Şimdi Ara

4.21 patch'inden sonra dil değiştirme yöntemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
11
Favori
18.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Apakk

Rihanna'yı nasıl bilirsin? İyidir di mi? Dünyanın en ünlü şarkıcılarından biri, şarkıları çok sevilir vs.
    Bak şimdi iyi dinle
    Elmas gibi parlak ışıldaa, elmas gibi parlak ışıldaa..
    Sence kulağa hitap ediyor mu?
    Bazı romanlar da mesela kendi dilinden başka dile çevrildiği zaman beğenilmiyor vb.
    Yorumun bence mantıklı değil, benim de kulağıma hoş gelmiyor Türkçe seslendirme.
    Coolluk ile alakası yok yani.

''parla bir elmas gibi , parla bir elmaaas gibi.'' dogrusu.

Biliyorum oyle oldugunu. turkce bulgarca c2 ingilizce c1 dil belgem var onu en iyi ben anlarim dillerin birbiriyle uyumlari olmadigi icin her dil kendi icinde guzeldir. bu yuzden pink floyd,beatles,led zeppelin evresen muzik yaptiklari icin cok tutuldu zamaninda.

Oyunu ingilizce oynuyorsun ama turkiye serverinda oynuyorsun bunun neresinde marjinallik. Hic ingilizcen yoktur fakat ingilizceyi sevdigin icin euw de falan oynarsin saygim vardir da tr de oynayip ingilizce yapmak sacmalik geliyor bana. o seslendirmeleri yapan adamlar sen ben gibi adamlar degil bildigin prof ses sanatcilari emek vererek yaptilar begenirsin begenmezsin senin tercihinde turkce olarak oynamakta bariz herolar disinda abes degil.

• Aslına bakarsanız riot engellememiş, sadece yöntemini değiştirmiş. Çok daha iyi olmuş. Launcher içinden farklı diller seçilebiliyor. İstese tamamen engelleyebilirdi. GJ Riot.
  • Valla ingilizce seslendirmeleri begenmeyip turkce seslendirmeleri seven bi ben varim sanirim , bi ornek vermem gerekirse , murat kosovanin saygi duydum reyiz tadinda soyledigi 5 de 5 , birde herkes rakip kendini astiyi , elestirmis godlike i nasil yerellestirebilirsin ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

psn : hefeke07
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Saçmalamak da çığır açtın yanına da ego tatminini kattın valla süpersin sana bir alkış burdan. Benım yazdığım da çok farklı bir anlam içermiyor da en iyi sen nerden anlıyorsun pardon da? İki tane c belgesi var diye kendini dil bilimcisi ilan etmiş mübarek. Türkiye server'inde oynayıp oynamam önemli değil, ingilizce seviyem gayet iyi ki iyi olmasa bile Türkçe oynamak istemiyorum çünkü seslendirmeyi beğenmiyorum bunun seni ilgilendirmen hiçbir kısmı yok. Abes olduğunu da söylemedim istediği istediği gibi oynar kimseyi ilgilendirmez. Kimisi Yüzüklerin Efendisi Türkçe dublajını beğeniyor kimisi beğenmez sen çıkıp da, 'Türkçe dublajını beğenmemek saçmalık' diyemezsın, subjektiftir çünkü.

Saçmalamak da çığır açtın yanına da ego tatminini kattın valla süpersin sana bir alkış burdan. Benım yazdığım da çok farklı bir anlam içermiyor da en iyi sen nerden anlıyorsun pardon da? İki tane c belgesi var diye kendini dil bilimcisi ilan etmiş mübarek. Türkiye server'inde oynayıp oynamam önemli değil, ingilizce seviyem gayet iyi ki iyi olmasa bile Türkçe oynamak istemiyorum çünkü seslendirmeyi beğenmiyorum bunun seni ilgilendirmen hiçbir kısmı yok. Abes olduğunu da söylemedim istediği istediği gibi oynar kimseyi ilgilendirmez. Kimisi Yüzüklerin Efendisi Türkçe dublajını beğeniyor kimisi beğenmez sen çıkıp da, 'Türkçe dublajını beğenmemek saçmalık' diyemezsın, subjektiftir çünkü.

ok

• Bloodimir kullanıcısına yanıt
    and the block goes too

Orijinalden alıntı: Bloodimir

cool gozukmek icin tr de ingilizce oynamak.

Neden blokladığımı merak edip mesajına baktım; boş konuştuğu içinmiş.

and the block goes too

too degil o to.

quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

Valla ingilizce seslendirmeleri begenmeyip turkce seslendirmeleri seven bi ben varim sanirim , bi ornek vermem gerekirse , murat kosovanin saygi duydum reyiz tadinda soyledigi 5 de 5 , birde herkes rakip kendini astiyi , elestirmis godlike i nasil yerellestirebilirsin ki

Ya sorun da o zaten,her şeyi yereselleştiremeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanwetrust -- 10 Aralık 2014; 20:12:03 >
  • kaanwetrust kullanıcısına yanıt
    Nasıl Korece yapacağına dair güncelledim ilk mesajı. Aslında Korece orada duruyor fakat seçmesi zor biraz sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Nasıl Korece yapacağına dair güncelledim ilk mesajı. Aslında Korece orada duruyor fakat seçmesi zor biraz sadece

Evet evet fark ettim ben de bu ne ya diye bir tıkladım oldu :D

Teşekkürler yararlı konu
    Üniversiteyi bitirene kadar free trial, sonra pay-to-win'e dönüyor hayat. Kollayın kendinizi iyi level kasın yoksa boss'lara yem olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross Marian

Korece menüde İngilizce arama olduğuna emin misin daha önceden sırf o yüzden kullanmaktan vazgeçmiştim ban sırasında şampiyonu bulamayınca.

denedim yoktu bende
  • OOO sonunda biri koreceyide anlatmış teşekkür ederim hiç farklı dilde oynamadım ama korece oynayasım geldi sesleri için güzel mi sence ? ayrıca tamamen korece mi yoksa yazılar türkçe sesler korece gibi de yapaibliyormuyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.