Şimdi Ara

3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.388
Cevap
21
Favori
222.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese...Ben de projeksiyon dünyasına ilk adımı Acto Ds110 modeli ile attım...Cihazı sipariş verdim henüz elime ulaşmadı...Bu cihaz sanırım 80 mhz...acaba bununla 3d film izleyebilir miyim?
  • Merhaba herkese...Ben de projeksiyon dünyasına ilk adımı Acto Ds110 modeli ile attım...Cihazı sipariş verdim henüz elime ulaşmadı...Bu cihaz sanırım 80 mhz...acaba bununla 3d film izleyebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: befo

Merhaba herkese...Ben de projeksiyon dünyasına ilk adımı Acto Ds110 modeli ile attım...Cihazı sipariş verdim henüz elime ulaşmadı...Bu cihaz sanırım 80 mhz...acaba bununla 3d film izleyebilir miyim?

Nereden aldın o cihazı?
    1.si o modelin 3D desteği yok, 2. olarak çözünürlüğü SVGA(800X600) çok düşük fiyatı da özelliklerine göre çok yüksek, imkanın varsa siparişini acilen iptal et yazık olur verdiğin paraya.
    bugün LG BX320 aldım bir tane onu test ettim fiyatına göre gayet başarılı bir ürün, tabi kullandığım EPSON TW9000W (wireless) kadar iyi olmasını beklemem ama fiyatına göre çok iyi bir cihaz.
  • Ya arkadaşlar bugün gittim tron efsanesi orjinal bluray aldım.
    Laptopta Bluray okuyucum var fakat filmi açınca 3D uyumlu oynatıcı veya TV olması gerekli diyor. Projeksiyonum GT750 HDMI ile bağlıyorum, Power DVD 10 ile oynatmaya çalışıyorum. Uyumlu değil diyor

İlla 3D bluray oynatıcı almam şart mıdır ya???
  • Sanmıyorum gerekli olduğuna çünkü sonuçta senin blu ray okuyucun sadece verileri okuyor onu işlemek yani dönüştürmek yazılımla alakalı blu ray in gözü normal veya 3d lens diye ayrılmaz işi yapan yazılım, başka bir bir programla açmayı dene. Corel WinDVD 11 ile açabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiGGER_TAURUS -- 21 Nisan 2012; 22:27:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiGGER_TAURUS

quote:

Orijinalden alıntı: befo

Merhaba herkese...Ben de projeksiyon dünyasına ilk adımı Acto Ds110 modeli ile attım...Cihazı sipariş verdim henüz elime ulaşmadı...Bu cihaz sanırım 80 mhz...acaba bununla 3d film izleyebilir miyim?

Nereden aldın o cihazı?
    1.si o modelin 3D desteği yok, 2. olarak çözünürlüğü SVGA(800X600) çok düşük fiyatı da özelliklerine göre çok yüksek, imkanın varsa siparişini acilen iptal et yazık olur verdiğin paraya.
    bugün LG BX320 aldım bir tane onu test ettim fiyatına göre gayet başarılı bir ürün, tabi kullandığım EPSON TW9000W (wireless) kadar iyi olmasını beklemem ama fiyatına göre çok iyi bir cihaz.

Kargo dahil 540 liraya aldim cok mu? Mini projeksiyon fiyatina... ustelik lamba fiyatlari maks. 100 dolar civari? Gercekten cok mu kotu secim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiGGER_TAURUS

Sanmıyorum gerekli olduğuna çünkü sonuçta senin blu ray okuyucun sadece verileri okuyor onu işlemek yani dönüştürmek yazılımla alakalı blu ray in gözü normal veya 3d lens diye ayrılmaz işi yapan yazılım, başka bir bir programla açmayı dene. Corel WinDVD 11 ile açabilirsin.

