Şimdi Ara

4.0 ve Templar!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bılındıgı uzere 4.0'da bır cok karaktere yenılıkler yapıcaklar pekı templara da bır guzellık yapacaklar mı bunu cok merak edıyorum yoksa böyle odun gıbı mı kalacak klass...

Sm fear fear fear... Sorc root root root.... Ranger/Sin stun stun stun... Chanter/Glad Stumble stumble stumble .... pekı ya templar garıban garıban kovalıyoruz mılletı..

• Bi kere templar her zaman cok gucluydu ve hala da guclu. Aion'da patchler geldikce gucu fazla degismeyen birkac siniftan biri templar.

mage'ler plate'lerin antisi olduguna gore her zaman sm ve sorc a karsi birebirde zayif olacaginizi unutmayin.

4.0 a templarda 2 rol geliyor. birincisi physical heal, yani HP sinin belli bir miktarini vererek yanindaki diger charlarin HP sini dolduruyor (support rolu)

PvP icin ise 2 super dps skilli ve bir de yeni bir Lure skilli geliyor.

Kisaca 4.0 ile birlikte templar su anki halinden daha iyi olacak
  • Tempları sadece greatsword ile oynuyorsan odun gibi kalır o char , mace shield oynamıyorsan , gidip glad açman daha iyi
  • Kim ne derse desin templar zaten OP dir.

Templara ezik diyenler eline GS alıp sadece gs kullanarak milleti kesmeye çalışan eziklerdir..

Ben 53 lvl de bıraktım templari gladi açtım.Çünki bana gelmezdi sürekli silah değiştirme işi...

Ama pişman oldum şimdi +55 olup BT gibi dungeonlara başlayınca anlıyorsunuz tempların rolünü..Templarin yokluğu clericin yokluğu gibi.
  • Buradan inceleyebilirsiniz skilleri,herzamanki gibi eglenceli bol hp li skiller bereket versin

http://board.en.aionfreetoplay.com/board23-aion-the-game/board25-class-discussions/14324-templar-4-0-new-skills/
  • Mevcut yapı içerisinde şu an bence en mağdur sınıf ranger bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lofer_freud -- 2 Temmuz 2013; 16:49:46 >
  • ben de sılah degıstırme ısı pvpdeyken oyle şak şak olmuyor tıklıyorum veya klavyeden yapıyorum sılah degıstırme kısayolunu ya hıc algılamıyor yada cok gec algılıyor aslında cogu zaman skıllerde de gec algılama sorunu soz konuısu 2 skıll arası 1 sanıye ya da daha az ama hıssedılır derecede bekleme yapıyor char...

Sebebını bılmıorum ama pvpde baya etkılıyor benı mıllet sakır sakır skıll atarken ben o gecıkme dolayısıyla bosa dmg yıyorum
    bu gec algılama durumunun sebebı nedır sebebını ve çaresını bılen yardım etsın lutfen..
  • cumcumx kullanıcısına yanıt
    Skill komutları servere sinyal gönderip gelen kadar geçen süre MS (Ping) yüksek olduğunda bu durumla karşılaşıyorusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumcumx

ben de sılah degıstırme ısı pvpdeyken oyle şak şak olmuyor tıklıyorum veya klavyeden yapıyorum sılah degıstırme kısayolunu ya hıc algılamıyor yada cok gec algılıyor aslında cogu zaman skıllerde de gec algılama sorunu soz konuısu 2 skıll arası 1 sanıye ya da daha az ama hıssedılır derecede bekleme yapıyor char...

Sebebını bılmıorum ama pvpde baya etkılıyor benı mıllet sakır sakır skıll atarken ben o gecıkme dolayısıyla bosa dmg yıyorum
    bu gec algılama durumunun sebebı nedır sebebını ve çaresını bılen yardım etsın lutfen..

Türkiyede en kaliteli bağlantının pingi 95-150 arasidir.

Avrupada adamlar 5-10 ms ping ile oynuyor.

