Şimdi Ara

3k'lı XBOX 360 parçaları YOK YOK !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, 2006 üretimli NTSC-J Konsolumu 3k gördüğünden dolayı satıyorum. (3k gördükten sonra tamir edildi soğutma modu yapıldı, şimdi kafasına göre bazen açılıyor bazen açılmayıp 3k gösteriyor)

Elimdeki parçalar:

1- Son firmware yüklü samsung dvd-rom MS28 30TL
    2- kablolu gamepad 30TL ....................................................................................> ignatius a reserve
    3- kablosuz gamepad 50TL
    4- orjinal 220V uyumlu adaptör 40TL
    5- orjinal 20Gb Harddisk 30TL .....................................................................................> ugur1976 ya reserve
    6- HD bağlantı kablosu (3 renkli olan, hdmi değil)+Scart dönüştürücü 10TL
    7- Orjinal kutusu, kitapçıkları ve herşeyi. 0 TL
    8- Anakart+Kasası (anakart üzerinde soğutma modu vardır, kasanın üzerine delik açıp 12cm lik şeffaf fan monte ettim, ilginizi çekerse ) 15TL
    9- 7 Adet orjinal oyun (içlerinde COD4, Bad Company, Mass Effect gibi oyunlar mevcut şu an evde olmadığım için tam listeyi akşam günceller koyarım.) Her bir oyun kalitesine göre 10-20TL civarındadır.

1 den 8 'e kadar olan ürünlerin hepsini alana 170TL'ye verebilirim, Oyunlarla birlikte alana 200TL'ye hepsini beraber veririm. maksat cihaz elimden çıksın.

Takas düşünmüyorum,Ankara içi elden teslim, ankara dışı alımlarda önce hesaba havale yapılıp sonrasında kargolama yapılacaktır.
    Kayıt tutmuyorum ama 6 senelik DH kullanıcısıyım, birçok alışverişim oldu.

reservede ürünler olsada yinede öncelik hepsini birden almak isteyene verilecektir. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 16 Haziran 2010; 13:00:26 >

• Kablolu gamepad "ignatius" isimli arkadaşa reservedir.

Ama ilk mesajımda da belirttiğim gibi tümünü almak isteyen kişilere öncelik tanınıp kablolu gamepad beraberinde verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur1706 -- 15 Haziran 2010; 11:30:40 >

Orijinalden alıntı: ugur1706

orjinal 20Gb Harddisk 30TL talibim,özl msj atıyorum

Harddisk ugur1976'ya reserve edilmiştir

ama ilk mesajımda belirttiğim gibi halen tümünü almak isteyen kişilere öncelik tanınacaktır..
  • haydi arkadaşlar bu fiyata bu aksesuarları birdaha nerreden bulacaksınız up
    Alışverişlerim: Cocker, dreampowder, Mavibuz33
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 hdmi tamiri var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yahu arkadaşlar bu kablolu gamepad neymşi böyle gelen bütün pm ler kablolu gamepad ile ilgili
  • 120 gb aldım bilgilerinize :)
    Kemal06
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.