Şimdi Ara

4.21 patch'inden sonra dil değiştirme yöntemi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
11
Favori
18.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    clientteki linklerin biri na daki siteye diğeri euw daki siteye yönlendiriyor başka bi farkı yok galiba
  • Onun için hala kullanılabiliyor mu bilmiyorum fakat farklı yöntemler var. Bu şekilde hem yazılar hem sesler Korece olur fakat oyun içinde sıkıntı yaşamıyorsun item'ların İngilizce isimleri ile arama yapılabildiği için. Benim için tek önemli unsur buydu

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

and the block goes too

too degil o to.

merakımı yenemeyip block'u açtım da, cidden yazık sana canım ya
    too derken ordaki tınıyı göstermek için uzattım o'sunu. Milletin yanlışını bulmak için bir yerlerini yırtıp küçücük egosunu tatmin edecek zavallı..
    Hadi ok yaz da gülsünler sana biraz.

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

and the block goes too

too degil o to.

merakımı yenemeyip block'u açtım da, cidden yazık sana canım ya
    too derken ordaki tınıyı göstermek için uzattım o'sunu. Milletin yanlışını bulmak için bir yerlerini yırtıp küçücük egosunu tatmin edecek zavallı..
    Hadi ok yaz da gülsünler sana biraz.

kucuk degil gayet yuksek bir egom var.

ayrica ingilizce de turkce gibi tinilara yazarak uzatamazsin bilmiyorsan artislik taslama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 11 Aralık 2014; 19:53:59 >

• Bloodimir kullanıcısına yanıt
    ya sen ne boş adammışsın ben de kaçtır ciddiye alıp cevap veriyorum, artistlik taslama falan yaşın kaç senin de böyle sidik yarıştırıyorsun çocuk gibi? İngilizce oynayanlar cool sanıyorlar kendini diye saçmaladıktan sonra gidip bir de konu açmışsın first blood, double kill sesini duyunca sinir olup anansörün sesini kapatıyorum diye. Nasıl rezilsin nasıl bi de egom yüsek diyor valla acınası durumun

ya sen ne boş adammışsın ben de kaçtır ciddiye alıp cevap veriyorum, artistlik taslama falan yaşın kaç senin de böyle sidik yarıştırıyorsun çocuk gibi? İngilizce oynayanlar cool sanıyorlar kendini diye saçmaladıktan sonra gidip bir de konu açmışsın first blood, double kill sesini duyunca sinir olup anansörün sesini kapatıyorum diye. Nasıl rezilsin nasıl bi de egom yüsek diyor valla acınası durumun

24
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • güncelledim hala ingilizce
  • lee sini türkçe oynayın birde kulağınız çırmalansın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-Grell Sutcliff. (≖︿≖✿)
  • _____________________________
  • Ben bi program kullanıyorum. Yazılar türkçe,sesler ingilizce ayarladım Kızın Pentakill deyişinin zevkini kimse veremez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.