Şimdi Ara

3Dmark2006 skorum (8600 gt sonic +) @ vmod.Nasılım? (crysis ss eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben 1440*900 de oynuyorum,işlemci olsa dediğin gibi süper olacak,ramler bende 2*1gb twinmos var 533mhz.yani ben bu ekran kartının tam hakkını veremiyorum bu işlemci ile ona yanıyorum

kafamda şimdi x38-dq6 almak var üzerinede bitane e6850 aldımmı tamamdır.birde merak ettiğim x1900xtx ile x1950xt cf oluyormu? 2 elden bitane daha x1900 serisinden alsam yanına gayette ii olur kanımca

ha bu arada dün işlemcimi 4.05 te çalıştırmayı başardım ama gelin görünki tam bir komedi 5180 olan 3dmark06 puanım 4000 e düştü,ne alakadır bu arkadaşlar?3.75 ile 5180 alıyorum ama 4.05 ile 4000 alıyorum nedir bunun açıklaması?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_of_sLy -- 22 Aralık 2007; 14:15:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

ya ben 1440*900 de oynuyorum,işlemci olsa dediğin gibi süper olacak,ramler bende 2*1gb twinmos var 533mhz.yani ben bu ekran kartının tam hakkını veremiyorum bu işlemci ile ona yanıyorum

kafamda şimdi x38-dq6 almak var üzerinede bitane e6850 aldımmı tamamdır.birde merak ettiğim x1900xtx ile x1950xt cf oluyormu? 2 elden bitane daha x1900 serisinden alsam yanına gayette ii olur kanımca

ha bu arada dün işlemcimi 4.05 te çalıştırmayı başardım ama gelin görünki tam bir komedi 5180 olan 3dmark06 puanım 4000 e düştü,ne alakadır bu arkadaşlar?3.75 ile 5180 alıyorum ama 4.05 ile 4000 alıyorum nedir bunun açıklaması?

fsb yi arttırırken dram oranını düşürmüş olabilirsin.
    ya da psu kalitesiz olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: turkcu

quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

ya ben 1440*900 de oynuyorum,işlemci olsa dediğin gibi süper olacak,ramler bende 2*1gb twinmos var 533mhz.yani ben bu ekran kartının tam hakkını veremiyorum bu işlemci ile ona yanıyorum

fsb yi arttırırken dram oranını düşürmüş olabilirsin.
    ya da psu kalitesiz olabilir

+ sıcaklığa yenilmiş de olabilir

• dram oranı nedemek?

psu 750 watt thermaltake toughpower

işlemci sıcaklığı o anda kontrol etmek aklıma gelmedi üzerinde blue orb 2 var fakat geçenlerde macun sürecektim kalmamıştı yani şuanda mcunsuz kullanıyorum
  • Crysisi 8600GT ile 1024 aa af kapalı hepsi high de akıcı (25-30 fps)oynuyorum diyen adam yalan söylüyordur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gOkO

Crysisi 8600GT ile 1024 aa af kapalı hepsi high de akıcı (25-30 fps)oynuyorum diyen adam yalan söylüyordur...

Ben oynuyorum varmı...!!! Ne o yoksa gücünemi gitti SS verdim hemde very high mod'da daha da inanmıyorsan gözlük kullanma vaktin gelmiş demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 26 Aralık 2007; 23:45:31 >
  • Verdiğin SS lerden inandık ama. O zaman 8800gt ler neden bu kadar başarılı değil? Onların da 1680*1050 de very high modda çatır çatır oynatması lazım ama high yapınca bile 30-35 deniyor. Sen bi 8800gt ye de el at.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkerden

Verdiğin SS lerden inandık ama. O zaman 8800gt ler neden bu kadar başarılı değil? Onların da 1680*1050 de very high modda çatır çatır oynatması lazım ama high yapınca bile 30-35 deniyor. Sen bi 8800gt ye de el at.

O kullanmasını bilmeyenlerin sorunu kusura bakmasınlar Adam takmış P4 işlemciye 8800 gt, ne anladım ben o sistemden ramler desen bodoz 533 mhz felan. Ya madem sağlam ekran kartı alıyosunuz sağlam bir sistem toplayın sonra sürünüyor millet. Bu forumdaki arkadaşın biri bu konuya yazdığı şey şu; Bendede E2160 var ekran kartı 8800 gt default hızlarda 7800 puan alıyorum demiş ama işlemciyi 3,3 e aldığında ise 12k gibi bir puan alıyor. Herşey ekran kartı değil ki Verin bana bir 8800 gt onunlada deneyler yapayım ben çok meraklı değilim 8600gt ile 8800 leri geçmeyi

