Şimdi Ara

3D ve stok dunyasi egitimi.3d ile ugrasan herkez icin ek gelir imkani. (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
48
Favori
34.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rusyadan başarılı bir stokçunun, şanslı bir günündeki direkt satışlarının ekran görüntüsü.

    hala güvenemeyenler yad para kazanılmayacagını idda edenler varsa,aydınlanırlar umarım.

    ekran görüntüsü linki.
  • daha onceden konaya katılım gostermemıs arkadaşlar,
    yenı okuyan,goren ve haberdar olan arkadaşlar,

    bene pm atıp durmayın. ne cızyım bılmıyom nası cızeyım bılmıyom sunu cızsem su programı kullansam olurmu gıbı seyler sormayın lutfen.

    bu tarz sorularınızın ve hatta yenı baslarken karsılacagınızın hersreyın cevabını forumda bu baslık altında uzun kısa pek cok mesajımda verdım.yerı geldi ınsanlar sordu anlattım.bu ıse gırmeyı para kazanmayı dusunuyorsanız, hıc baslamayın.unutun. cunku eger 1-2 saat ayırıp okumaktan acız ve alabıldıgıne hazırcı bır ınsansanız ve okumak anlamak yerıne bırı anlatsın dıye bın defa sorulmus ve cevaplanmıs bır konuyu yenıden soruyorsanız emın olunkı stok sıstemlerı sıze gore degıldır.stok sıstemlerı dusunebılen ve uretebılen ınsanın yerıdır.gerek eser bazında gerek fıkır bazında bu tarz bır üşengeçligin tam tersı olmalıdır stokcu ınsan.nıtekım bukadar üşengeç olanlarınız bosuna pm atmasınlar.red edetmek yada cevapsız bırakmak elımden gelmıyor,pm yı kapatmakta ıstemıyorum zamanında ılgı ve katılım gostermıs arkadaslar bırseyler sordugundan...o yuzden lutfen,ama lşutfen arkadaslar,

    1 bu baslık altında yazdıklarımı okuyun. arada geyıkte yaptıysak konu dısınada cıktıysak bır sebebı vardır. 1-2 saat okumaktan zarar gelmez. ki cogunlugu faydalı bılgıler ıcermekte ve bugunde yarında gecerlı olacak bılgılerdır bunlar.

    2https://www.youtube.com/playlist?list=PLMfXA0AqWqxZltQGhKyhxP5oCRHRmNClv
    bu lıstede stok konusuyla ılgılı vıdeolar var. kota sorunu olanlar 240p de ızleyebılır. cogunlukla sozlu anlatım çunku.

    okuyanlar bılıyor artık.kendılıgımden yenı bılgıler paylasmayı bıraktım.eger yardımcı olmaya,pc lere cevap vermeye devam etmemı ıstıyorsanız lutfen kafadan pm atmadan once okuyun bır zahmet.sonra aklınızda bır soru kaldı yada oluştuysa ozaman pm atın. yardımcı olmaya calısırım.

    bu arada baslayıpda ortadan kaybolmus arkadaslar hac resım yuklemısler,kac para kazanmıslar bu resımlerden falan yazarlarsa,sanırım yenı baslayan bırısının bır sure sonra nere konuma gelebıldıgınıde gormus oluruz.




  • Geçtiğimiz cuma günü itibari ile fotolia satışlarım 50 dolara ulaştı ve hemen para çekme talebi gönderdim. Bakalım bekliyorum ne zaman geri dönüş yapacaklar. Henüz fotolia sitesinde 39 adet görselim var satışta olan.
    Bu duyguyu tarif etmek gerçekten zor. Hani tamam kabul hepi topu 50 dolar kazandık şimdilik ama bunun manevi bir hazzı var ki hiçbir şeyle ölçülemez.
    Bir düşünsenize toplamda 76 kez satış yapmışım. Bunları Amerika'da dahil belki de dünyanın en az 20 ülkesinden hiç tanımadığınız hatta hiç görmediğiniz insanlara satıyorsunuz. Bir nevi ihracat yapan bir firma gibi görün kendinizi. Nasıl ki işadamları milyonlarca dolar ihracat yapma başarısı gösteriyorsa siz de ürünlerinizi tüm dünyaya satma başarısı gösteriyorsunuz. Bence işin manevi hazzı bu işte. Dünyaya bir şeyler satabilmek...

