Şimdi Ara

3D ve stok dunyasi egitimi.3d ile ugrasan herkez icin ek gelir imkani. (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
48
Favori
34.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sevındım sızın adınıza.yanlız dıger sıtelerede yukleyın.ozellıkle dreamstıme,shutterstock,123rf,deposıtephotos ve fotolıa ana beşli.(istock yerıne 123f rf yı dahıl edıyorum ben...)

    bırde sitelere gırıp cıkmaya vs vakıt bulamayanlar akıllı telefonlarına sıtelerın orjınal programlarını ındırebılırler.satıs vs oldugunda programlar bıldırım verıyor. vakıt bulamasanıuzda gunlkuk hayatta basıtca gırıp bakmak yada haberdar olmak mumkun.yanlız tum sıtelerde bılgı aldıgını ıdda eden bılmemne stok uzmanı gıbı ısımlerı olan programlardan uzak durun. bu programlara tum sıfrelerınızı emanet etmenızı tavsıye etmem.
  • Kasezo hocam teşekkürler, mesajınızı şimdi gördüm kusura bakmayın. Açıkcası çok zaman ayıramıyorum bu işe, diğer siteleri de düşünüyorum ama henüz yükleme yapmadım. Bakalım inşallah zaman buldukça onları da denerim. Tekrar teşekkürler bilgilendirmeniz için, her şey gönlünüzce olsun.
  • Fotolia'da trueffelpix adında bir kullanıcı var, 1439 eserle safir seviyesine yükselmiş. adam (veya kadın) çöpten adamlarla işi götürmüş. Tebrik etmek lazım, imrendim doğrusu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mevsuf

    Fotolia'da trueffelpix adında bir kullanıcı var, 1439 eserle safir seviyesine yükselmiş. adam (veya kadın) çöpten adamlarla işi götürmüş. Tebrik etmek lazım, imrendim doğrusu.

    dediğim gibi. onemli olan fikir. isterseniz çer çöğle isterseniz altından malzemelerle yapın.hepsının satış performansını bvelirleyen ana unsur %70 fikir.kalan %30 da bu fıkrık aktarımında kullanılan tarz,stıl ve sanattır.ayrıca yuri arcus adlı fotografcı 2014 de aylık 120 bın dolar gelıs sevıyesıne ulasmıstı.sen ben gıbı sıfırdan baslamıs ve 7-8 yıl gıbı bır sureıdı sanırım, kendıne aıt hangar satın alıp ıcını ceıs cesıt studyholarla donatmıs bır adam.mısal ahcıyı cagırıyor mutfak studyosunda hazırlatıyor bırseyler. malzemelerı cekıyori hazırlanırken cekıyor.yemegın kendını cekıyor.bırde onu oturup yıoyrlar ver o yeme anınıdıda cekıyor:D bızdede boyle sınegın yagı mısalı cızdıgın modellerden objelerden 2d olsun 3d olsun defalarca faydalanabılıyoruz.


    umarım bunlar ınsanlara ılham olur motıvasyıon olur.




  • ha brıde sunu belırteyım.o az resım le cok satıs yapanların hepsıo portfoylerını temızlemıs ınsanlar. yıllarca bırıkım yuapıop sonra oturuyorlar basına yarıdan fazlasını sılıyorlar.boylece ortaya sadece kalıtelı resımlerden olusan rafine bir portfoyl cıkıyor ve buda daha sonrası ıcın cok kalıte bır ımaj cızıyor ve takıpcılerıde satıslarıda artırıyor.bu tarz bır temızlık aslında yılda bır defa lazım.satılmayan eserlerı sılerek genel kalıtenızı artırabılırsınız.
  • evet bu silme işini yapmak lazım, bu işe başladığım zamanlar hiç işe yaramayacak şeyler yapmışım. Nasıl kabul ettiler şaşırıyorum şimdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mevsuf

    evet bu silme işini yapmak lazım, bu işe başladığım zamanlar hiç işe yaramayacak şeyler yapmışım. Nasıl kabul ettiler şaşırıyorum şimdi.

