Şimdi Ara

3G modem alacağım yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni taşınacağım ev için adsl hattımı kapattırıp 3g bağlantısına geçeceğim.
    Fakat taşınacağım evdeki 3g performansını bilmiyorum.
    Bunu nasıl test edebilirim?
    Turkcell iyi çekiyorsa Turkcell e, Vodafone iyi çekiyorsa Vodafone a başvurmayı düşünüyorum.
    Biraz basit bir soru olabilir ama konuya yabancı olduğum için mazur görünüz.
    Teşekkürler.

• adsli kapattırdım turkcell vınn kullanıyorum ve hızı adsli aratmıyor. vodafone ve avea hattım da var. vodafone'u cep telefonunu modem olarak kullanarak bir ay kadar kullandım 3g/edge arasında gidip geliyor. hızı iyi ama turkcell kadar değil. aveada internet kullanmadım ama bazen edge bile çekmiyor gözüküyor telefonda. avea pek iyi çekmiyor belki ondandır. şehir: ankara/çankaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brdst -- 26 Nisan 2011; 14:04:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brdst

adsli kapattırdım turkcell vınn kullanıyorum ve hızı adsli aratmıyor. vodafone ve avea hattım da va. vodafone'u cep telefonunu modem olarak kullanarak bir ay kadar kullandım 3g/edge arasında gidip geliyor. hızı iyi ama turkcell kadar değil. aveada internet kullanmadım ama bazen edge bile çekmiyor gözüküyor telefonda. avea pek iyi çekmiyor belki ondandır. şehir: ankara/çankaya

biraz önce turkcell iletişim merkezine gittim. taşınacağım sokakta 3g var mı yok mu diye baktırdım. yokmuş 3g hayallerim suya düşmek üzere. bir de vodafone a sorucam. umarım onda vardır.
  • Adslden şaşma 3g traş iş 3g anca işini sürekli netten takip etmesi gereken insanlar için güzel birşey kotası eriyor ttnet ile karşılaştırdım ttnetin 4gb kotası turkcel 3gnin 2.5 gb kotasına eşdeğer
  • Emresevinç vodafone hattın varsa buldunduğun yerde KAPSAMA yazıp 3636 yollarsan çekip çeklmediği ile ilgili sana bilgi mesajı gelecektir.servis mesajı ücretsizdir.
  • bence hazır kartla dene.kartları 3 g desteklı telefona tak 3 g çekım gucunu test et.ona göre wınn veyavodem al...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B€RK

Adslden şaşma 3g traş iş 3g anca işini sürekli netten takip etmesi gereken insanlar için güzel birşey kotası eriyor ttnet ile karşılaştırdım ttnetin 4gb kotası turkcel 3gnin 2.5 gb kotasına eşdeğer

adsl den şaşma diyorsunuz ama sabit hat mecburiyeti var. hiç kullanmadığım halde telefona boşu boşuna para vericem. turkcell in 3g kamu tarifesi çok uygundu. 4gb kotalı 29-TL al tak kullan. fıstık gibi. şansıma turkcell 3g yokmuş zaten o bölgede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Cihaz Alacağım Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofaceofmirror

Emresevinç vodafone hattın varsa buldunduğun yerde KAPSAMA yazıp 3636 yollarsan çekip çeklmediği ile ilgili sana bilgi mesajı gelecektir.servis mesajı ücretsizdir.

