Şimdi Ara

3M , Passat'ımın içine etti !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 ay önce 3M'den Full uygulama yaptırdım.
    İç dış temizlik uygulaması + Pasta,wax ve boya korumayı 200 liraya yaptılar.

Malzeme olarak ise Meguiars kullandılar.

Aracı teslim aldığım gün hava kapalıydı,yağmurluydu.Arabayı aldığım gün direk yazlığa gittim.

Malesef hava açınca farkettim ki arabanın üzerinde makina izleri var.Pasta makinasını tek yönlü kullanamamışlar ve aşırı kalın pasta kullanmışlar

Dün İstanbul'a geldim.Yarın 3M'e gidip bunun hesabını sormayı düşünüyorum.

Durumum müsait olsa götürüp Meguiars'a tekrardan uygulama yaptırırdım ama şu ara baya bir sıkışık durumdayım.

Önerileriniz nedir arkadaşlar ?

• İşi yaptırdıgın yere gidip adamlarla konuşacaksın hocam.Ama silik durma nasıl iş abicim falan de :)
  • Çok sert dur ve sağlam bir fırça at.
  • dükkana direk giriniz, kapıları kapalı olsa bile bam güm giriniz. kaskodan yepyeni kaput, tampon ve çamurlukları aldığınızda böyle bir sorun kalmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desoto -- 5 Eylül 2010; 13:11:18 >
  • Dik durma ile sertlik arasındaki ince ayarı iyi yapmak lazım yoksa eli boş da dönebilirsiniz :D
  • Altta kalma çocuk gibi azarlama karşı gel yeter dostum yüklen biraz düzelttir
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

dükkana direk giriniz, kapıları kapalı olsa bile bam güm giriniz. kaskodan yepyeni kaput, tampon ve çamurlukları aldığınızda böyle bir sorun kalmayacaktır.

Ee öyle sacmalik mi olur ?

arac deger kaybetmeyecek mi o zaman hepten zararli cikacak vatandas.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Accentin içine su girdi.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamdır sorun çözüldü beyler..

Gittim adam akıllı konuştum.Hatalarını kabul ettiler.Yarın sabah götürücem tekrardan yapacaklar uygulamayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.