Şimdi Ara

3GS JB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 GB 3GS bir makinam var buna JB yapılabilir mi ?

• Yeterli bilgi vermemişsin.

Eğer cihazda 3.1.3 yüklüyse şu an JB çıkmadı ama önceki versiyon 3.1.2 yüklüyse JB ve unlock mevcut.
  • evet cihazda 3.1.3 mevcut.
  • JailBreak Yapılabilir
  • reset ettıktan sonra tekrardan eskı halıne dönüyor diyorlar o aşıldı mı ?
    bu konu ile ilgligi bir çok sitede gezdim bir döküman bulamadım varsa bir link atarmısınız?
  • iPhone 3gs 3.1.3 Jailbreak !>>>http://forum.donanimhaber.com/m_37676372/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 19 Nisan 2010; 17:23:48 >
  • Merhaba
    Verdiğiniz linkte 39. hafta öncesi üretimlere uygulanabildiği yazıyor..
    Benim anlayamadığım bir durum var..
    benim seri numaramın 4 ve 5inci haneleri 04. yani 4. hafta mı oluyor? Cihazı alalı 1 ay oldu ve aldığım yerde iki çeşit iphone 3gs 16gb vardı.. biri büyükçe bir kutuda.. üretim haftası 70 lerde.. diğerleri küçücük bir kutu.. (kutunun derinliği genişliği kadar en fazla..) onun üretim tarihi ise 04 civarıydı.. Sorduğumda küçük kutunun yeni gelmiş olduğunu söylediler.. ve iphone da 3.1.3 yüklü idi...
    Benimkisi 70. hafta üretimden yeni olduğuna göre (Trcell e göre-3.1.3 yüklü gelmesi bunu doğruluyor sanırım ilk serinin 4. haftasında bu fw var mıydı?) niye 4. hafta görünüyor?
    Bu yeni kutulardan falan haberiniz var mı?
    Açıkçası.. Bu cihaza jb yapabilir miyim?:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 Baseband Yükseltme
    15 yıl önce açıldı
    türkcell iphone 4s alanlar
    13 yıl önce açıldı
    İphone 3GS WhatsApp
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence sen her ihtimale karşı biraz daha bekle :) benim haftalar düzeyinde net bir bilgim yok .. yanlış bilgi olmasın
  • küçük kutular yeni olanlar, 2010'un 4. haftası.. o küçük kutulardaki şarj adaptörleri ufalmış, maliyetler epey düşmüştür heralde
  • yani 39. haftadan sonra oluyor sanırım öylemi:( uzun süredir bekliyorum niye hala 3.1.3 ve 39. haftadan sonraki üretimler için bir çözüm gelmemiş olabilir fikriniz var mı? Korkmaya başlıyorum yapamayacaklar mı acaba diye?:S
  • galiba ellerindeki açıkları şuan kullanmak istemiyorlar 3.1.3 önemsiz bir güncelleme olduğu için, sonraya saklıyorlar diye duydum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shat

galiba ellerindeki açıkları şuan kullanmak istemiyorlar 3.1.3 önemsiz bir güncelleme olduğu için, sonraya saklıyorlar diye duydum..

kesinlikle katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.