şu an bu hizmeti kullanamıyorum çünkü taşınacağım ev için alıyorum interneti. taşınacağım eve gittiğim zaman deniycem ya da gitmeden bir vodafone merkezine sorarım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

bence hazır kartla dene.kartları 3 g desteklı telefona tak 3 g çekım gucunu test et.ona göre wınn veyavodem al...

ama ne farkeder ki? sonuçta turkcell iletişim merkezi o bölgede 3g olmadığını söyledi. varsa vodefone da var yani. bu arada avea ya da sordum. onlarda da 3g yok o bölgede. halbuki merkezi bir yer. nasıl olmaz hayret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearlessPunisher

Adslden şaşma 3g traş iş 3g anca işini sürekli netten takip etmesi gereken insanlar için güzel birşey kotası eriyor ttnet ile karşılaştırdım ttnetin 4gb kotası turkcel 3gnin 2.5 gb kotasına eşdeğer

doğru bir tespit
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresevinc

quote:

adsl den şaşma diyorsunuz ama sabit hat mecburiyeti var. hiç kullanmadığım halde telefona boşu boşuna para vericem. turkcell in 3g kamu tarifesi çok uygundu. 4gb kotalı 29-TL al tak kullan. fıstık gibi. şansıma turkcell 3g yokmuş zaten o bölgede.

GÜZEL KARDEŞİM AL GÖR HİZMETİ HİÇ AMA HİÇ BEĞENMEYECEKSİN BENDE YAKLAŞIK 3 AY ÖNCE TAŞINDIM ADSL ALCAKDIM TELEFON KUTUMUZ BULUNMADIĞI İÇİN ALAMADIM TELEFON KUTUSUNUN 3 4 AY İÇİNDE GELECEĞİNİ SÖYLEDİLER BENDE O ZAMANA KADAR BEKLEYECEĞİME VODAFONE VODEM ALIRIM DEDİM ALDIM 18 AY TAAHHÜTLÜ K3765 HIZ 7.2 İLK HAFTA GÜZELDİ BEN KESİNLİKLE ADSL ALMAM DEDİM AMA SONRA BİR GÖRDÜM HIZ YERLERDE AKŞAM OLDUMU İNTERNETE GİRMEK İŞKENCEYE DÖNÜŞÜYOR 4 DİŞ 3G SİNYALİ GÖRÜNÜO HIZA BAKIYORUM 0.20 LERDE İNAN DUA ETTİM TELEFON KUTUSU BİR AN ÖNCE GELSİN DİE SABİT ÜCRET VERMEYE RAZI OLDUM ŞU AN GENE ADSL E DÖNDÜM 3 AY KULLANDIK TAAHHÜDÜM DOLMADIĞI İÇİN 145 LİRADA CAYMA BEDELİ ÖDEDİK ASLINDA ÖDEMEYECEKDİM TÜKETİCİ HAKLARINA GİDİP ŞİKAYETTE BULUNUP ÖDEMEYECEĞİMİ SÖLEDİLER AMA CİHAZI KULLANDIM CİHAZINDA ÜSTÜNE YATMAK İSTEMEDİM VİCDANIM ELVERMEDİ ONLAR HER NE KADAR VİCDANSIZ OLSADA BOŞVER DEDİM ÖDEDİM KAPATTIRDIM KURTULDUM ŞU AN ELHAMDÜLİLLAH KURTULDUM DİYORUM TAM BİR REZALET ANLAYACAĞIN BENDEN BİR KARDEŞ TAVSİYESİ HİÇ AMA HİÇ BULAŞMA BU REZALETE ...SAYGILAR

• quote:

quote:

