Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone hakkında en fazla merak ettiğim konu cihazın çizilmeye hassas olup olmaması ve bunu önleyebilmek için en doğru çözüm nedir?
    Ayrıca ekranı çizilmez mi iphone'un?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nino

iPhone hakkında en fazla merak ettiğim konu cihazın çizilmeye hassas olup olmaması ve bunu önleyebilmek için en doğru çözüm nedir?
    Ayrıca ekranı çizilmez mi iphone'un?

Cihaz elbette kullanıma bağlı olarak çiziliyor ve yıpranıyor. Ama kılıf kullanabilirsin. Mesala ben kıllıf kullanıyorum. Ekranda da stiker var. Forumda çeşit çeşit kılıf fotografı eklenmiş. Araştır görürsün
  • kendi içerisinden ekran koruyucu sticker mı cıkıyor?
  • kutunun içinde kılıf yok, kendin alıyorsun
  • Arkadaşlar Salı alıcam İnşallah 16gb Beyaz. Bir kaç sorum var. Bir programla zil seslerini mp3 yapabiliyormuyuz ve eski iphone için program vardı video çekmesini sağlayan onu bundada uygulayabilcek miyiz? Yazılımlar için jailbreak gerekiyo... Bunda jailbreak yapınca bir sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodi-- -- 20 Kasım 2008; 19:54:33 >
  • valla bu sorularına cevap verebilmek isterdim ama ben de bilmiyorum... çünkü ben de çok almak istiyorum. güle güle kullan arkadaşımmm :) inşallah ben de alıcam bi ara... şimdilik yarışmalara çekilişleree katılıp şansımı deniyorum. en sonwww.gogogo.com.tr deki yarışmaya katıldım. her hafta yeni bir hediye veriyolar bu hafta da iphone 3G verdiler. keşke o kişi ben olsaydım neyse artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trallala

valla bu sorularına cevap verebilmek isterdim ama ben de bilmiyorum... çünkü ben de çok almak istiyorum. güle güle kullan arkadaşımmm :) inşallah ben de alıcam bi ara... şimdilik yarışmalara çekilişleree katılıp şansımı deniyorum. en sonwww.gogogo.com.tr deki yarışmaya katıldım. her hafta yeni bir hediye veriyolar bu hafta da iphone 3G verdiler. keşke o kişi ben olsaydım neyse artık...

sakın para veripte almayın... bana bugün lanet olsun dedirttiler yani.... batarya probleminden ötürü iki kez servise verdim sonuç foss... bakalım bugün 10 saate kadar konuşma olayını deneyeceğim... bunuda gerçekleştiremez ise pazartesi yine servise vericem... yine bi düzeltme olmazsa bu sefer mahkemeye vericem genpayı...

dostum sen en iyisi bedava bulabiliyorsan hiç kaçırma... ama para verirpte rezil olma derim servis kapılarında...

• arkadaslar yenı versıyon cıktı ben yukluyorum hepımıze hayırlı olsun ınsallah turkce gelmıstır
  • veeee yukledım turkce oldu ıphone kırmadaan garantıden cıkarmadan:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: techfash

veeee yukledım turkce oldu ıphone kırmadaan garantıden cıkarmadan:)

nereden nasıl yüklediniz yardımcı olursanız sevinirm
  • Selam arkadaşlar...
    Ben Iphone kullanıcısı olamıyorum cünkü babama vodafone dan Iphone hediye edildi o da dün bana verdi kullanayım diye ama turkcell ile calısmıyor. Simlock u var sanırım...

Ya kadıkoyde kırdırmam lazımmıs yada simkartıma katılacak bir çiple halledilebiliyormuş. Korkuyorum telefon bozulacak diye... Bana yardım ederseniz cok sevinirim...
  • arkadaslar yenı versıyonu yukleyeceklerın dıkkatıne telefon turkce olunca youtube calısmamaya baslıyor bılgınıze
  • ben dün gece tam dört defa restore ile yüklemeye çalıştım software hatası veriyo... karşıdan download ediyor tam 246,4 mb doluyor daha sonra hata verip iptal oluyor... bunu dfu modda denedim olmadı... daha sonra restore yapmadan da denedim olmuyor maalesef...
  • arkadaslar bır sorum olacak bu soruyu baskalarınada yazdım ancak cevap alamadım sızden bılen bırıs mutlaka cıkacaktık
    ıphone a gecen gun format attım ıcındekı butun uygulamalar dahıl hersey sılındı
    muzıklerımı attım ancak sımdı uygulamaları ve oyunları yukleyemıyorum sorun nerde yardımcı olursanız sevınırım
  • cevabımı yazarken buldum yınede tesekkurler arkdaslar bu arada yenı surumu ındırdım turkce kullanıyorum artık makıneyı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

Arkadaşlar Salı alıcam İnşallah 16gb Beyaz. Bir kaç sorum var. Bir programla zil seslerini mp3 yapabiliyormuyuz ve eski iphone için program vardı video çekmesini sağlayan onu bundada uygulayabilcek miyiz? Yazılımlar için jailbreak gerekiyo... Bunda jailbreak yapınca bir sorun olur mu?

up
  • mrb arkadaslar bi sorum olucak iphone 3g modelinin arkası gri olanı varmı acaba?
  • yurtdışından Gelme iphone alacağım. önerirmisiniz. Ne gibi zorluklarla karşılaşırım.

Kesin jailbreak yapacağım.

Bozulursa nerede tamir ettirebilirim ??

Yada pili bozuldu degişmesi lazım .Ne olacak ????

Türkiyede ki apple yetkili servis leri tamir edermi...Pil bulunurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 27 Kasım 2008; 22:57:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan_76

mrb arkadaslar bi sorum olucak iphone 3g modelinin arkası gri olanı varmı acaba?

yok. beyaz(sadece 16 GB) ve siyah var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teacher

yurtdışından Gelme iphone alacağım. önerirmisiniz. Ne gibi zorluklarla karşılaşırım.

Kesin jailbreak yapacağım.

Bozulursa nerede tamir ettirebilirim ??

Yada pili bozuldu degişmesi lazım .Ne olacak ????

Türkiyede ki apple yetkili servis leri tamir edermi...Pil bulunurmu

BU SORULARA CEVAP VEREBİLECEK YOKMU. ÜST TOPİKLER NİYE PEK İLGİ GÖRMÜYOR

• 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.