• Ben bir kaç kişide daha gördüm 8600gt ler directx9 da high oynatıyor bu oyunu biraz araştıralım lütfen
  • skor çok iyi de , benim 2600xt incelemem bir gün durmadı burda kimsenin uğramadığı overclock bölümüne taşındı, bu konu burda 1 haftadır duruyor, farkı nedir acaba
    aha da benim konu

http://forum.donanimhaber.com/m_19522145/mpage_1/key_//tm.htm#19522145
  • 8600 vay be cipini yanlışlıkla karıştırdılar galiba güsel şaka bi yana hakkaten iyi olmuş keyfini çıkar
  • @hiickimse walla dostum güzel rekorlar kırmışsın ama bende o siteye üyeyim benim sonuçları da göndersem sanırım güzel yerlere gelirim

Bu arada benim ekran kartı seninkini döver
  • quote:

Orjinalden alıntı: myd

@hiickimse walla dostum güzel rekorlar kırmışsın ama bende o siteye üyeyim benim sonuçları da göndersem sanırım güzel yerlere gelirim

Bu arada benim ekran kartı seninkini döver

Gel hocam gel tabi, kusura bakma sana bi lafım yok, yöneticiler birine a birine b yapınca ki ben de hakkı yenen olunca tabi ki kızıyorum. Ekran kartı bölümü hergün full çekiyor. OC de en çok 5 kişi gördüm ben şimdiye kadar, o da ben link verdim arkadaşlara o sayede
    He bu arada hwbot'da hiickimse oc team^kuruyorum =p ahueheuh şaka bi yana birlikten kuvvet doğar ama bu kartlara puan vermiyolar. illa pahalı kart olacak mübarek adam bi testte 100 puan alıyor. biz 2.7

• Değil voltmod o karta ne yaparsan yap mimari belli.senin akıcı oynamaktan kastını bilmiyorum.Bana ahkam kesme.Tabiki herrkes kullandığı kartı en performanslı şekilde kullanmalı ama abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.o zaman millet yaksın elindeki 8800gt leri
  • quote:

Değil voltmod o karta ne yaparsan yap mimari belli.senin akıcı oynamaktan kastını bilmiyorum.Bana ahkam kesme.Tabiki herrkes kullandığı kartı en performanslı şekilde kullanmalı ama abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.o zaman millet yaksın elindeki 8800gt leri

berkerden isimli üyenin söylediklerine kadar ben 8800 lerden daha iyi oynadığımı hiçbir yazıda belirtmedim ki hala da demiyorum ben 8800 leri geçiyorum diye.8800 ü nerden karıştırdıysa.He varsa verdiğim ss lerden düşük değerlerde oynayan 8800 sahibi evet geçiyorum. Sadece vmod yaptığımı ve sonuçların bi hayli iyi olduğunu gösterdim. Sen benim yapmış olduğum teste yalan bunlar diyerek neyi ıspatlamaya çalışıyorsun anlamıyorum. Elinde, bu oyunu high çözünürlükte oynayamıyacağım aleyhinde bir delil mi varda ötüyorsun.Ha mevcut 8600gt ile bu olağan bişey zaten normal 8600 gt ile high oynayamassınız. Ama sen benim yapmış olduğum testi bilmiyorsun, deneyi birmiyorsun vmod ne anlamıyorsun bunca kişi helal olsun yürü beee derken sen kalkmış yalan diyorsun.Ben senin bilgisayardan yada ekran kartlarından anladığından şüpheliyim arkadaşım lütfen bildiğin konularda yorum yap bilmiyorsan konuşma kendini küçük duruma düşürürsün. Ben testimi yapıp paylaştım kardeşim adam gibi yorum yapacaklar yapıyor zaten lüzumsuzlara ihtiyaç yok bu forumda. İnanmassan inanma çok da tın. Anlayanlar biliyor neyin ne olduğunu

Not: Lütfen forumu kirletmeyelim, test yapan arkadaşlara da saygı duyalım.Mevcut sistemle en iyi performansı yakalamak adına birşeyler yapmak isteyen ben; böyle lüzumsuz yorumlar yapılınca; yaptığım, emek harcadığım şeyleri paylaşmak içimden gelmiyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 27 Aralık 2007; 20:28:28 >

• kullandığın ithamlara dikkat et arkadaşım karşında çocuk yok öyle ötme mötme gibi kelimeler birdaha kullanma.Ben yorumumu yaptım kalkıp bana küstahça mesaj yazma.Benim ne hakkına ne kadar bilgili olduğumu sen nerden biliyorsun.İnternetten okuduğun 3-5 dökümanla kimseye hava atmaya kalkma.sen tilkiysen ben kuyruğunum.kompleks yapıp saldırma.Asıl senin gibi agresif ve çokbilmiş kişilere ihtiyacı yok bu forumun.Önce karşındaki insanı tanı ondan sonra konuş.