GÜZEL KARDEŞİM AL GÖR HİZMETİ HİÇ AMA HİÇ BEĞENMEYECEKSİN BENDE YAKLAŞIK 3 AY ÖNCE TAŞINDIM ADSL ALCAKDIM TELEFON KUTUMUZ BULUNMADIĞI İÇİN ALAMADIM TELEFON KUTUSUNUN 3 4 AY İÇİNDE GELECEĞİNİ SÖYLEDİLER BENDE O ZAMANA KADAR BEKLEYECEĞİME VODAFONE VODEM ALIRIM DEDİM ALDIM 18 AY TAAHHÜTLÜ K3765 HIZ 7.2 İLK HAFTA GÜZELDİ BEN KESİNLİKLE ADSL ALMAM DEDİM AMA SONRA BİR GÖRDÜM HIZ YERLERDE AKŞAM OLDUMU İNTERNETE GİRMEK İŞKENCEYE DÖNÜŞÜYOR 4 DİŞ 3G SİNYALİ GÖRÜNÜO HIZA BAKIYORUM 0.20 LERDE İNAN DUA ETTİM TELEFON KUTUSU BİR AN ÖNCE GELSİN DİE SABİT ÜCRET VERMEYE RAZI OLDUM ŞU AN GENE ADSL E DÖNDÜM 3 AY KULLANDIK TAAHHÜDÜM DOLMADIĞI İÇİN 145 LİRADA CAYMA BEDELİ ÖDEDİK ASLINDA ÖDEMEYECEKDİM TÜKETİCİ HAKLARINA GİDİP ŞİKAYETTE BULUNUP ÖDEMEYECEĞİMİ SÖLEDİLER AMA CİHAZI KULLANDIM CİHAZINDA ÜSTÜNE YATMAK İSTEMEDİM VİCDANIM ELVERMEDİ ONLAR HER NE KADAR VİCDANSIZ OLSADA BOŞVER DEDİM ÖDEDİM KAPATTIRDIM KURTULDUM ŞU AN ELHAMDÜLİLLAH KURTULDUM DİYORUM TAM BİR REZALET ANLAYACAĞIN BENDEN BİR KARDEŞ TAVSİYESİ HİÇ AMA HİÇ BULAŞMA BU REZALETE ...SAYGILAR

• quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

quote:

quote:

ben 3 aylık vodem kampanyasından sizin kullandığınız vodemden kullanıyorum bulunduğum bölgede 3G 3kademe çekiyor ilk zamanlar internet gerçekten berbatti bende müşteri hizmetlerini aradım ve durumu bildirdim ve şimdi 3G yine 3kademe çekiyor ama ne sabah,akşam,gece hızım 5mbps altına hiç düşmüyor ping değerlerimde 80ms'yi geçmiyor böyle durumlarda müşteri hizmetlerini arayıp biraz bastırın ama şu kota işi gerçekten can sıkıcı şu uploda bir çözüm bulunması lağzım oyüzden 2,5 haftada kotam doldu.

• bence en iyisi adsl ben vınn kullandım 900 milyona patladı kapattırdım vınnda upload+dowland beraber hesaplanıyo yani 4 gb nerdeyse 1 gbı kaybolup gidior
  • oncelıkle selamlar,

yaklasık 11 aydır turkcell vınn 4 gb kotalı kullanıyordum ama son 2 aydır turkcell sapıttı almadan once 2 kere dusunun ve turkcell vınn hakkında iyicene araştırın buradaki sıkayetlerı okuyun cunku ben de gecen ay ve bu ay magdur oldum cunku gecen ay 4 gb ı gectın dedı okey fazladan 1-1,5 Gb kullanayım dedım 149,10 tl gibş uçuk bir fatura geldı bu ay baslayalı yani 25 nisan 2011 12-13 gun oldu 4 gb paketı aştınız dıyor halbuki ne fılm ındırırım - ne download yaparım sadece grup alısverıs sıtelerıne bakıyorum bırde gunluk sıtelere ve emaıl yolluyorum ama emın olun 32 tlye veya bu tarzda paket ampanyalara guveniıp vınn olayına gırmeyın bugu ttnete gıdıp ya yalın ınternet sınırsız alacagım yada ttnet wıfı - cunku turkcell tv reklamlarının aksine tüketici haklarını koruyacagına gecen senekı azalan karının acısını bızlerden cıkarmaya basladı.