O Yüzden gavurlarla pvp dahi atmak istemiyorum.
  • pingı nerden gorebılırım ve bunu bıraz daha cekılır hale getıren programlar varmı acaba?
  • quote:

pingı nerden gorebılırım ve bunu bıraz daha cekılır hale getıren programlar varmı acaba?

Evet ping düşürücü ücretli ve ücretsiz olarak regedit üzerinden oynama yaparak düzeltebilirsin.

ÜCretli ve en etkili olan program Aion ilk açıldığında kullanıyordum MS150-200 lerden 66-78 ping arasında oluyor.

http://www.battleping.com/

Ücretsiz regedit dosylarından gecikmeyi önleyecek .reg dosyası

http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html

Oyun içinde MS ping görebilmek için chat ekranına /ping yazarak görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eien -- 3 Temmuz 2013; 13:03:20 >

• benım pıng ınanılmaz dengesı sanctumda 300 bıle gordu 300ıle100 arası gezıyor

ıkıncı programı kurdum dogru kurduysam tabıı exeye tıkladım hemen ınstalled dedı...

nasıl olcak bılmıyorum..
  • cumcumx kullanıcısına yanıt
    işlemi yaptıktan sonra ağ bağlantılarını bir defalığına devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirin sonrada oyuna giriş yapın.300ms varsa 150-180 gibi düşüş göstermesi gerek.
  • birde laetrix latency fix bunu kur mutlaka pc ye. ping deki sürekli düşüş kalkışı engelliyor. daha stabil hale getiriyor. windows 7 için miş ozellikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockForLive

quote:

ben de sılah degıstırme ısı pvpdeyken oyle şak şak olmuyor tıklıyorum veya klavyeden yapıyorum sılah degıstırme kısayolunu ya hıc algılamıyor yada cok gec algılıyor aslında cogu zaman skıllerde de gec algılama sorunu soz konuısu 2 skıll arası 1 sanıye ya da daha az ama hıssedılır derecede bekleme yapıyor char...

5ms il oynamak için inan bana lan kablosu bile yetmez. Server la aynı local ağ üzerinden oynasan bile ping 10 un altına inmez. Ancak server ın kurulu olduğu makineye Aion kurarsan 0 ping ile oynayabilirsin. Avrupa'da standart bir ping yok. Bulgaristan oyuncularının pingleri gayet iyi onun haricindekilerin en iyileri 40/70 arasında gidip geliyor. Ben gördüğüm en düşük ve sabit ping 49 dur. Genellikle 69 a sabitleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman01

quote:

Orijinalden alıntı: RockForLive

quote:

5ms il oynamak için inan bana lan kablosu bile yetmez. Server la aynı local ağ üzerinden oynasan bile ping 10 un altına inmez. Ancak server ın kurulu olduğu makineye Aion kurarsan 0 ping ile oynayabilirsin. Avrupa'da standart bir ping yok. Bulgaristan oyuncularının pingleri gayet iyi onun haricindekilerin en iyileri 40/70 arasında gidip geliyor. Ben gördüğüm en düşük ve sabit ping 49 dur. Genellikle 69 a sabitleniyor.

Ben yabancıların olduğu bir guildde oynuyorum.Rusya ve yunanistan hariç,bizimkilerin hepsinin pingi 30 un altında.

Özellikle ingiltere,fransa,hollanda gibi ülkelerdeki oyuncular bunlar.

• bugun bızım legıondan bır yabancıya sordum 169 dedı halıme şükrettım.
  • quote:

bugun bızım legıondan bır yabancıya sordum 169 dedı halıme şükrettım.

Sorun pingin yüksek olması değil. 500/600ms lik pinglerden söz etmiyorum ben. 200 ün altında ve gidip gelme aralığı kısa olursa rahat oynayabilirsiniz. 70 ile 300 arasında gidip gelen ping adamın başını ağrıtır. Bunun yerine 140-160 aralığında sabit olan ping daha iyidir.
  • eskıden bu kadar degıldı su aralar barız takıla takıla skıll atıyor anlamadım gıttı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.