Şimdi Ara

3d yayınları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bikaç konuda bazı yayınların forumda çok abartıldığını okudum. bu yayın onlardan değildir demi .ayt mat ını çözmek için alacağım. içten bir şekilde cevap verirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boynumcitladi -- 22 Şubat 2019; 9:25:52 >

• Ayt 3d en iyi ayt bence. 345-3d-acil. 345 hafif acil kasıntı 3d en ideal ve en çok orjinal soru içeren. Hepsini çöz vaktin varsa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acilin %70 i çözdüm. Son A+ testleri haricinde fazla kasıntı olduğunu düşünmüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla ben geçen sene tyt 8'li denemesini almıştım. Bu sene de kalanları çözüyorum. Değişik soru yapalım diye saçmalamışlar matta. Feni de gereksiz zor yapmışlar. TYT soru bankasını da almıştım çok övdükleri için. o da aynı çıktı. Bir daha elimi sürmem bu yayına.

Edit: Soru bankası olarak matı kastediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07iiddrriiss07 -- 22 Şubat 2019; 13:15:9 >
  • 3d tyt mat iyi diye almıştım yani iyi de abartıldığı kadar değil ve yeni tyt mat denemesinde de ales sorularını, geçen yıl çıkmışa benzer soruları renkli dikdörtgen içine koymuşlar adına da yeni nesil diyorlar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

3d tyt mat iyi diye almıştım yani iyi de abartıldığı kadar değil ve yeni tyt mat denemesinde de ales sorularını, geçen yıl çıkmışa benzer soruları renkli dikdörtgen içine koymuşlar adına da yeni nesil diyorlar sanırım.
    teşekkür ediyorum eleştirine saygı duyuyorum ancak eleştirirken elinizi vicdanınıza koyarsanız sınava gireceksiniz sizin için daha hayırlı olur bir abi tavsiyesi.
  • özgürBALCI2 Ö kullanıcısına yanıt
    Özgür hocam ayt-tyt matematik kitaplarınızı tamamı çözümlü yazısına güvenerek aldık ama çözümü olmayan çok soru var. Ya da ben hep çözümü olmayanları yapamadığımdan öyle geliyor. Yine de tamamı çözümlü yazıldığı halde tamamı çözümlü olmaması pek hoş bir şey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinema TV Kanalları..
    15 yıl önce açıldı
    Sinema TV'de HD Filmler..
    15 yıl önce açıldı
    3D Oyun ve 3D Gözlük Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • . Girer girmez en üstte bu konu vardı sizi görünce yazayım demiştim. Yeni gördüm diğer konudaki cevabınızı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulaşmayın pişmanım aldıgıma bu kadar övüldü çözümlü deniyor çözümler eksik çözen hoca agzı şapır şapır ezbere yazıyor youtube da bir hocaya verilse bu kadar rezalet olmazdı anlamadım neyin tribi bu yayınevlerinde ki bu kadar reklamını yap parasını al oh hizmet rezalet ne bekliyorsunuz ki türk markalarının geneli böyle adam gibi işini yapan bir bize rastgelmiyor verdigim para haram olsun o çözümler halen yüklenmedi çözen hoca ezbere yaz çık oh ne güzel hey ama emek demi anladım abi ülkede hep böyle böyle insanları sömürün o para bir yerden çıkar elbet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.