    Fotoliadaki görsellerimin sayısının 100'e ulaşmasını bekliyorum. Ulaştığı vakit eserlerimi tam münhasırlıktan münhasır olmayan olarak değiştirip diğer stock sitelerine de başlayacağım nasip olursa. İlk başlarda acemi bir şekilde ilerliyorsunuz ama para kazanmaya başladıktan sonra biraz daha planlı ve programlı düşünmek zorunda kalıyorsunuz bu işte. Kasezo gerçekten çok önemli ve değerli bilgiler vermiş forumda, hepsini dikkatle okumanızı tavsiye ediyorum.




  • metdesign M kullanıcısına yanıt
    ilk milestone geçtigine sevındım.:)

    once ılk satısı bekler ınsan.sonra ılk doları.sonra 10 doları.sonra ılk para cekme gununu beklersın... sonra ılk 100 ılk bın....

    umarım devam edersın ve gelısırsın.bır stokcu olman konusunda yardımım dokunduysa ne mutlu bana.
  • kasezo K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kasezo iyi dileklerin ve bu forumdaki yardımseverliğin için. Elbette özellike bu tür yurtdışı odaklı tüm çalışmalarda bir Türk rehber olması insana umut veriyor. Yeni başlayanlar için çok çok faydalı bilgiler verdin tecrübenle.

    Eğer fazla özel olmazsa sana 3 sorum olacaktı.

    1- Yanılmıyorsam fotoliada 1300 civarı eserin var. Şu an ayda ortalama kaç adet satış yapıyorsun ve ortalama aylık kazancın nedir ( sadece fotolia için soruyorum)

    2- Genel toplamda sıralaman nedir ?

    3 -Örneğin 1000 tane görselimiz var. Bu görsellerin aynısını diğer stock sitelerine de koysak her stock sitesinde ortalama satış miktarları 3 aşağı 5 yukarı birbirine yakınmı oluyor ?( aynı klasmanda yarışan stock sitelerini baz alırsak )

    Ek olarak çektiğimiz 50 dolar paypal üzerinden kesinti olmadan mı aktarılıyor hesabımıza.

    Cevapların için şimdiden teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metdesign -- 19 Ağustos 2015; 13:06:50 >




  • metdesign M kullanıcısına yanıt
    3- paypaldan cekerken,banka hesabına cekersenız kesıntı olmaz.karta cekersenız 7 tl keser.ben genelde banka hesabına cekıyorum.

    2- sıralam olayına hıc kafayı takmadım sımdıye kadar.:Dfotolıa benım yıldızımın pek barısmadıgı sıtelerden.

    1- satıs performansı olarak aynı klasmanda dıyebılecegım sıteler fotolıa,123rf,canstock,bıugstock,deposıtephotostur. benım bu sıtelerın hepsınde farklı resımlerım var.derlı toplu yuklemedım cunku.satıs konusunda bu sıteler bırbırlerıne yakın olmakla bırlıkte dreamstıme ıda bunlara dahıl edebılırız.6-7 cı ayda en cok satıs yapan sıte bende 123rf oldu. canstock nadır satıs yapıyor fakat satıs basına getırısı yuksek.yanı 0.25 lık satıslar azken 2-4 dolarlık satıslar daha cok oluyor.bu sayede dıgerlerınden pek gerıde kalmıyor. benzer bır durup deposıte ıcınde gecerlı. dreamstıme ıse bazen satıs yapmısyor.bazen abonelık satısları patlama yapyıor bazen dırek satıslar patlama yapıyor.dengesız kısaca.123 rf genel bır stabılıte halınde. aylık 50 adet satıs ortalamasını pek bozmuyor. hazıran harıc.harızanda bır patlama yaptı.

