Şimdi Ara

3dmark05 6600Gt 4920 Puan With AirCooling :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sonunda başardım bi ara 6600Gt ile 3Dmark05 ten 5000 puan alabilirmiyim demiştim o zamanlar hayal denmişti hava soğutma ile ama şimdi 4920 puan aldım hava soğutma ile neredeyse başardım, VGA değerleri ise 648/1386 idi.Bugün havanın soğuk olmasından faydalanıp test etmeye karar verdim, ayrıca vga ya BigTyphoon un orjinal fanını üflettim sonuç ortada

Teste başlamadan önce genel sıcaklık değerleri;
    - Vga 23 derece
    - işlemci 25 derece
    - kasa içi sıcaklık 22 derece

Test Sistemi;
    - Amd 3000 venice 1800@2700mhz 1.65v + TT BigTyphoon + Silverstone FM121
    - DFI Lanparty Ultra-D
    - Leadtek 6600Gt + Zalman Fatal1ty
    - Corsair XMS 3200C2pro 2.5-4-3-7 @DDR600
    - Tagan 480W
    - Feel Hurricane 1

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1579390

3dmark05 6600Gt 4920 Puan With AirCooling :)))

Sıra 3dmark03 te ondan geçen testlerde 10964 almıştım ama vga değerleri şimdikine göre düşüktü o değerlerde 05ten 4500 civarı almıştım şimdiki değerlerle 03ten tahmini olarak 11500 civarı alacağını tahmin ediyorum , ama vaktim yok haftaya finaller var ders çalışmak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocker -- 19 Aralık 2005, 18:50:39 >

• Helal nerdeyse 6800GT'ye yetişeceksin
  • helal
    ramler inanılmaz iyi gitmiş benimki 580/1180 günlük kullanılıyor(su soğutma) ama daha hiç kastırmadım...
  • puplish linkini yanlış vermişsin

Çok iyi skor
  • Ben 6800le ile 16-6 350-900 960mı kararsızım
    3dmark2003 11142 3dmark2005 4300 aldım sen baya ilerlemişssin
  • Gerçekten iyi dereceler almışsınız. Tebrikler
  • Yorumlar için Teşekkürler inşallah daha iyi skorlar gelecek bu kartla, 6600Gt nin modası geçti diyenler nirdeeeeee
    Bu arada publish linkinde bi sorun yok sağlam yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @ toki

yani skorları dört gözle bekliyoruz...

ama 6600gt nin modası gerçekten geçti yeni oyunlarda inanılmaz kasılıyor kart
    skor güzel ama eminim artifact veriyordur yani o saat hızları günlük kullanıma uygun değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ascha

@ toki

skor güzel ama eminim artifact veriyordur yani o saat hızları günlük kullanıma uygun değil

Çaktırma param yok ondan öle dedim yoksa bi dakka durmam hemen satıp üst model bişi alırım.Ama genede idare ediyo, günlük olarak 610/1350 de kullanıyorum kartı

• Çok güzel skor çok güzel ekran kartı. tebrik ederim.
  • çok süper skor.allah allah atmalı benim bu 6800 gt yi.asus olacak bide..töbe töbe..
  • gerçekeden mükemmel sonuc!
    bu arada bende bendeki düz 6600 ile 3dmark03 den 8100 aldım sizce bu nasıl bir skor!
  • Ali iyi değerler la Brandy i bile geçmişsin
  • Sağol Orhan, valla şu an önümde bi kişi var onuda geçersek liderlik benimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Toki

Sağol Orhan, valla şu an önümde bi kişi var onuda geçersek liderlik benimdir

throttle in calısmıyor herhalde...
  • Tebrikler
    2005 skorunu yükseltmek pek kolay değildir kartta yüklenmek gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Toki

quote:

Orjinalden alıntı: ascha

@ toki

Çaktırma param yok ondan öle dedim yoksa bi dakka durmam hemen satıp üst model bişi alırım.Ama genede idare ediyo, günlük olarak 610/1350 de kullanıyorum kartı

610/1350...
    benim 6600gt de örnek alsa seninkini keşke....

• @Soultrap

quote:

throttle in calısmıyor herhalde...

@ZİWRO

Eyvallah sağolasın gerçekten karta çok yüklenmek gerekiyo, vga nın cpu ve mem deperlerini yükseltip tekrar test etmeme rağmen bir daha bu skora ulaşamadım , bu test işinde kısmet gerek bazen denk geliyo işte

• @ Toki

Demek istedigim kartın bu mhz lerde Thermal throttling i devreye girip mhz leri geri cekmesi yada kitlemesi lazımdı. Yani cok sanslısın bu degerlere direk cıkabildigin icin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

@ Toki

Demek istedigim kartın bu mhz lerde Thermal throttling i devreye girip mhz leri geri cekmesi yada kitlemesi lazımdı. Yani cok sanslısın bu degerlere direk cıkabildigin icin.

Ya kusura bakma bi an kafam basmadı anlayamadım .Doğru söylüyosun zaten bir daha bu skora yaklaşamadım sabahtan beri kasıyom ama olmuyo, test sonunda cpu değerleri sürekli 40-50mhz daha az gözüküyooo , zaten bu skoru alırken test sonu için 4700 falan alırmıyım acaba diye düşünüyodum çünkü daha önceki denemelerimde 4500 civarı alıyodum karşımda 4920 puanı görünce hakkaten şok oldum beklemiyodum bu kadar iyi olacağını , artık ocak ve şubat aylarını bekliyorum hava sıcaklığı - derecelere düşsede bende AirCooling testlerini yapabilsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocker -- 19 Aralık 2005, 20:24:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.