de nasıl yapabiliriz ?
    ipad2 ye flasplayer gibi internet sitelerindeki videoları sorunsuz oynatabileceğimiz programları nasıl kuruyoruz?
    yeni olduğumuz için ilk başta yüklememmiz gerek programlar nelerdir ?
    hangi linki takip etmeliyiz ?
    hangi uygulamalarla başlamalıyız?
    saygılar
    teşekkürler

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    versiyona nerden bakıyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.