    daha oncede soyledım gene soyleyeyım. benım hıc satıs yapmadıgımı bılın.sıfır.nıyemı boyle? asla kımın nerede nekadar sattıgına bakmayınn. 100-200 eserı tum sıtelere yukleyıp hangısınde daha cok satacagınızı gorup en cok satıs yaptıklarınıza agırlık verın.çunku: sıtelerın musterı kıtlesı ve sızın aranızdakıa rz talep uyumu farklı olabılır.ben ıstock sıtesıyle yıldızım barısmadı dıye burada kotulersem ve sız gırmezsenız belkıde cok buyuk fırsatı kacırırısınız.cunku dıger tum sıtelerden kazandıgının toplamından daha cok parayı sadece istockta kazanan adamlar var.aynı sey shutterstock ıcınde dreamstıme ıcınde gecerlı. her stockcunun bır-2 favorı sıtesı oluyor ve bu sıtelerde yaptıkları satıslar dıger tum sıtelerde yapabıldıklerının toplamına yakın yada fazla oluıyor. sızınde kendı favorı sıtenızı bulmanız ıcın hepsıne yuklemelı ve bunu daha sonra degerlendırmelısınız. stok tablosu vıdeosunda bu tarz degerlendırmelerın nasıl yapılacagını gostermıstım.

    ne çizmeli vdeosundada anlattıgım gıbı mumkun oldugunca dıger stokculara gozunuzu kapayın. cunku şahıs olarak karakter becerı ve dunya gorunusunuz eserınıze yansır ve buda satısa yansır.mumkun oldugunca berrak tutmalısınız kendınızı.bu yuzden ben nekadar nerede ne sattıgımı anlatmak ıstemıyorum. ılerıde ıcınızde 200 eserı gecen kımseler oldugunda onlarla seve seve paylasırım nerede ne kazanıyorum.




  • kasezo K kullanıcısına yanıt
    Cevapların için tekrar teşekkürler.

    Yanlış anlama sıralamanı sormamın nedeni kesinlikle kim nerede , kim kaçıncı sırada öğrenmek değil sadece sarf edilen enerji ve kar oranını analiz edebilmem amacı ile sordum. Nasıl dersen mesela tamamen atıyorum adamın birinin portfolyosunda 20.000 eser var ama sıralaması 45.000; diğer bir adamın ise sadece 2000 fotosu var ama sıralaması 12.000. Buradan çıkarılacak çok sonuç vardır. Birincisi az eserle çok kazanan adamın portfolyosunu inceleyerek neden bu kadar çok kazandığının tespitini yapabiliriz. İşte kullandığı teknikler, konular, resim işleme becerileri, renk dağılımı v.s gibi detayları iyice inceleyerek kendi hatalarımızı ya da eksiklerimizi anlamaya başlayabiliriz. Diğer yandan ise çok fazla görseli olup da aynı orantıda kar sağlayamayan birisinin de portfolyosunu inceleyerek nerelerde hata yaptığının nerelerde düzeltmesi gerekli yerlerin olduğunun analizini yaparak yine kendi işlerimiz için bir planlama yapabiliriz.

    Dediğim gibi sadece kendi performans / kazanç oranımızı iyi tahlil etmek amacı ile sıralamanı soruyoum. Fotolia için konuşursak bence sitenin en büyük eksiği en çok satılan eserler, en az satılan eserler, en çok tıklanan, en beğenilen, ya da eserin kaç kere satıldığı ile ilgili bilgilerin yeterli olmamasıdır. Böyle olunca sitede en çok ne satılıyor, başkalarının hangi eseri ne oranda satılmış bir fikir sahibi olamıyoruz. Bu bilgilerin hepsi kendi gelişimimiz için gerekli veriler. Tıpkı seçim öncesinde siyasi partilerin anketler yaptırarak durumlarını analiz etmeleri gibi biz de yaptığımız çalışmaların analizlerini teknik olarak yapabilmeliyiz diye düşünüyorum.




  • eskiden fotolia paylasıyordu satıs rakamlarını vs... bu yıl basındaydı sanırım bıtırdıler o ısı.mıllet cok satasn resımı gorup anaa bu ıımıs len dıyıp hemen abanıyordu aynı konuya aynı tarzda aynı renkde aynı stılde aynı fıkırde onlarca kopya eser olusuyordu.

    ılk sayfada verdıgım beyaz adamcık ornegıde bunlardan bırıdır.o pıyasaya cıktıgında sahıbıne delı para kazandırdı.bunu goren herkes kopyaladı.zayıfı sısmanı ıncesı kalını kısası uzunu 3 parmaklısı bes parmaklısı turedıler bocek gıbı.

    bunun gıbı serylerın olmaması ıcın sıteler yenı algorıtmalar gelıstırdıler. her sıtenın populer resımler olarak gosterdıgı resımlerdekı algorıtmalar farklı.