Teşekkürler çözdüm sorun power dvd ile alakalıymış. Total media theatre ile çözdüm sorunu. Bu arada Bluray videoalrda 3D kalitesi ile half sbs videolar arasında çok fark var. Ama bi bluray filme 59 lira sürekli adamı çökertir.
  • merhabalar... bu konuda yeniyi. bu hafta bir alacağıma karşılık sıfır sayılabilecek bir nec np 115 aldım.
    evde iyi diye bildiğim bir perdem var. hafta sonu kullandım (el classico - xbox - dvd).
    işin açıkçası performansı benim için son derece yeterli.bu işlerden anladığımı düşünürüm ama digitürk ü bir türlü bağlayamadım :(
    aynı şartlarla uydu cihazı çalışırken scart adaptör ile video çıkışından bağlantı yapmayı kaç kere ve farklı adaptörle denememe rağmen sonuç alamadım.
    digitürk hd cihaz. s-video ya da tos yok. scart ta da sorun yok çünkü görüntü aktarıcıyı sorunsuz kullanabiliyorum.
    var mı yardımcı olabilecek?
  • Optoma GT750XL ve xblack 240x200 perde kombinasyonundan bir kaç fotoğraf. Fotoğraflar iphone'la çekildi. 16:10 ve 16:9 görüntüler ve windows media center görüntüsü.

• orchant,

resimler çok güzel eline sağlık...
  • Merhabalar... NEC V260X istanbul bilişim de 799 TL.
    3d destekli, hdmi, 1024x768, 2600 ansi lümen vs...
    evde kullanım için ne dersiniz? fiyat iyi gibi gözüküyor...
    evde bir perdem var. nec 115 denedim bu hafta. bir iki sıkıntım vardı yazdım ama cevap alamadım :(
    np 115 bile ihtiyacımı karşıladı açıkçası...
    film ve maç izlemek, xbox oynamak için kullanacağım. tavsiyelerinizi bekliyorum...

Ürün özellikleri - NEC V260x
    Çeşit DLP
    3D projektör Evet
    Resim
    Çözünürlük 1024 x 768
    En boy oranı 4:3
    Kontrast oranı 2200:1
    Parlaklık 2600 ANSI lumen
    Minimum resim boyutu 33"
    Maksimum resim boyutu 300"
    Yastık distorsiyonu Var
    Bağlantılar
    VGA (D-sub) Evet
    DVI-I Hayır
    HDMI Evet
    Bileşik Video Evet
    LAN Evet
    Boyutlar
    Genişlik 310 mm
    Yükseklik 95 mm
    Derinlik 247 mm
    Ağırlık 2.5 kg
    Ek özellikler
    Tüketim 278 W
    Gürültü seviyesi 34 dB
    Uzaktan kumanda Evet
    Lamba ömrü 3000 saat
    Hoparlör Evet
    Hoparlör güç çıkışı 1 x 7 W
    PARLAKLIK : 2600 Ansi Lumen
    ÇÖZÜNÜRLÜK : 1024 x 768 Çözünürlük
    KONTRAST : 2000:1 Kontrast
    HDMI Giriş : Var
    3D READY : Var
    LAMBA : 180 W
    AĞIRLIK : 2,5 Kg
    KEYSTON : Dikey +/-40°
    GARANTI : 2 YIL
    GÜÇ TÜKETIMI : 228 W
    GÜÇ KAYNAĞI : 100-240V , 50-60 Hz
    YÜKSEKLIK : 95 mm
    DERINLIK : 247mm
    GENIŞLIK : 310 mm
    HOPARLÖR : 7W
    Teknoloji : 0.55 DLP by Texas Instruments with BrilliantColor
    RCA : Var
    RS
  • Herkese Tekrar Merhaba,

Sinema severlerin ilgisini çekebilecek bir kampanyamız mevcuttur...

İlgilenenleri sıcak fırsatlara bekliyoruz, iyi günler dileriz...

http://forum.donanimhaber.com/m_60179533/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: proavist

Herkese Tekrar Merhaba,

Sinema severlerin ilgisini çekebilecek bir kampanyamız mevcuttur...

