Bildirim
3K lar ne durumda? Wake, Conviction, just cause 2 sorası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Benim merak ettiğim konu şu; Next-Gen 'in daha başlarındayız. Bu tip oyunlar da (Gears of Wars 3, Just Cause 2 vb.) haliyle Next-Gen 'in ilk deneyimlerinden. Peki Next-Gen ilerledikçe, grafikler yükseldikçe X360 ne halt edecek ? X360 gelecek yıllarda her oyunu taktığımız an, ana ekranda oyunun resimlerinden bile etkilenip 3K verecek gibi duruyor. "Dimitri dediydi" dersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DimitriRas -- 8 Mayıs 2010; 1:40:12 > -
3K'nın,oyunlarla alakası olduğunu sanmıyorum.Gerekli önlemleri aldıktan sonra,tamamen şans işi. -
3k Nın oyunlarla şu yönden alakası olablir grafiksel ve işlemsel açıdan makinayı zorlarsa makina daha çok ısınır ancak böyle bi bağlantı kurul onun dışındaquote:
Orijinalden alıntı: bluelabel
3K'nın,oyunlarla alakası olduğunu sanmıyorum.Gerekli önlemleri aldıktan sonra,tamamen şans işi.
alakası yok -
bi ara falconlar fifa10 oynarken gümlüyodu amaquote:
Orijinalden alıntı: Selfroot
3k Nın oyunlarla şu yönden alakası olablir grafiksel ve işlemsel açıdan makinayı zorlarsa makina daha çok ısınır ancak böyle bi bağlantı kurul onun dışında
alakası yok
Alıntıları Göster
millet deli gibi fifa10 oynadığından da olabilir -
2009 mayısta almıştım bir falcon aralık 2008 yapımıydı hala çalışıyor hiç bir problem çıkarmadı şu ana kadar sadece düz kullanınca dvd kapağı açılmıyor o kadar bende yan kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Rock Lee
bi ara falconlar fifa10 oynarken gümlüyodu ama
millet deli gibi fifa10 oynadığından da olabilir
Alıntıları Göster -
Conviction grafik olarak en son 3K gördürecek oyundur.quote:
Orijinalden alıntı: Gogo.
2009 mayısta almıştım bir falcon aralık 2008 yapımıydı hala çalışıyor hiç bir problem çıkarmadı şu ana kadar sadece düz kullanınca dvd kapağı açılmıyor o kadar bende yan kullanıyorum.
Alıntıları Göster -
Jasper anakartlar çıktıktan sonra 3K neredeyse bitti diyebiliriz. Sonunda akıllandı Microsoft.quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Conviction grafik olarak en son 3K gördürecek oyundur.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: darksiderx
Evet arkadaşlar Yeni Jenerasyon oyunlar 2010 senesi oldu metro 2033, conviction, wake
bu oyunlardan sora 3k çoğaldımı sizce?
birkaç yerde Conviction sonrası patlama okudum geçmiş olsun gülme komşna diyorlar oyüzden korkarak gülüyorm
makinalar acaba gears of war 3 e kadar dayanırmı bilemem
Bu konuyu açmanın ne gibi bir faydası olabilir diye düşünüyorum.. Makineyi hor kullandıktan sonra her elektronik alet bozulur zaten
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi
Jasper anakartlar çıktıktan sonra 3K neredeyse bitti diyebiliriz. Sonunda akıllandı Microsoft.
Umarım uzun sure dayanır. Valhalla da slım için gelistiriliyordur İnşallah. -
Daha geçenlerde Jasper Board'lu Xbox aldım. 2 sene 3k görmesin yeter benim için.quote:
Orijinalden alıntı: iscantherequote:
Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi
Jasper anakartlar çıktıktan sonra 3K neredeyse bitti diyebiliriz. Sonunda akıllandı Microsoft.
Umarım uzun sure dayanır. Valhalla da slım için gelistiriliyordur İnşallah.
Alıntıları Göster
-
3K'dan korkmayın Jasperlar çok sağlam.quote:
Orijinalden alıntı: Roland Deschain
Daha geçenlerde Jasper Board'lu Xbox aldım. 2 sene 3k görmesin yeter benim için.