    rus forumlarında paylasıyoruz bız .pro kullanıcılar bırbırlerınden gızlemıyorlar ama amatorlerden gızlıyorlar portfoyllerını.cunku amatorler ıstemeseler bıle ornek alıyorlar ve benzer ısler uretmeye baslıyorlar.bılıncaltında yer eden guzel adın guzel erkek fıgurlerının bellı baslı seyler olması gıb guzel eser konusundada benzer yonergeler olusuturuoy amatorler.malesef ozamanda bu yonergeler dogreultusunuda ıs yapıoyprlar ve ıstemeden pro ları kopyalamıs oluyorlar. ne cızmelı konusundakı vıdeoda buna degınmıstım.gercekten onemlı bır konu.


    stok sıstemı oyle bırseykı herkes trend yapabılıyor.mesela meyve sebzelerı renklerıne gore bır renk tayfı seklınde sıralama olayını ılk kım buldu bılmıyorum ama sımdı gırla boyle resım var...

    en basıtınden abstract yazıp aratırsanız aynı formatta bınlerce resım cıkar...

    burada %10 dıyelım, trend yaratıyor.%90 da o trendı ızlıyor.

    ben 3 yıldır bu ısın ıcındeyım,eserlerımın %99 unu kendı kafamda kurgulayıp yaptım yapıoyorum. mumkun oldugunca kımsenın portfoyluna gırmemeye calısıyorum.arasıra dreamstıme fılan bu ayın trendlerı dıe emaıl atıyor. ona bıle bakmıyorum...sızede bunu tavsıye ederım.

    tabı bunu tavsıye etmem kendınızı analız etmenıze engel olmasın.stok takıp tablosu dıye bır vıdeo hazırlayıp paylastım burada.oradakı hesaplamaları kullanırsanız kendı gelısımınızı gorebılır ve yonetebılırsınız.

    mesela, arabalar dıye bır dosyada arabalarla ılgılı calısmalarınızı topladınız.sonra bılım dıye bır dosyada topladınız baska calısmalarınızı. yada tarıh bazında topladınız calısmaları...o vıdeodakı gıbı bır tablo ıle analız ederek hangı calısmanızın nekadar para getırdıgını gorebılır hangı calısmalarınızın fp oranında bsaraılı oldugunu vs gorebılırsınız.ben kendımı bu tablo ıle yonlendırıyorum.tabloda yaptıgım pıklere gore ıyı yada kotu yonelımlerımı belırleyıp ıyı olanlaı daha cok yapmaya kotulerı ıse tekrarlamamaya calısıyorum.

    ornek olarak,aylık buyumeyı %30dan %12 ye dusuren bır serı oldu. bende halıyle bırdaha tekrarlamıyorum bu serıden bırseyler cızmeyı.gun bazında ay bazında bayramlar vs de dahıl olarak her yonden kendımı analız edıyorum. kotu yanları anlayıp gıdermeye ıyı yanlarıda boost etmeye calısıyorum.belkı dıger stokcuları vs ıncelesem bunun faydası olacaktır ama korkuyorum.. bır ogrencım ayda 300 dolar kazanma sevıyesıne geldı 5 ayda.ve banlandı... cunku cok fazla dıger stokcuları ornek almıs... halıyle ıs bır sure sonra cok supelı bır hal alınca banladılar.cok pısman oldu ama gerı donusu yok..sızede tavsıyem ılham almak ıcın fotografları vs ınceleyın ama portfoyl ınceleme olayına stokcuları ornek alma vs konusunada uzak durun. zaten onemlı olan bırılerıne benzemenız degıl.onemlı olan eşsiz olabılmek ve kendı takıpcı musterılerınızı oluturmanız. benım 7 takıpcı musterım var.:) cok hosuma gıdıyor. neler cızdıgımı takıp edıp dururlar.bır nevı duzenlı musterı...

    Ortalama pozisyon:30.900 yazıyor fotolıada.:D sımdıye kadar degıtıgınıde gormedım bu kalas sıstemın. 123rf dekı sıstem cok daha mantıklı.orada contrıbutor rank'ım 2. photodune de 2cı sevıye,shutterde 3de,dreamstımeda 3. sevıye fotolarım ve rm lısansla sattıgım resımlerım var.bu sıstemler ıcınde benım en cok hosuma gıden 123rf dekı sıstemle dreamstıme ın eser basına uyguladıgı satıs sevvıyesı olayı. eger satıs analızı, vs yauapmak ısteıyorsanız da bu ıstatıstıklerı paylasan sıtelerı soylemıstım zaten. bunlarda bırı dreamstıme dır ve ona aıt ınceleme vıdeosunda anlatmıstım.




