Şimdi Ara

3G ile ilgili mesaj geldi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben de cevapladım, 30 Temmuz da bir şeyler olacağına dair mesaj geldi tekrar..umarım abonelik aLıp kontür kesmezler kafayı yerim.

• Geçmiş olsun
  • haftada 40 kontor o abonelik
  • ya lanet olsun varya 3g için ücret alcakları aklımın ucundan bile geçmemişti bide haftalık 40 kontürmüş :S
  • Nasıl iptal ettirecez peki ?
  • neden italik yazıyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartalkafa

neden italik yazıyosun

Konu ile ne alakası olduğunu anlıyamadım, sorumun cevabını bekliyorum ne yazık ki hala..iptal etmek mümkün mü ?

40 kontör diye bir ibare göremedim henüz hiç bir yerde.
  • Müşteri hizmetlerini aramak kesin çözüm,

Aradığım da tarifenin ücretsiz olduğunu söylediler ancak ben yine de iptal edilmesini istedim, yaklaşık 5 dk konuşmanın ardından iptal edildi..k810i kullanıyorum ve 3g yok, nasıl bir saçmalıktır anlıyamadım ön kamera olmasına rağmen desteklenememesi..
  • @bungee20
    Telefonda ki görevli de 40 kontür'ü duyunca şaşırdı..forum ne zaman böylelerinden kurtulacak bilmiyorum ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azap

Müşteri hizmetlerini aramak kesin çözüm,

Aradığım da tarifenin ücretsiz olduğunu söylediler ancak ben yine de iptal edilmesini istedim, yaklaşık 5 dk konuşmanın ardından iptal edildi..k810i kullanıyorum ve 3g yok, nasıl bir saçmalıktır anlıyamadım ön kamera olmasına rağmen desteklenememesi..

Hocam k810i de 3G bulunuyor..

3G---Yes, 384 kbps

Zaten önde kamera olup da 3G olmaması doğaya aykırı olurdu

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k810-1839.php

Düzeltme: İmla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerZ -- 24 Temmuz 2009; 18:43:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Azap

@bungee20
    Telefonda ki görevli de 40 kontür'ü duyunca şaşırdı..forum ne zaman böylelerinden kurtulacak bilmiyorum ki.

kabahat sende her duyduğuna inanma ozaman allah allah sıkıntıdan bizde eğlence arıyoruz azıcık araştırmacı olursanız bu durumlara düşmezsiniz
  • @dincerZ
    Nerden bulduğumu bilmiyorum ancak k810i yanında [ - ] işaretleri vardı 3g ile ilgili...Turkcell'den bakmıştım galiba tekrar bakınıcam..

nonpareil
    Haklısın çoluk çocuk çok piyasada, herkese güvenemiyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.