Şimdi Ara

4.21 patch'inden sonra dil değiştirme yöntemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
11
Favori
18.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bloodimir

cool gozukmek icin tr de ingilizce oynamak.

böyle dedinde internetim gittiği bi gün nete gittiydim orda türkçe tabi ben nordicden trye geçince türkçe seslendirmeleri beğenmeyince direk tekrar ing yapmıştım öyle devam ettim yoluma itemleride arama yerine yazıp almaya alışmışım yarım saat sheen itemini bulmak için uğraşmıştım böyle bi anım kısaca yıllardır ing oynadım halen oynuyorum bence böyle daha iyi ve biri item sorduğunda felan türkçesini söylüyorum zaten cool olmak için inglizcesini söylemedim hiç arada dfg kaçıyor ağzımdan o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexilloid -- 10 Aralık 2014; 16:45:09 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Teşekkürler sabitlense iyi olur.
  • quote:

ne alaka kardeşim seslendirmeler benim daha hoşuma gidiyor ingilizcede

@Bloodimir dostum bence yanlış bir yaklaşımda bulunmuşsun insanların ingilizce oynayıp oynamadığı dışardan görülmüyor bile nasıl bir cool luk olabilir bu, insanların alışma veya hoşlanma şekline göre değişir. Ama bazen denk geliyorum, ingilizce konuşup türkçe bilmiyorum diyen ilginç insanlar çıkıyor ve rezalet bir ingilizceyle çıkıyorlar. Onlar beni çok rahatsız ediyor mesela.

Orijinalden alıntı: ImmortalZeus

Osmanlica ne zaman cikicak bilen var mi?

Ölünce mezar taşını mı okucaksın qamqi

• Tr de chatte bile ahri no flash yaziyorum Aliskanlik iste.Tr ing davasida ayni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • Adamsın.

Orijinalden alıntı: ThePsych0

Türçe seslendirme açık ara en iyi seslendirme. O kadar iyiki her maç güldürüyor beni. BEN SENİĞN EN KORGUĞNÇ KABUSUNUM11111 yada wüjuduN YuZD3 Yh3tHM151 ShUDuR Ik5dÉ gibi

ingilizce olarak oynayinca da ayni seyleri diyor farkli degil.

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

quote:

Sacma bi cevap dianayi bi ingilizce birde turkce oyna aradaki farki anlarsin zaten.

a nüuv muun rayzing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 10 Aralık 2014; 19:00:12 >
    ''Şu ve bu biçimde, birtakım kuş beyinli kimselere kendinizi beğendirmek hevesine düşmeyiniz; bunun hiçbir değeri ve önemi yoktur. Eğer şunun, bunun güler yüz göstermesinden kuvvet almaya tenezzül ederseniz, halinizi bilmem, fakat geleceğiniz çürük olur.''
    1908 (Atatürk’ün S.D.V, s. 112)
  • 0.0.0.0 yok hocam 0.0.0.11 den sonra 0.0.0.12 falan diye gidiyor nasıl yapıcam

eksilemeyen eller kırılsın vurun la şuna

Orijinalden alıntı: Vexilloid

quote:

böyle dedinde internetim gittiği bi gün nete gittiydim orda türkçe tabi ben nordicden trye geçince türkçe seslendirmeleri beğenmeyince direk tekrar ing yapmıştım öyle devam ettim yoluma itemleride arama yerine yazıp almaya alışmışım yarım saat sheen itemini bulmak için uğraşmıştım böyle bi anım kısaca yıllardır ing oynadım halen oynuyorum bence böyle daha iyi ve biri item sorduğunda felan türkçesini söylüyorum zaten cool olmak için inglizcesini söylemedim hiç arada dfg kaçıyor ağzımdan o kadar

item kısaltmaları ile bulabilirsin trde de

ie
    lw
    bt
    ga
    botrk
    tf
    sotd
    ''Şu ve bu biçimde, birtakım kuş beyinli kimselere kendinizi beğendirmek hevesine düşmeyiniz; bunun hiçbir değeri ve önemi yoktur. Eğer şunun, bunun güler yüz göstermesinden kuvvet almaya tenezzül ederseniz, halinizi bilmem, fakat geleceğiniz çürük olur.''
    1908 (Atatürk’ün S.D.V, s. 112)

• Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Rihanna'yı nasıl bilirsin? İyidir di mi? Dünyanın en ünlü şarkıcılarından biri, şarkıları çok sevilir vs.
    Bak şimdi iyi dinle
    Elmas gibi parlak ışıldaa, elmas gibi parlak ışıldaa..
    Sence kulağa hitap ediyor mu?
    Bazı romanlar da mesela kendi dilinden başka dile çevrildiği zaman beğenilmiyor vb.
    Yorumun bence mantıklı değil, benim de kulağıma hoş gelmiyor Türkçe seslendirme.
    Coolluk ile alakası yok yani.
  • bana sunu anlatin: "eee fizz simdi gorundugu uzere maceracinin pazubendi esyasini alarak karsisindaki zede karsi koridorunda biraz da dayanakli olmak isteyecektir. esya secimleri cok onemli burada." cok itici.

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Eğer Türkiye server'ında İngilizce oynamak istiyorsanız son patch'ten sonra Riot bunu engelledi, Locale dosyasını değiştirseniz de patcher açıldığı gibi otomatik Türkçe'ye dönüyor yine. Fakat bunu değiştirmek için;

Oyunu kurduğunuz yerden Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_patcher\managedfiles\0.0.0.0 yönlendirmesini izliyorsunuz. 0.0.0.0 klasörü içindeki regions.txt dosyasını bulup burada TR karşısına | işareti (Z'nin solundaki tuş) ile ayırıp en_US veya en_GB olarak yazmanız gerekiyor veya tr_TR'yi de değiştirebilirsiniz direkt olarak. Daha sonra client'i açtığınızda sağ üstten istediğiniz dili seçebilirsiniz.

Not: Sondaki virgülü silmeyin.

4.21 patch'inden sonra dil değiştirme yöntemi

Allah senden razı olsun valla , 1 kere gireyim belki alışırım diye o lissandra varya lissandra bildiğin bakkal rıza gibi gülüyor oyundan soğudum 20 dakikada. Bu yöntem daha garanti duruyor ara sıra korece yaparım

• çok teşekkürler

• Koreceyi merak ediyorum, yapan var mı nasıl ? youtube a girmeye üşendim

Smile, because it confuses people
    Smile, because it's easier than explaining what is killing you inside

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.