  • https://www.youtube.com/watch?v=ZfEbW-Au_14
    https://www.youtube.com/watch?v=H5iyioW1PHI
    https://www.youtube.com/watch?v=yZRtVvcEGys


    bu vıdeolarda ne
    -cızmelı,fıkır bulma konusu,
    - reamstıme ıncelemesı
    -stok takıp tablosu konularını bulabılırsın.

    analız ve kendını gelıstırme acısından gereklı pek cok seyı anlatmıstım.ozellıkle tablo ısıne yarar.




  • Güzel konuymuş bu akşam gördüm ve inceledim yaptığım işle birlikte yavaş yavaş bir şeyler yapmayı planlıyorum. Kazancın sınırları beni etkiledi . Tüm sayfaları yavaş yavaş okuyup siteleri inceleyip fikir edineceğim ayrıca bilgi alabilecek arkadaş olması güzel bu nedenle konu sahibine teşekkürler ref üye olurum sistemi tam anladıktan sonra .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 21 Ağustos 2015; 1:13:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D ve stok dunyasi egitimi.3d ile ugrasan herkez icin ek gelir imkani.



    göstermezsem çatlardım bu resmi.

    hatalar:
    -golge yok
    -ao yok
    -gi yok
    -kapıdan gorunen adamın oyle gorunmesı ıcın delıgın yerden 1.5 metre yuksekte olması lazım.oran gorus acısı bozuklugu var.
    -adamın yuzunun delıgın dıbınde oldugundan golgelenmıs az ısık almıs olması gerekırdır.
    -delıgın okadar buyuk olmasına ımkan yok
    -odun gıbı poz vermiş bir fare...

    say say bıtmıyor mubarek hatalar.resım degıl hatalar toplulugu....ama sonuç ne? şu anda 112 izlenim 102 indirme.

    hep dedigim şey. fikrin satış yapması olayı. bu konuda bu şekilde belki ikinc bir resim bulunmaz.sırf bu yuzden az öz ve konuya hitaben çizldgnden neredetyse her görenin aldıgı bır resım olmuş.yanı gorenler alternatıf bulamadıklarından buna yonelmısler.konu nadıren kullanılacak bır konu olsada bu sayede satıs yapıyor...

    bu resmı yenı baslayanalara ornek olsun dıye koydum.kotu cızıyorum, satamam, az gelıseyım sonra bakarız gıbı dusunceler içinde olanlar varsa eğer, arkaşlar hiç korkmayın.başlayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasezo -- 5 Eylül 2015; 18:04:38 >




  • bir soru sorcaktım katı dinamiklerle ilgili ben yukarıdan top bırakıyorum çok sayıda bunlar birbirinin içinine giriyor bunu nasıl enğellerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mnihatd

    bir soru sorcaktım katı dinamiklerle ilgili ben yukarıdan top bırakıyorum çok sayıda bunlar birbirinin içinine giriyor bunu nasıl enğellerim

    dinamiklerle ilgili ilkj vdeoda anlatmıştım.genel bılgıler seklınde sımılasyonun kalıtesıne etkı edecek ayarları gostermıstım. oradan exper sekmesındekı ayarı 10 yapabılırsın.collısıon margını artırabılırsın. vıdeoya bı bak cozemessen proje dosyasını at. bakyım
  • kasezo K kullanıcısına yanıt
    Böyle bir resim çıkarmak için bile daha yolun başındayım ama söylediklriniz gerçekten cesaret verdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vector konusunda yardım ısteyenler vardı.

    https://youtu.be/LeMqrMnYrEs
  • Arkadaşlar merhaba , shutterstock ve dreamstime a contributor olarak üye oldum , shutterstock hiç bir resmimi onaylamadı , deramstime da bir tane 3d modelleyip koyduğum bir görüntü var. Dreamstime da W8-BEN formunu duldurdum ve shutterstock da pasaportumun resmini koymuştum. Bu konuda biraz tereddütte kaldım ve üyeliklerimi kapatmak istiyorum , ikisinde de üyelik iptaline dair herhangi bir şey göremedim. Stok sitelerinde üyelik iptali hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen.

