Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar işi iyice abartmış, kapşonlara telefon remi yapıyorlar. örnek aşağıdaki sitede c905 in resmini kaşona yapmışlar. her türlü resmi yapabiliyorlarmış galiba. ben beni w810 resmini mi yaptırsam acaba
    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=14622756
  • Herkese Selam

Ben 17 yaşındayım.Hazır Kart Kullanıyorum...İphone İstiyorum

Şimdi babam bana 1200 liraya 12 taksit iphone alsa ayda 100 liraya gelicek ve iphoneyi 12 ay kullanacagımın bi garantisi yok... Ben biraz araştırdım baktım...Kontratlı paketleri gördüm. Aklıma hemen babamın turkcell kullandıgı geldi :) Babam her ay ortalama 60 lira turkcelle ödüyor + şirket hattı var onada 30 ödüyor + ev telefonuyla baya bi konusma yapıyoruz onada 50 lira geliyor etti bize telefona ödedigimiz aylık fiyat 140 turkcellin paketlerinde orta paket 144 lira ve içinde 500 dk 500 sms hafta sonu ücretsiz + sınırsız internet var... Şimdi babamın cebi şirket hattı + ev telefonundan konustugumuz dakka 700 ü aylık geçmez ... 500 cepten konusur hafta sonlarıda diger diğer 200 ü kapatırız... :)... iphoneyi 199 liraya alırm 3-4 ay kullandıktan sonra parasını kurtarırım.. ondan sonra alete bişi olsa bile 12 ay 100 ödemektense 500 dk 500 sms hafta sonu bedavam olucak cok avantajlı...

Şimdi geldik sorulara

1-) Paket dakikaları ve SMS’leri, Turkcell, sabit hat ve diğer operatör yönündeki yurt içi arama ve mesajlaşmalarda geçerlidir. diye altta bilgi girmiş turkcell bu gercekten böylemi turkcellden her yöne bu dk lar içnde arayabiliyormuyuz.... ev telsim avea

2-) Ben iphoneye kendi hazır kartımı takıcam..Babam kendi telefonunu kullanıcak ve bu hizmetlerden yararlanabilecekmi???

3- )Turkcell hariç başka bi kart takabilirmiyim...

2009 da Öiv verigi düşücek fln bişiler okudum 2009 a kaldı 10 gün :) düşüyosa bekliyelim bu konudada bilgi verirseniz sevinirim...

• benim baktığım kadarıyla kontrat yapılan hat internet ve mesaj kullanmazsa daha pahalıya geliyo kontratla almak...(heryöne tarifesi ile kıyaslamıştım)

kısacası dediklerin doğru ancak bu 500 dakika konuşma heryöne tarifesinde çok daha ucuz.
  • bende bugün iphone kervanına katıldım...
  • Bıraz fazla hata versede super cihaz :D
  • yaw tuş kilidi aktif iken telefon çaldığında aramayı reddetme seçeneği çıkmıyo mecburen açmamız gerekiyo nasıl iş bu yaa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Orjinalden alıntı: knggizmo

Herkese selam,

Almanyada iphone fiyatlarını bilen varmı acaba? kontratsız simlocksız v.s.

paylaşım için teşekkürler...

http://www.t-mobile.de/iphone/tarife/0,17181,21410-_,00.html

teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: erbay6288

yaw tuş kilidi aktif iken telefon çaldığında aramayı reddetme seçeneği çıkmıyo mecburen açmamız gerekiyo nasıl iş bu yaa..

bildiğim kadarıyla üstteki tuşa 2 kere basınca meşgule atıyo
  • bide bugün facebook'ta dolaşırken birden safari'den çıkıp anamenü'ye döndü bi kaç kez yaşadım bu olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzzY™

quote:

Orjinalden alıntı: erbay6288

yaw tuş kilidi aktif iken telefon çaldığında aramayı reddetme seçeneği çıkmıyo mecburen açmamız gerekiyo nasıl iş bu yaa..

bildiğim kadarıyla üstteki tuşa 2 kere basınca meşgule atıyo

sağol dostum dediğin gibiymiş
  • iPhone almadan kullanmayı öğrenmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 30 Aralık 2008; 1:24:08 >
  • ya hocalar klavyeyi yan kullanmaya yarayan bir uygulama varmı
  • Dünyada Iphoe Simlocke olmadan sadece 3 operatörde satılıyor. Türkiye'de Turkcell, Yunanistan ve İtalya'da adını hatırlayamadığım operatörler. Yani Almanya'dan Simlocke'suz cihaz alman imkansız. Birde fiyat olarak arkadaşlar Türkiye ile diğer ülkeler arasında fiyat farkı yok milletin gazına gelmeyin iyice araştırırsanız ucuz dediğiniz fiyatların aslında Türkiye'de olduğu gibi kampanya katılım fiyatı olduğunu kalan ücretin taksitler halinde ödendiğini göreceksiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN_

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: knggizmo

Herkese selam,

Almanyada iphone fiyatlarını bilen varmı acaba? kontratsız simlocksız v.s.

paylaşım için teşekkürler...

http://www.t-mobile.de/iphone/tarife/0,17181,21410-_,00.html

teşekkürler

• Fransa'da FNAC da iPhone 3G'i sözleşmesiz satmaya başlamış..Fiyatlar şöyle;

8gb---->799 Euro
    16gb--->899 Euro

Kaynak
  • 2 sefer yukarıdaki açma kapama düğmesine basınca sorunun halledilmiş olur sanırım...tek seferde sessiz duruma geçer...
  • 5-9 Ocak tarihleri arasındaki MacWorld Expo fuarında yeni bir iPhone'un duyurulması olasılığı varmış. Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

5-9 Ocak tarihleri arasındaki MacWorld Expo fuarında yeni bir iPhone'un duyurulması olasılığı varmış. Bilgisi olan var mı?

iPhone Nano'u bekleyenler var..Bir çok kaynak net olarak doğrulamıyor bu aleti (Bir iPhone 3g kadar bilgi sızmadı) ancak bazı kılıf üreticilerinin iPhone Nano kılıflarını internete sızdırması kaynak olarak gösteriliyor...Fakat çoğunluk Apple'ın bu son Macworld'de Mac ürünlerine yöneleceğini düşünüyor...
  • evet arkadaşım ıphonden mp3 leri çok basit zil sesi yapıyorsun ben 30 şarkıyı zil sesi yaotım ve kullanıyorum hemde şarkıların neresinden kesersem o kısmınıda kullana biliyorum itunes8 de çok basit sadece biraz okuyup anlama kabiliyetine baglı
  • quote:

quote:

5-9 Ocak tarihleri arasındaki MacWorld Expo fuarında yeni bir iPhone'un duyurulması olasılığı varmış. Bilgisi olan var mı?

iPhone Nano'u bekleyenler var..Bir çok kaynak net olarak doğrulamıyor bu aleti (Bir iPhone 3g kadar bilgi sızmadı) ancak bazı kılıf üreticilerinin iPhone Nano kılıflarını internete sızdırması kaynak olarak gösteriliyor...Fakat çoğunluk Apple'ın bu son Macworld'de Mac ürünlerine yöneleceğini düşünüyor...

Teşekkürler bilgi için. Tam 3G alacakken yenisi çıkmasın da

• quote:

Teşekkürler bilgi için. Tam 3G alacakken yenisi çıkmasın da

Yok yok merak etmeyin bu kadar kısa bir sürede iPhone'u güncellemezler...2009'un 2.çeyreğine doğru iPhone 3.Nesili görebiliriz ama ellerde ...
  • 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.