Şimdi Ara

<<<<4.0.1 hakkında cok kısa 2 YENİ soru>>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze merhaba,dh i uzun bir suredir takip ediyorum konu acmaktanda hic hoslanmadıgımı belirtmek isterim,neyse yav actık artık sorularıma geceyim

Evet Arkadaslar Dun sabah 7 de background downloan derden indirmeye basladıgım 4.0.1 patch i %99 da takılıp kalmıs durumda.Zaten bu patch yuzunden yeterince konu acıldmıs bir tane daha acmayayım diye varolan konumu degistiriyorum.

<<<<4.0.1 hakkında cok kısa 2 YENİ soru>>>>

Gordugunuz Gibi %99 da takılıp kaldı yaklasık 30-40 Dk dır hicbir ilerleme yok.Delirmek uzereyim beyler yardım edin ya

Daha onemsiz olan 2.sorum MikScroolingBattleText addonu arkadaslar update edilmedimi daha eski dostum dummyleri doverken isime cok yarıycak...Tabi oyuna baglanalımda İlk Her zaman doveriz Dummyleri

NOT:2 Soru icin konu acılırmı falan demeyin canım actık iste yanlıs birsey yapmıssakta affola herkezden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asphendus -- 14 Ekim 2010; 1:40:50 >

• 1- addonlar update edilecekdir, hatta bazilari update etemeye basladi bile
    2-Background downloander veya Parch Mirrors adresinden ( degisik upload sitelerinden ) indirebilirsin

PS: zaten indirmis olabilirsin updateleri 3 part bildigim kadari ile, sen oynarken background dw indirmis olabilir.
    oyun klasorundeki update klasorunu kontrol et, bosu bosuna bi daha indirmemis olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.L.L -- 13 Ekim 2010; 6:51:18 >
  • Mesajını okur okumaz updates klasorunu kontrol ettim ama ne yazııkki herhangibir indirme olmamıs sanırım backgrounddownloander den benim indirmem gerekicek...Hemen indirmeye baslıyorum o zaman cok saol yardımların icin...

Dip Not:Update edilmis addonlari curse den takipedebilecegim bir bolum falan warsa yazarsanız cok sevinirim
  • curse client kur o yapsın o işleri senin yerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: shartolsun

Öncelikle herkeze merhaba,dh i uzun bir suredir takip ediyorum konu acmaktanda hic hoslanmadıgımı belirtmek isterim,neyse yav actık artık sorularıma geceyim

1-Bu gün gelicek olan patch de daha ocne kullandıgımız addonları kullanabilecekmiyiz?
    2-4.0.1 in dosyalarını Background downloander den mi indireyim yoksa cok uzun surer derseniz baska alternatiflerim nelerdir?

NOT:2 Soru icin konu acılırmı falan demeyin canım actık iste yanlıs birsey yapmıssakta affola herkezden...

1- Hayır, büyük olsaılıkla çoğu değişen arayüz yüzünden çalışmayacak ve yeni versiyonlarını indirmen gerekecek. Curse Client kurarsan işin kolaylaşır.
    2- Downloader dan indirmek istemiyorsan (hız veya başka bir sebep yüzünden) wowwiki'deki patch mirrors sayfasına bakabilirsin. Ya da torrentten indirirsin, seçim senin.

• Sunucular açıldı beyler girebilirsiniz
  • goblin ve worgen karakter açamıyoruz yanılmıyorsam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

goblin ve worgen karakter açamıyoruz yanılmıyorsam?

Alla alla sen oyle diyince bende merak ettim simdi.Varmı oyuna girmis olan goblin falan acabiliyormuyuz sanmıyorum acılacagını simdi ama merak ettim simdi bende
  • Arkadaşlar Hunterlarda Steady shot dışında focus dolduramıyormuyuz ?
  • arkadaşlar hazır konu açılmış bişey sorucam.Ben patch i başka bilgisayardan alıp updates klasörüne kopyaladım ama çalışmadı çözüm onerisi olan varmı ?
  • cata gelene kadar worgen ve goblin açılmayacak arkadaşlar.
  • Arkadaslar Konuyu Up lıyorum...
    Hadi ama beyler yokmu bir bilen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.