Şimdi Ara

3Dmark2006 skorum (8600 gt sonic +) @ vmod.Nasılım? (crysis ss eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

şu patlama efekti hangi ayar ile açılıyor?

evet bende merak ediyorum xp için modu indirdim yaptım herşey tamam bi öyle patlama efekti olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

quote:

şu patlama efekti hangi ayar ile açılıyor?

evet bende merak ediyorum xp için modu indirdim yaptım herşey tamam bi öyle patlama efekti olmuyor

Arkadaşlar walla benim tüm ayarlar orta olduğundada ona benzer bir efekt veriyor
  • sadece vista içinmiki o patlama efekti?
  • @myd ForceWare 169.25 WHQL sürücüsünü denedin mi? Bu sürücü ile Crysis'te yaklaşık 10FPS artış olduğunu söyleyenler var. Sen bu testler sırasında hangi sürücüyü kullandın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

@myd ForceWare 169.25 WHQL sürücüsünü denedin mi? Bu sürücü ile Crysis'te yaklaşık 10FPS artış olduğunu söyleyenler var. Sen bu testler sırasında hangi sürücüyü kullandın?

Dostum şuanda 169,21 whql yüklü daha yeni yükledim 169,25 ne zaman çıktı yaw Denemek gerenk

@Spirit_of_sLy : Ben xp kullanıyorum sen hangi ekran kartını kullanıyorsun? Birde patlama sahnelerinde ss verebilirmisin sende nasıl merak ettim

Yeni patlama efektleri Very high mod

3Dmark2006 skorum (8600 gt sonic +) @ vmod.Nasılım? (crysis ss eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 21 Aralık 2007; 17:39:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: myd

quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

@myd ForceWare 169.25 WHQL sürücüsünü denedin mi? Bu sürücü ile Crysis'te yaklaşık 10FPS artış olduğunu söyleyenler var. Sen bu testler sırasında hangi sürücüyü kullandın?

Dostum şuanda 169,21 whql yüklü daha yeni yükledim 169,25 ne zaman çıktı yaw Denemek gerenk

Dün çıktı.

http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_169.25_whql.html

• hocam x1900xtx kullanıyorum ss leri eklerim
  • @sarppy indiriyorum şimdi

Değişik bir ss Very high mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 21 Aralık 2007; 17:55:51 >

• ben şimdi forumu araştırdımda xp üzerinde very high detay açmayı buldum fakat anlamadığım şu dosyaları kopyaladığımda menüde yine yüksek seçenek gözükecek ama çok yüksek şeklinde mi çalıştıracak?

link burda ilk sayfada konuyu anlatan arkadaş aşağılara doğru yazmış sizde bi bakın lütfen

http://forum.donanimhaber.com/m_19040359/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

ben şimdi forumu araştırdımda xp üzerinde very high detay açmayı buldum fakat anlamadığım şu dosyaları kopyaladığımda menüde yine yüksek seçenek gözükecek ama çok yüksek şeklinde mi çalıştıracak?

link burda ilk sayfada konuyu anlatan arkadaş aşağılara doğru yazmış sizde bi bakın lütfen

http://forum.donanimhaber.com/m_19040359/mpage_1/key_/tm.htm

Bendede o olay var zaten very high mod deme sebebim o Hepsini high yapıyorsun ama very high görüntüsü elde ediyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 21 Aralık 2007; 18:10:36 >

• hocam sende tam patlama esnasında çektin değilmi?

sanırım aynı çıktı bu mod olayını yaptım ama farrketttimi bilmiyorum önceden de vardı gibi sadece 1 saniyelik bir sürede görüyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_of_sLy -- 21 Aralık 2007; 18:36:53 >
  • 1440*900 çözünürlükteki fps ile 1024*768 deki fps aynı oluyor nedeni nedir acaba?

• quote:

1440*900 çözünürlükteki fps ile 1024*768 deki fps aynı oluyor nedeni nedir acaba?

Walla senin kart 256 bit olduğu için yüksek çözünürlüklerde pek zorlanmaz benimkine göre sanırım. Zünkü benimkinde 1280*1024 yaptığımda 5 fps felan düşüyor. Bu arada patlama efektlerinde toprak moprak sıçrıyormu ekrana. Benimkinde oluyor da seninkinde göremedim.Tam patlama anında ss verdim ama yakında patlayan bir şey olduğunda 3-4 saniye etkisi sürüyor, bulanıklık oluyor, adamın yüzündeki çamur bi 3-4 saniye duruyor.Sen Hangi ayarlarda ss verdin?

• 1024*768 e kadar işlemci etkisi sürüyor. Daha yukarı çözünürlüklerde işlemci etkisi daha az. Oyun ekran kartına yükleniyor. Yani işlemciniz oyun performansınızı sınırlıyor. Daha yüksek bir işlemciyle denerseniz 1024 * 768 çözünürlükte daha iyi sonuçlar alacağınıza eminim.
  • hocam o dediklerin oluyor ekkranda çamur vs..peki ben mesela bu efektlerin ışığın süzülmesi falan sadece ışık süzülmesi ve denizde dalgalanmayı kullanmak istesem ne yapmam gerek çünkü efektler baya bi kastırıo gördüğün gibi..

bu arada ayarlar doku nesne ve gölge kalitesi orta gerisi high yani VERY HİGH MOD
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

1024*768 e kadar işlemci etkisi sürüyor. Daha yukarı çözünürlüklerde işlemci etkisi daha az. Oyun ekran kartına yükleniyor. Yani işlemciniz oyun performansınızı sınırlıyor. Daha yüksek bir işlemciyle denerseniz 1024 * 768 çözünürlükte daha iyi sonuçlar alacağınıza eminim.

benim işlemci p4 3.0 şuanda 3.75 te kullanıyorum ama yetmiyor yetmiyor....
  • değerler çok iyi..hatta benim x1950xtden 4-5 fps daha iyi
  • @Spirit_of_sLy : Walla arkadaşım shader i high yapmadığın sürece hiç birşey belli olmuyor bu very high modda. Shader i high yapınca görüntü muazzam değişiyor ve pc de büyük bir kasma meydana geliyor malesef. Sadece shader ayarında anlayabiliyosun very high mod u
  • quote:

@Spirit_of_sLy : Walla arkadaşım shader i high yapmadığın sürece hiç birşey belli olmuyor bu very high modda. Shader i high yapınca görüntü muazzam değişiyor ve pc de büyük bir kasma meydana geliyor malesef. Sadece shader ayarında anlayabiliyosun very high mod u

hocam herşeyi very high yaparsam 15fps nin üzerine çıkamıyor 12-15 arası gidiyor ve delirmeye başlıyorum benim için 15fps intihar demek ben böle orta ayarlarımı buldum bazen görüntü sinema gibi oluyor bayıldım wallasadece dediğim gibi gölge efekti orta ayarda birde nesne kalitesi geri kalan herşey yüksek.birde su efekti very high modda 15-26 arası oynuyorum

• quote:

quote:

@Spirit_of_sLy : Walla arkadaşım shader i high yapmadığın sürece hiç birşey belli olmuyor bu very high modda. Shader i high yapınca görüntü muazzam değişiyor ve pc de büyük bir kasma meydana geliyor malesef. Sadece shader ayarında anlayabiliyosun very high mod u

hocam herşeyi very high yaparsam 15fps nin üzerine çıkamıyor 12-15 arası gidiyor ve delirmeye başlıyorum benim için 15fps intihar demek ben böle orta ayarlarımı buldum bazen görüntü sinema gibi oluyor bayıldım wallasadece dediğim gibi gölge efekti orta ayarda birde nesne kalitesi geri kalan herşey yüksek.birde su efekti very high modda 15-26 arası oynuyorum

benim de sadece shader medium da diğerlerinin hepsi high 30 fps nin altına çok nadir iniyor Senin işlemci de sağlam bir C2D felan olsaymış ramlerde iyi olsaymış belki benim gibi oynayabilirdin ama onları değiştirdinmi kesin şimdikinden daha iyi oynarsın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.