Şimdi Ara

3K YAPIP 2 SENELİK BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞINDA 4 SENE OKUMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öyle çalışıp para kazanan çok tanıdığım var alıyorlar işte 3-5 bir şey çok bi olayı yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3K YAPIP 2 SENELİK BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞINDA 4 SENE OKUMAK

Bu gerçek mi

• Bu konu iyi olmuş bölüm bu yıl çok yükselmiş seneye biraz normalleşir

Ücretsiz iki kişilik oda + 4500Tl burs KYK ile beraber imkanı olmayan fakat zeki arkadaşlar için çok güzel fırsat.
    3-4binde ailelerinden alsalar ekonomik sıkıntı çekmeden keyiflice okurlar. Başarılar herkese

Yaz veya dönem stajinda remote olarak çalışmaya devam ederseniz 3. Sınıftan itibaren bir ek geliriniz daha olur. Stajları güzel değerlendirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • havalimanında bir kahveye 200 tiel vermek gibidir

• çeka1 kullanıcısına yanıt
    Yüksek ihtimal (Profesör yok da doçent ve öğretim görevlisi daha çok orada yazandan ama çoğunluk dersman)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 22 Ağustos 2023; 21:0:38 >
  • çeka1 kullanıcısına yanıt
    Ctise sözüm yok ama gergin oldukları doğru, en ufak bir şey yazsak "ama sen şu sıralamayı yaptın" deniyor, baktı sıralama iyiyse bu sefer üniye laf atıyor "ama sen şurada okuyorsuna"a dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 22 Ağustos 2023; 23:12:12 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

gergin olma sebebimiz sen dahil herkesin "o sıralamadan ctis yerine bilmem ne yazılır" demesi. ama aynısı senin başına da geliyor mesela ona rağmen yapıyorsun. etkiye tepki.

• Hep insanların kafasına şunu empoze ettiler (Çok para kazanmak) artık meslekler çok para üzerine kurulmuş eskiden tıptı şimdi yazılım revaçta sonuç olarak daha çok insan tercih ediyor daha fazla zorlaşıyor daha fazla elekten geçiriyorlar herkes kendi mesleğini yapsın hayalinde tıp isteyen istek duyan kişiler sırf parası için yazılım mühendisi olup hem hayatını zindan ediyor hemde çile çekiyor.Tıp okuyorum ilgi göremiyorum maaşım düşük yada güvencem yok diyorsa kendini geliştirirsin gidersin yurt dışına insanoğlu var olduğu sürece doktor lazım olacak ama ileride yapay zeka ile yazılımcı talebi azalacak google ve bir çok firma işten çıkarmalara başladılar şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 23 Ağustos 2023; 22:9:1 >
  • Ben 10 sene önce hobi olaeak başladım, inşaat mühendisliği mezunu oldum 2021de, 3 senedir de almanyaya uzaktan çalışıyorum full stack developer olarak. bunun bölümünü okumak boş iş. gidin mühendislik okuyun en azından mühendisim dersiniz. bunu da boş zamanlarınızda öğrenip çalışırsınız. bölümü okuyup strese girmek aptallık.

• NitroNos kullanıcısına yanıt

tıp bitirince kendini geliştirmeye bile gerek yok, İskandinav ülkeleri havada kapıyor yeni mezunları.

• sen bilgisayar programcılığı bitirince 20k al öpüp başının üstüne koy. tecrübesiz adama asgarinin 1.5 katı bile zor verilir.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Baktı ikisi de iyi ücretli olmana laf atıyor 3K YAPIP 2 SENELİK BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞINDA 4 SENE OKUMAK 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.