Alıntıları Göster -
Ben de Jasper Arcade almayı planlıyorum. Bir de makine için laptop soğutucusu alırsam ısınmayı ve 3K 'yı büyük ölçüde önleyebileceğimi düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir ?quote:
Orijinalden alıntı: Nosferatu*
3K'dan korkmayın Jasperlar çok sağlam.
Alıntıları Göster -
Tabii Canım Jasperlar Çok Sağlam...quote:
Orijinalden alıntı: Nosferatu*
3K'dan korkmayın Jasperlar çok sağlam.
Alıntıları Göster
Cihazı Aldım Sadece 2 Saat Normal Çalıştırdım...
Baktım Olacak Gibi Değil 4 Tane Fan İteledim İçine...
Bu Kadar Isınmasına Rağmen Bozulmasa Bile İleride Bozulmayacağının veya Yarım Yamalak Çalıştırmayacağının Garantisi Yok... -
quote:
Orijinalden alıntı: DimitriRas
Ben de Jasper Arcade almayı planlıyorum. Bir de makine için laptop soğutucusu alırsam ısınmayı ve 3K 'yı büyük ölçüde önleyebileceğimi düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir ?
Alıntıları Gösterquote:
Ben de Jasper Arcade almayı planlıyorum. Bir de makine için laptop soğutucusu alırsam ısınmayı ve 3K 'yı büyük ölçüde önleyebileceğimi düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir ?
parana yazık aç makineyi keyfine bak... yatay kullanımda ayaklarına birer yükseklik koyarsın olur biter...
millet soğutma modu yapmaktan bile vazgeçti, laptop soğutucusuyla olacak iş değil...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Devil01
Tabii Canım Jasperlar Çok Sağlam...
Cihazı Aldım Sadece 2 Saat Normal Çalıştırdım...
Baktım Olacak Gibi Değil 4 Tane Fan İteledim İçine...
Bu Kadar Isınmasına Rağmen Bozulmasa Bile İleride Bozulmayacağının veya Yarım Yamalak Çalıştırmayacağının Garantisi Yok...
4 tane fan koyarak Xbox 360'ını 3k'ye daha çok çekiyorsun Xbox 360'ın belli bir soğutma modu var sen onu engelliyorsun sağlam olan Jasperi 3k'ye itiyorsun başka yaptığın birşey yok.1.5 sene oldu jasperler çıkalı şuanlık sağlam.Bozulan 2-3 jasper var onlarda kısa devre vs.
Ayrıca laptop soğutucusu yarar değil zarar verir. -
Ben 7 saat oynadım. Hiç birsey olmadı. -
Bugün yanıp sönen 3 Kırmızı gördüm.quote:
Orijinalden alıntı: iscanthere
Ben 7 saat oynadım. Hiç birsey olmadı.
Bir an büyük bir şok yaşadım çünkü daha alalı henüz 2 hafta oldu.
Pirizden söküp tekrar taktım, çalıştı çok şükür. Yanıp sönen 3 Kırmızının esas 3 Kırmızıdan farkı nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: 1299
Bugün yanıp sönen 3 Kırmızı gördüm.
Bir an büyük bir şok yaşadım çünkü daha alalı henüz 2 hafta oldu.
Pirizden söküp tekrar taktım, çalıştı çok şükür. Yanıp sönen 3 Kırmızının esas 3 Kırmızıdan farkı nedir?
kabloları tam takamamışsınızdır. önemsenecek bişey degil. -
quote:
Orijinalden alıntı: MacGyver.
quote:
parana yazık aç makineyi keyfine bak... yatay kullanımda ayaklarına birer yükseklik koyarsın olur biter...
millet soğutma modu yapmaktan bile vazgeçti, laptop soğutucusuyla olacak iş değil...
hocam onun yerine cihazı dik kullansak ta aynı sonuca varmıyormu ?
Benzer içerikler
- gta 5 soyulacak yerler
- bannerlord krallıktan ayrılma
- xbox türkçe oyunlar
- xbox 2 kişilik oyunlar
- fifa 24 adam kaçirma tuşu
- efootball türkçe spiker
- game pass yıllık
- witcher 4
- xbox el konsolu
- en çok oynanan oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X