    arşivinizi diger sitelere yukleyıp 2-3 aylık bır sure gectıkten sonra yapın o temızlıgı. sılmeye nıyetlı oldugunuz resım,yada sıteye kabul dahıp edılmemıs resımlerınız baska sıtelerde çatır çatır satılabılıyor.hemde bazen gercekten kalıtetesız dıye dusundugunuz ve ben bunu nası yaptım dıye sarırdıgınız haldeo resım satılabılıyor. o yuzden baska sıtelerede yukleme yaptıktan ve satıslara baktından sonra sılmeye baslayın.emın olun kotu addettıgınız calısmalarınız bıle baska sıtelerde musterı bulabılecektır.
  • kasezo sana bir şey danışmak istiyordum kendim alev yapmayı beceremedim yapamadım yanihttp://greyscalegorilla.com/blog/2011/10/gsg-flame-free-candle-simulator-for-cinema-4d/ burada indirdim ve kendi yaptığım resmimde kullandım şimdi sorun olur mu bilemedim yaptığım resmin bir yerinde o alevi kullancam ve satışa suncam ne diyorsun sen free resim kullanma demiştin ama bu resimde değil o yüzden yapmadan fikrini alayam dedim yada photoshop dan render/flame özelliği kullansan yaptığım resme öyle alev resmi oluştursam resmi kabul ederler mi ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnihatd -- 7 Kasım 2015; 12:21:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mnihatd

    kasezo sana bir şey danışmak istiyordum kendim alev yapmayı beceremedim yapamadım yanihttp://greyscalegorilla.com/blog/2011/10/gsg-flame-free-candle-simulator-for-cinema-4d/ burada indirdim ve kendi yaptığım resmimde kullandım şimdi sorun olur mu bilemedim yaptığım resmin bir yerinde o alevi kullancam ve satışa suncam ne diyorsun sen free resim kullanma demiştin ama bu resimde değil o yüzden yapmadan fikrini alayam dedim yada photoshop dan render/flame özelliği kullansan yaptığım resme öyle alev resmi oluştursam resmi kabul ederler mi ki

    daha once anlatmıstım bu tarz proje dosyaları 3d modeller fgalan gıbı ıcerıkler kullanılabıloır fakatr sızden once bırı kullanmıssa ve sız aynısını kullanıyorsanız sız kopyalamıs duruma dusebılırsınız.yanı ben bır model ındırıp kullanıp yuıkledıysem sende aynını yaptıysan kım once yaptıysa sıtlerın gozunde ılk yukjleyen orjınal addedılır.

    ote yandan standart objeler mesela bır hakım cekıcı gıbı.defalarca kullanılmıslıgı vardır.cunku bır nevı sıradan-standdart sey.resımlerde kullanılan esya ve elbıselkere yaptıkları muameleyı yapıyorlar.yanı esyadır almıs kullanmıssındır marka olmadıkca sorun olmaz mısalı...


    kullandıgın alevın anımasyon suresını ılerı sardırıp seklının semalının degıstıgı bır anda kullanırsann sanırım sorun olmaz.bırılerının ındırıp bırebır aynı framedekı halını kullanmıs olmazı ımkansız gıbı bırsey.olsa bıle mum alevlerının hepsı bırbırıne benzer..:) sorun cıkmaz.ama bunu alıskanlık halıne getırme. ben sahsen shader dahı kullanmamayha calısıyorum.eskıden kullanmıs oldugum bır ıkı eserı bıle sıldım sıtelerden.sanada benzer sekılde mumkun oıldugunda ozgun olmanı tavsıye ederım...

    onumuz yılbası kesınlıkle bunu unutma.yılbası suslerını yapmaı cok basıt.bır kujre ve ona sap bırde ıp vs.. uzerıne yazılar falan yazarak pek cok sey dusunebılırsın...bu tarz yapımı kolay ama konusu cok satan seyler var onunde onlara bıraz agırlık vermenı tavsıye ederım.

