Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya bakan yok mu acaba ona göre getirtecektim telefonu
  • bu iphone 3g s ne zaman geliyo türkiyeye ciddi farkalr var galiba beklemeye değermi dersiniz
  • öncelikle merhaba amerikadan iphone 3gs32gb modelini alacağım, acaba türkiyede çalışır mı yani bu kilit olayını çözen bir program vs bir yer var mı türkiyede cevap verirseniz sevinirim ona göre alacağım....!
  • Beyler bayanlar İPHONE 3G ve 3GS için çok şık deri kapaklarlar var;

http://forum.donanimhaber.com/m_34336485/mpage_1/key_//tm.htm#34336485

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazozcocuu -- 9 Eylül 2009; 15:19:23 >
  • Almak veya almamak işte bütün mesele bu. Turkcell ile düşünüyorum 150 dakika her yöne 150 sms ve 4gb internet pakedi ile ayda 105 x 18 tabi 400 telede peşinatı var.hadi bu bütün meselede bana yardım olun değer diymi bu cihaza herşey
  • Beyler vaktim olmuyor foruma giremiyorum.size çok önemli bir sorum var bilenler lütfen pm atsın:
    Beyaz 3Gs'de arkasındaki beyaz renkte bir pembelesme bir renk degisimi oluyor mü???LÜTFEN BİLENLERDEN PM BEKLİYORUM...sagolun
  • bu forumun mesaj yazma sırasını, tarihlerini bi türlü çözemedim. 2010dan birden 2009a sonra 2008e geçiyor. üstte 2010un bi onraki sayfada 2008im mesajları var.
  • iphone um kilitlendi ve açılmıyor.. yardım lütfen..
  • bu topic ölmüş ya.
  • bu iphone 3gs 16gb yi kaçak simkilitsiz çin malı olmayanını( orjinalini ) ankarada güvenilir nerede bulabilirm ya??? birde fiyatı ne kadar olur tahminen.
  • bu ne ya ölmüş topic canlandırın şurayı forumda bu kadar azmı 3g ve 3gs kullanıcısı var?
  • metrolarda iphone 3gs 16gb 1399 tl world kartın varsa %18 puan veriyor böylelikle 1150 tl ye 2 ay ertelemeli

12 taksitli alabiliyorsun. metro bak derim..
  • arkadaşlar ben iPhone'uma kendi zil seslerimi tanımlayamıyorum nasıl yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendoglu

arkadaşlar ben iPhone'uma kendi zil seslerimi tanımlayamıyorum nasıl yaparım

http://forum.donanimhaber.com/m_30616202/tm.htm
  • Arkadaşlar ben İphone 3g veya 3gs almak istiyorum gerçi 3gs biraz pahalı geliyor ama..kullanımı zor geliyor uygulamaları yüklemek??,facebookta video izleyebilirmiyiz,flashlı siteleri acmıyor diye duydum..kamerasıda sanırım cok ii değil.bluetoot'u programla yükleyebilirmiyiz.radyoda yok bunu nasıl halledicez..biraz bilgi verirmisiniz telefon hakkında e72 ile iphone 3g arasında kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seda2 -- 9 Ağustos 2010; 10:54:13 >

• Ya ben 2. el 3GS16GB aldım. önceden 3G kullanmıştım ve orda mesaj yazarkenki otomatik düzeltmeyi kapatabiliyoduk. fakat 3GS de ben bulamadım. Bu mesaj yazarken otomatik düzeltme seçeneğini nasıl deaktif hale getiriyoduk 3GS'de?

Kendi soruma kendim cevap veriyim bari

Ayarlar > Genel ayarlar > Klavye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 12 Aralık 2010; 0:26:51 >
  • saol dostum
  • slm arkadaşlar iphone 3gs yi son versiyona yüksellttim 4.2.1 jbsiz orjınal yazılım fakat ağ bölümünde internet paylaşımı menüsü yok bilgisi olan varmı?
  • ya arkadaslar bugun bi duyum aldim., iphonelarda bluetooth falan yokmus.. telefonlar arasi veri aktarimi olmuyormus...

bu nasil istir yaa.. ben nasil ozaman bi resim veya sarki veya herneyse onu alicam arkadasdan veya ona aticam:S boye sacma bise olur mu yaa...

bluetooth olmamasi normal belki olabilir ama apple in kendi uygulamasi vardir onun yerine.. yoksa hic mi mumkun degil bu dediklerim yaa..

iphone sahibi degilim. HENUZ ., almayi dusunuyorum ama bu dusunduruyor beni.. zaten bb 9700 den vazcaydim bide bu ustune gelirse artk naparim bilmem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

ya arkadaslar bugun bi duyum aldim., iphonelarda bluetooth falan yokmus.. telefonlar arasi veri aktarimi olmuyormus...

bu nasil istir yaa.. ben nasil ozaman bi resim veya sarki veya herneyse onu alicam arkadasdan veya ona aticam:S boye sacma bise olur mu yaa...

bluetooth olmamasi normal belki olabilir ama apple in kendi uygulamasi vardir onun yerine.. yoksa hic mi mumkun degil bu dediklerim yaa..

iphone sahibi degilim. HENUZ ., almayi dusunuyorum ama bu dusunduruyor beni.. zaten bb 9700 den vazcaydim bide bu ustune gelirse artk naparim bilmem..

Hemşerim çok mu önemli birinden şarkı veya fotograf alman ben mümkün değil diye biliyorum. Ama bu sorun iphone almanıza mani olacak türden bir durum değil. Ben 3gs kullanıcısı olarak gayet memnunum.

• 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.