Sırf bu son yasadıgım olay yuzunden 8 seneden fazla kullandıgım turkcell cep telefonumu da ıptal edıp baska bır fırmaya gececegım cunku resmen ınsanları kandırıyorlar ve ayrıca turkcell den bır arkadas cevap verecekse lutfen oncelıkle bu urune aıt faturamda hangı gunler ne kadar download+upload yaptıgımı gosteren bır fatura yollasınlar da gercektem musterı memnunıyetını mı kendı ceplerını dusunuyorlar gorelım ??

aman dıkkat ben yandım sızde yanmayın arkadaslar ????

saygılar,

• quote:

Orijinalden alıntı: BAHATASER
    oncelıkle selamlar,

yaklasık 11 aydır turkcell vınn 4 gb kotalı kullanıyordum ama son 2 aydır turkcell sapıttı almadan once 2 kere dusunun ve turkcell vınn hakkında iyicene araştırın buradaki sıkayetlerı okuyun cunku ben de gecen ay ve bu ay magdur oldum cunku gecen ay 4 gb ı gectın dedı okey fazladan 1-1,5 Gb kullanayım dedım 149,10 tl gibş uçuk bir fatura geldı bu ay baslayalı yani 25 nisan 2011 12-13 gun oldu 4 gb paketı aştınız dıyor halbuki ne fılm ındırırım - ne download yaparım sadece grup alısverıs sıtelerıne bakıyorum bırde gunluk sıtelere ve emaıl yolluyorum ama emın olun 32 tlye veya bu tarzda paket ampanyalara guveniıp vınn olayına gırmeyın bugu ttnete gıdıp ya yalın ınternet sınırsız alacagım yada ttnet wıfı - cunku turkcell tv reklamlarının aksine tüketici haklarını koruyacagına gecen senekı azalan karının acısını bızlerden cıkarmaya basladı.

Sırf bu son yasadıgım olay yuzunden 8 seneden fazla kullandıgım turkcell cep telefonumu da ıptal edıp baska bır fırmaya gececegım cunku resmen ınsanları kandırıyorlar ve ayrıca turkcell den bır arkadas cevap verecekse lutfen oncelıkle bu urune aıt faturamda hangı gunler ne kadar download+upload yaptıgımı gosteren bır fatura yollasınlar da gercektem musterı memnunıyetını mı kendı ceplerını dusunuyorlar gorelım ??

aman dıkkat ben yandım sızde yanmayın arkadaslar ????

saygılar,

Her olayda tuketiciyi savunurum ama kota asımı kullanıcının hatasidir. Kontrol mekanizması var çünkü. Ve çok sağlıklı işliyor.

Turkcell kullanımınızı ve kalan kota miktarınızı son 12 saate kadar bildiriyor. Hatta vınn üzerinden dahi bildiriyor. Online işlemlere bile girmeye gerek yok.

Üstelik 99 TL fatura stop olmasına rağmen ek paket bile almaya olanak veriyor. Kullanımınız %80 olunca SMS le de bildiriyor. Daha ne yapsın?

• bende bılıyorum ama masaustudnekı vınn arayuzundekı ıstatıstıkte tıoplam 3,5 gb olan harcamamı kendı kafalarına gore 5-6 gbye cıkartıyorlar bende detaylı fatura ıstedım bakalım kım yalan soyluyor gorecegız cunku bu adamlar kurnaz detaylı fatura yollamıyorlar.

saygılar,
  • 3g türkiyede yalan internet adeta adamı süründürüor ping 380 400 çıkıor yurt dışı çıkışlarında 0.01 bile göstermio hızı hız testi yapmıor daha dorusu akşamları gördüğüm en fazla hız 0.50 mb ve adeta işkence rezalet sabahları iyi ama ne yapayım sabah işdeyim o yüzden altarnatif yok sabit ücret veririm ama en azından stabil 7 mb hız alıorum yurt dışında amcaoğulları var 20 mb le bağlanıolar adamlar 3 g hıza bizde 20 mb adsl yok bi kere neyse allah yardımcımız olsun daha çok var bizim rahat etmemize
  • Mobil modemin bana göre kafadan iki seneye daha ihtiyacı var. Şu an çoğu yerde 3g çekmiyor bile.
  • ben 4gblik 3g modem aldım 3 ay tahhütlü hız falan çok iyi 4 gb kotuyı aşarsam otomatik net kesiliyormuş kota sorunu yokyani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.