Myd isimli vatandaş hariç forumdaki diğer arkadaşlardan özür diliyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: myd

quote:

Değil voltmod o karta ne yaparsan yap mimari belli.senin akıcı oynamaktan kastını bilmiyorum.Bana ahkam kesme.Tabiki herrkes kullandığı kartı en performanslı şekilde kullanmalı ama abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.o zaman millet yaksın elindeki 8800gt leri

berkerden isimli üyenin söylediklerine kadar ben 8800 lerden daha iyi oynadığımı hiçbir yazıda belirtmedim ki hala da demiyorum ben 8800 leri geçiyorum diye.8800 ü nerden karıştırdıysa.He varsa verdiğim ss lerden düşük değerlerde oynayan 8800 sahibi evet geçiyorum. Sadece vmod yaptığımı ve sonuçların bi hayli iyi olduğunu gösterdim. Sen benim yapmış olduğum teste yalan bunlar diyerek neyi ıspatlamaya çalışıyorsun anlamıyorum. Elinde, bu oyunu high çözünürlükte oynayamıyacağım aleyhinde bir delil mi varda ötüyorsun.Ha mevcut 8600gt ile bu olağan bişey zaten normal 8600 gt ile high oynayamassınız. Ama sen benim yapmış olduğum testi bilmiyorsun, deneyi birmiyorsun vmod ne anlamıyorsun bunca kişi helal olsun yürü beee derken sen kalkmış yalan diyorsun.Ben senin bilgisayardan yada ekran kartlarından anladığından şüpheliyim arkadaşım lütfen bildiğin konularda yorum yap bilmiyorsan konuşma kendini küçük duruma düşürürsün. Ben testimi yapıp paylaştım kardeşim adam gibi yorum yapacaklar yapıyor zaten lüzumsuzlara ihtiyaç yok bu forumda. İnanmassan inanma çok da tın. Anlayanlar biliyor neyin ne olduğunu

Not: Lütfen forumu kirletmeyelim, test yapan arkadaşlara da saygı duyalım.Mevcut sistemle en iyi performansı yakalamak adına birşeyler yapmak isteyen ben; böyle lüzumsuz yorumlar yapılınca; yaptığım, emek harcadığım şeyleri paylaşmak içimden gelmiyor....

• quote:

Arkadaşım bir yandan doğru diyorsun. Ama bir yandanda bişi eksik atlıyosun. O mimarriye sahip olan ekran kartının tam olarak performansını nasıl bilebiliyorsun. Belki bazı oynamalar yapılarak tamda gücü gösterilmek istemiyordur. Arkadaş kart üzerinde bir kaç oynama yaparak kartın asıl güçlerinin belki daha %50 bulabildi. İşlemciler hakkında ileri düzey bilgiye sahip olmadan böle şeyler yazamayız gibi geliyor bana..

• quote:

Crysisi 8600GT ile 1024 aa af kapalı hepsi high de akıcı (25-30 fps)oynuyorum diyen adam yalan söylüyordur...

"Crysisi 8600GT ile 1024 aa af kapalı hepsi high de akıcı (25-30 fps)oynuyorum diyen adam yalan söylüyordur..."
    diyen adam bilmeden konuşuyordur.

Çünkü bende oynadım. (20-25 fps) ( 700 / 2000 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACMWM_ -- 27 Aralık 2007; 21:15:06 >
  • gOkO nickli arkadaş vmod ibaresini görmediği ve ekran kartı üzerindeki yaptığım değişikliği ufak bir dikkatsizlik sonucu atlayıp öyle yorum yaptığı için büyük bir yanlış anlaşılma oldu. O yüzden ikimizde birbirimize yakışmayacak bir kaç yorumda bulunduk.Kendi adıma özür diler tüm forum arkadaşlarımın forumdaki konuları daha dikkatli okumalarını ve ona göre yorum yapmalarını temenni ederim

SAYGILAR....

Not: very high akıcı oynatmasa da dediğiniz hepsi high modda akıcı oynuyorum (25 ve üstü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 27 Aralık 2007; 21:37:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wizi_emre

quote:

Arkadaşım bir yandan doğru diyorsun. Ama bir yandanda bişi eksik atlıyosun. O mimarriye sahip olan ekran kartının tam olarak performansını nasıl bilebiliyorsun. Belki bazı oynamalar yapılarak tamda gücü gösterilmek istemiyordur. Arkadaş kart üzerinde bir kaç oynama yaparak kartın asıl güçlerinin belki daha %50 bulabildi. İşlemciler hakkında ileri düzey bilgiye sahip olmadan böle şeyler yazamayız gibi geliyor bana..

1.si ben başlıktaki voltmod ibaresini farketmedim ilk konuya baktığımda.Bu yüzden fikrimin arkasındayım.O mimariye sahip ekran kartları çıktığından beri 500 kere test edildiler.hızaşırtma ve voltmod ile geçse geçse 8600gts nin birazcık önüne geçebilir ve buda yine crysiste shader düşürmeden akıcılık getirmez.Benim akıcılık kavramım normal alanda 30fps üzeridir.çatışmada 25 in altına düşmezse crysiste akıcıdır.Ha oynayanlara 15-20 fps akıcı geliyorsa bilemem.Otoritelerin kabul ettiği ve benimde ortak görüşüm olan 30fps sınırını geçerli sayarım hertürlü.

Şunu belirteyim benim amacım testi yalanlamak değildi.Ama anlamadan bilmeden aldığım tepki ağırdı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.