gOkO nickli arkadaş vmod ibaresini görmediği ve ekran kartı üzerindeki yaptığım değişikliği ufak bir dikkatsizlik sonucu atlayıp öyle yorum yaptığı için büyük bir yanlış anlaşılma oldu. O yüzden ikimizde birbirimize yakışmayacak bir kaç yorumda bulunduk. Kendi adıma özür dilerim ve tüm forum arkadaşlarımın forumdaki konuları daha dikkatli okumalarını ve ona göre yorum yapmalarını temenni ederim
SAYGILAR....
Yapılan teste ve emeğe birşey diyemem hakkım yok.Ayrıca geçte ola beni anladığı için myd nikli arkadaştan bende bu vesileyle özür dilerim.Çalışmalarında başarılar dilerim...Önyargısız yıllar dilerim birde
şşş kavga etmeyin bakiyim, en iyi benim 2600xt idi ama sattım
quote:
Orjinalden alıntı: hiickimse
Yarışalımmı
Ama satmışsın yaa tüh artık senin kartı ezemem
quote:
Orjinalden alıntı: myd
quote:
Yarışalımmı
kaşınıyosun 7600gt ile beyin show yaptırcan
quote:
quote:
quote:
Yarışalımmı
kaşınıyosun 7600gt ile beyin show yaptırcan
quote:
Yok ya canavar gibi walla, torunlarımı bile götürürdü ama bende kartlar fazla kalamıyo karşılıklı sıkılıyoruz. bende yamuk olmaz yahu
Aradaki aşk bitince ilişkide biter diyosun yani yolları ayırma vakti gelmiş senin
quote:
quote:
Yok ya canavar gibi walla, torunlarımı bile götürürdü ama bende kartlar fazla kalamıyo karşılıklı sıkılıyoruz. bende yamuk olmaz yahu
Aradaki aşk bitince ilişkide biter diyosun yani yolları ayırma vakti gelmiş senin
Yok yahu. Herkes böyle düşünse kimse evli kalamazdı, ben onlardanım işte Neyse konu çok saptı, şimdi aşk mı para mı'ya filan dönmesin, konuyu kapatıyorum. kalemi kırdım
sende heeee ne alem adamsınn:D
quote:
quote:
quote:
Yok yahu. Herkes böyle düşünse kimse evli kalamazdı, ben onlardanım işte Neyse konu çok saptı, şimdi aşk mı para mı'ya filan dönmesin, konuyu kapatıyorum. kalemi kırdım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme