Şimdi Ara

3g modem nasıl dağıtılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben kktc 3g kullanıyorum modem usb den bağlanıyor odada iki tane daha laptp var ben bunlara wireless üzerinden dağıtmak istiyorm yani şu anda kullandığım pc yi modem haline getirip diğer pclere dağıtmak istiyorm wireless ağını sorunsuz kuruyorm diğer pcleride bağlıyorm ama nedense diğer pcler internete giremiyor. ağ palaşımının özelliklerine giriyorm ag güvenliğinden internet paylaşımı sekmesinide aktifleştiriyrum ama olmuyor bu konuda bana yardım edebilirseniz çok teşekkr ederim

• çok pahalı. Baştan söyleyeyim girmeyin bu işe.
    Yapacağınız en ucuz şey bilgisayar üzerinden paylaşım yapmak.
    Öbür türlü kullanacağınız cihaz router olarak çalışmakta ve usb modemi desteklemek zorunda, cihazlar 750$ olduğu gibi desteklemesi için ek alacağınız usb stickler 200 dolar civarı olmaktadır.
  • bugün aynısını bende yaptım kıbrıs turkcell 3g modemle usbden bağlandım ethernet kabloyla arkadaşa da bağladım 2 mizde laptoplardan girebiliyoruz ama wirelessten girebilmesi için arkadaşın ne yapmamız gerekiyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 21 Mart 2009; 14:04:19 >
  • ad-hoc yapmanız gerekiyor.
  • o nedir pardon ? biraz detaylı anlatırmısınız
  • Bu iş için en ucuz alet şudur. Ama sanırım daha satılmıyor. Fuarda 60 dolar olacak diyorlardı. Hem 3g hemde wireless dağıtıyorlar.

ASUS Portable Access Point AP-N13M

http://www.notebookforums.com/thread232100.html
  • Ben linkteki cihazi kullaniyorum, iki parcadan olusuyor express card 3g modem ve wireless router. Benim bulundugum yerde ikisi de ayri ayri satiliyor. (express card ayri bir adaptor ile usb baglantisi da sagliyor. boylece... usb+express card+wireless olarak 3 degisik sekilde kullanabiliyorsunuz)

http://www.xomobo.com/bandrich-bandluxe-r100-wireless-router-bandluxe-r100-p-2335.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.maxi cep.com/network-internet-ve-guvenlik/3g-vinn-modemden-interneti-multi-modemsiz-paylastirma-wifi-518333.html#post3607996

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSunes -- 12 Temmuz 2011; 9:14:28 >
  • benimde hep merak ettiğim şeyyy
  • ethernet kablom war we bi masaustu bir laptopum war we 3gb usb turkcell modemim war nasıl bağlıcam lutfen yardımcı olun bir pc xp biri win 7 biraz amatorum yardım ltfn yukarda arkadas bagladım yazmıs ethernet ile nasıl baglamıs acaba bi yardımcı oln ltfn 2 sinide aynı anda baglamak istiyorum yani dagıtmak yardım ltfn !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wendest -- 24 Temmuz 2011; 23:33:13 >
  • üç adet masaüstü bilgisayarım var. bilgisayarlar ortak ağla birbirine bağlılar. bilgisayarlardan birisi 3g usb modemle internete bağlanıyor fakat ben diğer iki masa üstü pc yi bir türlü internete bağlayamıyorum. bu paylaşımı nasıl yapabilirim?

int. bağlı bilgisayar win7 , diğerleri xp
  • aynı sorunu yasıyorum kardesim yok mu bunu bilen nasıl olucak cihazlar cok pahalı yok mu yöntemi cihazdan baska
  • up
  • uppupupupupup konu guncel yok mu cozumu maliyetsiz
  • malesef yok 75 tl ye kıydım tl-mr3420 aldım tavsiye ederim.
  • Gerekli bilgiyi ziyaalmas.com kişisel sayfamda bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.