Şimdi Ara

3d sla printer hayallerim ve yıkımı.yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hayırlı forumlar. Ben yaklaşık 4 ay önce gümrük malları satan bir yerden facture draken marka 3d sla printer aldım.
    üzerine wiewsonic bir projektör alıp taktım.https://www.youtube.com/watch?v=VufZd94JY5I&t=152s
    Bir abimin yardımı ile çalıştırıp deneme amaçlı reçineden bir obje çıkardık.
    Bunu yaparken makine 2-3 kere elektiriği kesti,bizde kapak açık sıcak havadan
    olduğunu tahmin ettik. Daha sonra makineyi eve getirip çok bilgim olmasada çalışma
    sistemini linkteki printer gibi farklı yapmak istedim.https://www.youtube.com/watch?v=rsUr8myxMbE
    ama maalesef çalıştırdığımda hareket veremedim.kontrol kalemiyle akım geliyor mu
    diye bakayım derken birden şase aldı ve boomm.
    printera zararı ne oldu bilmiyorum.:( PC de ekran kartı yandı.pc tv ye bağlıydı
    tv nin power kartı gitti. projektör de lamba hatası veriyor fazlası var mı
    oda belli değil. :(
    Böyle birşey başınıza gelse hangi yolu izler ne yapardınız.
    yardımcı olursanız minnettar kalırım saygılar.

• Kardeşim öncelikle geçmiş olsun kontrol kalemi ile power kısmına dokunup şase yaptırdın ekran kartın nasıl ve neden yandı ? Çok enteresan bir durum

TV ye ekran kartı üzerinden anlık yüksek voltaj veya ters gerilim gitti tv de Pertek oldu valla zarar büyük yazıcı da çok büyük ihtimalle Pert olmuş Olabilir

Valla 3d yazıcı üzerinde işe yarayan ne varsa sök test et tekrar ilk günkü haline getir dene bakalım inş cufflamamıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc, projektöre ve printer a bağlıydı Aslında bana bu işlerle ilgili. elinde bu cihazları test edecek bir yer lazım galiba.

• Evet kardeşim sana test edecek yer lazım bence yazıcıyı denemek için pc ni eğer masaüstü pc ise onboard ekran kartı slotuna bağla monitör kablosunu ve öyle çalıştırıp printeri dene

Projektöre gelince eğer eski tip lambalı ise büyük ihtimalle lamba kesmiştir. Veya besleme katında kondansatör veya diyorları patlatmıştır. Veya devre üzerindeki cam sigortayı artırmış olabilir.

Bence ilk pc den başla test etmeye

Sonra printer test et

Ve Projektöre de bak yakın olsak benim dükkandaki mini atölyede bakar arıza tespiti yapardık ben istanbul Anadolu yakası pendik ilçesi üst kaynarcada ikamet ediyorum kardeşim :-)

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    pc'de onboard yok ama test ettik sıkıntı sadece ekran kartında!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever_boy -- 7 Ağustos 2017; 22:5:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.