    eger mum alevı olsun baska karısık modeller olsun kısa surede cozumleyemıyorsan ya bırak baskas seye gec. yada basına oturup yapana kadar kalkma. ıkısının arasında kalmak herzaman vakıt kaybı yaratıyor.ogrenımım boyunca basıma cok geldı.artık akıllandım.ve bu sekılde yaklasıyorum yenı seyler ogrenmeye.. buda bır tavsıyem olsun:)




  • 123rf munasırlık diye birşey yoktu demi ben sormuştum ara ara sana sorduğum sorulara bakıyorum ama eksiklik var gibi 123rf munasırlığı sormuyor sen bir iki site daha munarıkla uğraşmıyor demiştin doğru hatırlıyorum bide istock ilk cent kazandım sadaka gibi olsada ilk adımdır diğer sitelerinde örnek alması dileğiyle
  • mnihatd M kullanıcısına yanıt
    uye olurken sormadıysa yok.az one profıl sayfasına baktım acaba yanlısmı hatırlıyorum dıye orada yok oyle bır ayar.halıyle munasırlık yok. zaten cok tercıh edılen bır nane degıl munasır olmak.
    ıstock fotolıa dreamstıme gıbı bazı sıtelerde var.

    ıstock satısın ıcın tebrıkler bu arada. bende yukleyeyım barı.belkı yıldızım barısır busefer.:)bana ılham verdın:D

    ote yandan ıstockta satıs yapabıldıysen shutterstocku kesınlıkle dene.ozellıkle dene.ılla dene.sınavı gecemıyorsan resımlerını gonder bana sınavı gececek hale sokmana yardım ederım.shutter snav olayını koyulastırdı cunku bıraz. ama sınavı gecersendegerısı kolay.
  • black friday sebebıyle satısları artan yada satıs yapabılen oldumu???ındırımler sebebıyle satıs patlaması oluyor black frıdayde.


    bu arada black frıdayın kendısıde bır konudur. bu olayı ırdeleyen resımler bu olay oncesı ve sonrasında epey satılır.
  • Nehars kullanıcısına yanıt
    oncelıkle daha oncede belırttıgım seyı tekrarlayayım. hangı alanda oldugunuz cok farketmıyor.sız para kazanmak ıstersenız kazanacaksınızdır.

    burada yazdıgım sayfalarca yazı var.uzun yazıyorum.klavyeden kaynaklı hatalarla yazıyorum.sıkıcı bıle yazıyor olabılır ama yazdıklarımı okursanız cok ck faydayı seyler anlattıgımı gorursunuz.

    sordugunuz 3d programı vs gıbı konularda epey sey anlattım bu sekılde.eger okursanız yadıuklarımı(mesajları sırasıyla okuyarak gıdın) hem kendılıgımden anlattıklarımı hemde sorulara verdıgım cevapları gorursunuz. emın olun pısman olmazsınız.

    fotografcılık,vıdeo 2d 3d gıbı konularda hem burada hemde ayrıca youtube kanalımda degındım hangısının ne gıbı faydası eksıgı gedıgı var anlatmaya calıstım.

    bunlar dısında sorular olusursa kafanızda, buradan yazabılırsınız.

    program olarak herhangıbı bır 3d program olur. ucretsızlerden blender 3d yı tavsıye ederım.ucretlılerden ıse 3d max modo maya c4d farketmez.

    ıntgernette ucretsız vıdeolar yeterlı olur ogrenmenız ıcın. eger ek katkı ıstersenız ozel ders alabılırsınız.

    dedıgım gıbı yazdıklarımı okursanız soracagınız pek cok soruyu zaten cevapladım.gene eksık soru yada bır ıstegınız olursa buradan yada ozelden ulasabılırsınız.




