Şimdi Ara

3G SIM TRAY IHTIYACI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3G ICIN SIM TRAY IHTIYACI OLAN ARKADASLAR LUTFEN PM ATIN. AMERIKADAN BERABER GETIRTELIM

• eger satarsaniz gg ye lutfen koyun benim tr de yasiyan bi kac arkadasim var onlara aldirayin
  • arkadaslar ben 3g iphone için sim tray aldım.. bence tercih edebilrisiniz bu arkadaşı.

http://www.sahibinden.com/iphone_icin_original_sim_tray_2g_ve_3g_icin_mevcutWQQaXQQ10594959WQQpXQQdisplayitem
  • quote:

Orjinalden alıntı: chum2003

arkadaslar ben 3g iphone için sim tray aldım.. bence tercih edebilrisiniz bu arkadaşı.

http://www.sahibinden.com/iphone_icin_original_sim_tray_2g_ve_3g_icin_mevcutWQQaXQQ10594959WQQpXQQdisplayitem

60 ytl' mi bu arkadaş milleti keriz zannetmeyi çok seviyor sanırım..

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14832 linkinde 11 dolar,

Yuhhhhhhhhh, kazıkçılar, gözünü para bürümüşler....

• o arkadas derken o arkadas sen degilmisin saticinin ismi ile senin ism aynida
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredi_nlo

o arkadas derken o arkadas sen degilmisin saticinin ismi ile senin ism aynida

Hakikaten doğru söylüyorsun hiç dikkatimi çekmemişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işinize gelmiyorsa zaten almayin arkadasim.. ihtiyaci olana.. zorla degil.. sen getir aamerikadan sende sat
  • 11 dolarin 13 ytl ediyor 60 degil
    uzerine en fazla koysan koysan 30 ytl koyarsin daha 60 ne insanlari soymak mi istiyorsunuz???????????????????????????? BU MUBAREK AYDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRML_KNN -- 7 Eylül 2008; 19:28:41 >
  • 10 dolara sen getırsene ben 100 tane alayım senden.. ole boş konusmakla yurumuyor bu ıs
  • ben dealextremeden düzinelerce parça aldım hepside takır takır geldi neymiş böyle yürüyomuş ama dediğinde haklısın 10 dolara getiremeyiz 10.59 dolar dealextremede
  • benim isim bu olsa ya ve tr de yasasam sana inad alirdim ancak ne isim u nede tr de yasamiyorum
    ben 10 dolara getirsen senin gibi 48 dolara satmam getirir sahsen 20 dlra satarim
    quote:

Orjinalden alıntı: chum2003

10 dolara sen getırsene ben 100 tane alayım senden.. ole boş konusmakla yurumuyor bu ıs
  • isteyen olursa pm atın 20$ a veririrm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: predouret

ben dealextremeden düzinelerce parça aldım hepside takır takır geldi neymiş böyle yürüyomuş ama dediğinde haklısın 10 dolara getiremeyiz 10.59 dolar dealextremede

bu site güvenilirmidir?
  • evet ben bir sürü şey aldım 100 doları geçmedikçe hepsi gelir bende geldi ;)
  • www.iphoneia.net

arkadaşlar herturlu yedek parca donanım malzemeleri karşılamaktayım
  • bu ne ise yariyor???
  • Bluetooth kablosu - 35 Yeni Türk Lirası

kablolu bluetooht mu çıktı nasıl bişey
  • evet nereden bulacağız bu sim yuvasını
  • turbosimle ayni sey mi bu??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.