Şimdi Ara

3K lar ne durumda? Wake, Conviction, just cause 2 sorası (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam onun yerine cihazı dik kullansak ta aynı sonuca varmıyormu ?

varmıyor.

yan tarafından da hava almasında fayda var. dik kullanınca orası yere denk geliyor. ayrıca dvd-rom u dik kullanmak bence iyi değil... dediğim yöntem daha sağlam. öyle yapın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 9 Mayıs 2010; 1:33:22 >
  • Dedıgın oyunların hepsını bıtırdım. (Alan Wake harıc. bıtmesın dıe gıdım gıdım oynuyorum ) Sımdılık alet sorunsuz calısıyor. 2008 falcon elıte.
    Allahım konsolumu tum 3klardan koru. kırmızı ısık gosterme bana. AMINNN
  • ilk xbox360 makinam mlitarypack'ti..oyun oynarken gpu'nun olduğu yeri elimle kontrol edince yanma hissi oluşuyordu hatta uzun süre tutamıyordum. nyko fan aldım , fön makinası gibi sesi olmasına rağmen gerçekten soğutuyordu. 3k görmeden sattım. inanmazsınız belki ama arkadaş çocuğuna aldı ve hala kullanıyor. geçenlerde sordum çalışıyormu diye kadıköyden, yeni fw atılması gerektiğini söylemişler kimbilir kaçta kaldı fw'si ama çalışıyor sonuçta..beraber verdiğm oyunları oynuyaorlarmış. sonra falcon(onu bi avukat arkadaşa sattım) şimdi ise jasper kullanıyorum , military hariç hiç birine soğutma açısından hiç bişey uygulamadım sadece dikey kullandım o kadar.. ama falconda bile bi miktar ısınma oluyordu(gpu 90nm olduğundan olabilir cpu 45nm idi sadece) ama jasperde o kısım sadece ılık..... yani şu ana kadar en dayanıklı konsol versiyonu diyebiliriz jasper için. adamlar gpu'nun mimarisini boşuna değiştirmediler, mikron küçüldü bununla beraber watt değerleri ve ısı azaldı.. benimki jasper çıktığında ilk pip'li sogutuculardan belki ısı olayı bu sebepten daha düşük olabilir ama mimarisi değişen gpu'lar var artık xbox'ta asıl sebep bu, korkmadan oynayın. fakat oyun içinde pause'de fazla bırakmamayada özen gösterin bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: Devil01

Tabii Canım Jasperlar Çok Sağlam...
    Cihazı Aldım Sadece 2 Saat Normal Çalıştırdım...
    Baktım Olacak Gibi Değil 4 Tane Fan İteledim İçine...
    Bu Kadar Isınmasına Rağmen Bozulmasa Bile İleride Bozulmayacağının veya Yarım Yamalak Çalıştırmayacağının Garantisi Yok...

Sen bir dandik makina mı gelmiş artık sana bilmiyorum baktır bence..
    Ben dante's inferno, borderlands, SSIV 4 ve warriors orochi 2 oynuyorumkı bu oyunda oyun kasıyor cogu zaman fps 20lere dusuyor, işlemci yetmıyor yanı ama yinede o kadar ısındığı yok jasperlerin. Seninkine bir baktır.
  • hemen nden işlemciye maazeret bulunur anlamıyorum
  • hergün alıyorum bi sorun yok.
  • RDR sonrası bakalım durum değişecek mi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.