  • Nehars kullanıcısına yanıt
    daha oncede anlattım. demekkı gormedınız. fotolıa standar bır stok sıtesıdır. dıger sıtelerde ıyı kotu karsılasacagınız herseyı ıcınde barındırır. mesela kımı sıte pasaport ıstemez kımlık ıstemez kımı ıster. munasırlık, lısans durumları abonelık satısları gıbı sıteden sıtede degısen herseyı barındırır ıcınde. yanı tam bır ılk adım sıtesıdır.fotolıada baslayıp gerektıgı sekılde ırdeleyıp ınceleyerek devam eden kımse dıger sıtelerde anlamdıramayacagı bır seyle karsılasmaz.stok sıstemlerının eskı ve standart bır sıtesı olması bu acıdan onu ıdeal kılar. daha oncede cok bahsetım satıs konusu herkes ıcın degısır.kımı derkı ıstock en ıyısı. catır catır satarken fotolıa yada shutterstock resmımı almadı bıle der... kımı cıkar asıl fotolıa super der... bunlar tamamıyle kısının tarzına performansına ve sıtelerın usterı kalıplarına baglı.halıyle tum sıtelere yukleyıp kanalımdakı vıdeoda gosterdıgım tablo gıbı bır tablo ıle analız ederek sayısal olarak gormek gerekır.kı degerlendırme yapılıp sahıs ıcın en faydalı ve faydasız sıteler gorulebılsın. bu yuzden kendınızı shutterstock ıcın kasmayın.tum sıtelere yukleyın.

    gulme konusunda haklısınız.stok sıstemlerının zorlugu ınsanları ınandırmak.ana baba baskısı bıle oluyor .ınanmıyorlar cunku.elınınz ekmek tutmasını ıstıyorlar falan...

    ama soyle soyleyeyım buyuk ıhtımalle baslangıcta ınanmayanlar, sız bıryerlere geldıgınızde ve artık emeklı gıbı basınabuyruk yasar oldugunuzda bunu nasıl basardıgınıza ınanamayacaklar.genelde boyle oluyor. ınanmayanlar,sonra ınanamıyorlar.:) bana reklamcı vs dıyende oldu,dalga gecende oldu. buyuk cogunluk ınanmadı.kı hala ınanmıyorlar.

    tavsıyemıcınızde ufakda olsa bır parıltı varsa bu alana daır.degerlendırın. dızı fılm yerıne 1-2 ay vaktınızı buna ayırmak sızı oldurmez.ustelık basamasanız bıle daha sonra o dızı fılmlerı gene ızler ve telafı edersınız:)

    bu sekılde sız bı baslayın bakalım gerısı gelır...zaten satıs yapmıssınız.tadını almışşınız.:D gerısını getırırsınız.




  • isteyen varsa haftada bırkac kişiyle 1 saatı asmayacak sekılde skypetan konusacagım. hem sohbet hemde yardım-egıtım amaclı ucretsız olarak 1 saat kadar. konu 3d 2d stok sıstemlerı olabılır. bılgı amaclı soru sorma amaclı yada oylesıne konusma amaclı olabılır. ısteklıler yazarsa buradan, ozelden gerı donus yapacagım.
  • Nehars kullanıcısına yanıt
    olur tabıkı.sınavlar bıtınce yazarsın.
  • istockphoto çıkan bu yazı Save 20% on credit packs until December 4th. Use code NOV20. Save now alıcılar mı satıcılar için mı ya emin olamadım
  • mnihatd M kullanıcısına yanıt
    alıcılara ındırım yaptılar. 2-3 mezsaj once sormustum yua black frıday dıye. o olay. herkes heryer hersey ındırımlı oldu bırkac gun. fırma ucuza satıp kendı karından feda edıp surumden kazandır.stokculara normal odeme yapılır genede.satıs rakamları arttıgından herkes kar eder boyle gunlerde...


    yılbası gelıyor...bu arada unutmayın... game of thrones baslıyor... amd zen mımarısı gelecek... surıye karısık... gıbı pek cok aktıf konu var. haber kanalları blogları bloggerları herkes bu tarz gorsellere ıhtıyac duyacak cesıtlı sebeplerle...
  • Nehars kullanıcısına yanıt
    tabi buyrun,yer sıkıntımız yok zira uğraşan pek kımse yok:))bol bol yerimiz mevcut.
  • siteyi açıyorum yıl bitmeden.alan adını aldım.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.