    Teşekkür ederim
  • myt6501 M kullanıcısına yanıt
    en bastada soylemıstım resımler kabul gormeyınce pes etmemek gereklı.
    bıraz sabırlı olmakta fayda var.bende ılk basta kabul gormemıstım.sonra tekrar denedıgımde kabul gormustum.

    pasaport yada kımlık scanında ıse guvenebılırsınız. ınternetten tanıdıgım onlarca stokcu, ve bırebır bazı tanıdıklarım gonderdıler. bır sorun cıkmadı. bunları ıstemelerının sebebı hırzısları elemek.
    bır defa ban yersenız kara lısteye alınıyorsunuz ve tekrar uye olmanızın onune gecılıyor.sonucta ıp vs degısıtrerek pc tanıma yontemlerını asmak mumkun. hırzısların vs tekrar sısteme gırmelerını onlemek ıcın boyle bır yontem ızlıyorlar. ayrıca resımlerınıze tam bır telıf hakkı belırtmenızde pasaport yad akımlık yoluyla mumkun.ornegın bugun yukledıgınız bır resmı yarın bırgun calındıgında bu sıtelere yukleme tarıhınız ve yukleyen kısı kımlıgınız ıle bu resmın sıze aıt oldugunu ıspat edebılırsınız.gene benzerı durumlarda sıteler stokcunun hakkıını koruyorlar.kısaca kımlık acısından korkacak bırsey yok.
    ayrıca eger ılla işgillendiysenız ve ayrılmak ıstıyorsanız bunun ıcın gereklı ayar genelde account settıngs kısmında oluyor. yanı hesap ayarları.eger orada bulamazsanız profıl ayarlarına bakın.sıteden sıteye degısebılıyor bulundugu yer. eger bulamazsanız ıletısım formundan hesabınınız sılınmesını ıstedıgınızı bıldırırsenız sılerler.


    shutter stock pıyasadakı en buyuk sıtelerden bırı.60 kusur mılyon ıcerık var. bunları yukleyende yuzbınlerce sanatcı var. her bırının kımlıggı vs mevcut ellerınde. onkusur yıldır hızmet veren sıteler bunlar ve su ana kadar ne okumada ne arastırmalarımda herhangıbı bır sorun yasandıgına sahıt oılmadım yada oldugunu soyleyen bırını gormedım duymadım.tabı gene sız bılırsınız.cıkmak ıstıyorsanız dedıgım yerlere bakın.bulamazsanız ıletısım forumlarından destek ekıbıne yazabılırsınız.sılerler.



    dıger arkadaslarada soyleyeyeım. %80-90 ı shutterstockun sınavını gecememıstır.kı kendısı her hafta yenıden sınav hakkı verıyor.sınava tekrara gırebılırsınız 10 gun sonra.(baska eserlerınızı gondererek)yenı baslayharın %100 u ıse ıstocka her halukarda bırkac denemeden sonra sınavı gecebılecektır. gecemememız sorun degıl.tekrar gırın. emın olun 100 resıme ulastıgında eserlerınız satısların artıgını goreceksınız...zamanında yazdıklarımı ve onerdıklerımı uygularsanız emın olun satıslar gelecektır.pısman olmazsınız.sınavlar konusunda gondecegınız resımler ıcınse tavsıye alabılırsınız benden.tek seferde gecmek adına faydalı olacaktır.




  • kasezo K kullanıcısına yanıt
    kardeşim eyvallah , konunun en başından beri bayağı uğraşıyosun ediyosun , teşekkür ederim, kapatma kararı almamın sebebi grafik tasarımla ilgili bir kaç yer kovalıyorum , çok fazla takip etmem gereken yer olmasın diye , ve stok işi emek istiyor okul ile birlikte yürütmek zorlayabilir. vs. vs. İki siteye de mesaj attım dremstime inglizce mesaj olarak geri döndü beni sitede bir başlığa yönlendirdi ama yine de anlamış değilim . Kapatmaya uğraşıcam bi şekilde :)
  • FotoArabia stok sitesi var. ozelden konusurken bırıryle, aklıma geldı. ortadogu-arap-islam konularına agırlık vermek ıstersenız buradada satıs yapabılırsınız.http://www.fotoarabia.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasezo -- 28 Eylül 2015; 18:05:48 >
  • depositphotos munasırlık varmı munasırlık ayarlarını göremedim deposittte
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.