İlgilenenleri sıcak fırsatlara bekliyoruz, iyi günler dileriz...

http://forum.donanimhaber.com/m_60179533/tm.htm

özelliklerine göre güzel fiyat.

hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astramastra -- 26 Nisan 2012; 14:22:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalles_papaz

Merhabalar... NEC V260X istanbul bilişim de 799 TL.
    3d destekli, hdmi, 1024x768, 2600 ansi lümen vs...
    evde kullanım için ne dersiniz? fiyat iyi gibi gözüküyor...
    evde bir perdem var. nec 115 denedim bu hafta. bir iki sıkıntım vardı yazdım ama cevap alamadım :(
    np 115 bile ihtiyacımı karşıladı açıkçası...
    film ve maç izlemek, xbox oynamak için kullanacağım. tavsiyelerinizi bekliyorum...

Ürün özellikleri - NEC V260x
    Çeşit DLP
    3D projektör Evet
    Resim
    Çözünürlük 1024 x 768
    En boy oranı 4:3
    Kontrast oranı 2200:1
    Parlaklık 2600 ANSI lumen
    Minimum resim boyutu 33"
    Maksimum resim boyutu 300"
    Yastık distorsiyonu Var
    Bağlantılar
    VGA (D-sub) Evet
    DVI-I Hayır
    HDMI Evet
    Bileşik Video Evet
    LAN Evet
    Boyutlar
    Genişlik 310 mm
    Yükseklik 95 mm
    Derinlik 247 mm
    Ağırlık 2.5 kg
    Ek özellikler
    Tüketim 278 W
    Gürültü seviyesi 34 dB
    Uzaktan kumanda Evet
    Lamba ömrü 3000 saat
    Hoparlör Evet
    Hoparlör güç çıkışı 1 x 7 W
    PARLAKLIK : 2600 Ansi Lumen
    ÇÖZÜNÜRLÜK : 1024 x 768 Çözünürlük
    KONTRAST : 2000:1 Kontrast
    HDMI Giriş : Var
    3D READY : Var
    LAMBA : 180 W
    AĞIRLIK : 2,5 Kg
    KEYSTON : Dikey +/-40°
    GARANTI : 2 YIL
    GÜÇ TÜKETIMI : 228 W
    GÜÇ KAYNAĞI : 100-240V , 50-60 Hz
    YÜKSEKLIK : 95 mm
    DERINLIK : 247mm
    GENIŞLIK : 310 mm
    HOPARLÖR : 7W
    Teknoloji : 0.55 DLP by Texas Instruments with BrilliantColor
    RCA : Var
    RS

dostum fiyat manyak ötesi bişeymiş... 3D özelliğini xbox ve 3d bd oynatıcı da kullanamazsın sadece pc den 3d oynatabilirsin, sadece 2d kullanacaksan fiyat ve özellikleri bakımından gayet güzel, tabii paralel ithalat ise bilemem, garanti ve serviste sıkıntı yaşayabilirsin... elektronik şanş işi tabii :)
  • bence bir daha bakın istanbul bilişime, stok sorun diyor, ellerinde olmayan cihazlara öyle rakamlar yazıyorlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

bence bir daha bakın istanbul bilişime, stok sorun diyor, ellerinde olmayan cihazlara öyle rakamlar yazıyorlar,

haklısın baba... aradım ve stoklarında kalmadığını ama başka ürünlere yönlendirebileceklerini söylediler :) çok yaşa istanbul bilişim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EASTanbul

quote:

Orijinalden alıntı: gencfblistanbul

sağol kardeş,

sana bazı sorularım olacak

1. oyun oynamayı seviyormusun. Birde pcde 3d oyunlar varmı ben duymadımda

2. Film alırken neye dikkat etmemiz gerekiyor

3. Filmi hangi programı kullanıyorsun

1) Crysis 2 3D oynuyorum ama 3D de derinlik hissi var popout effectler yok.
    2) Bluray filmler daha kaliteli tabi ama Half SBS mkv filmlerde mevcut.
    3) Cyberlink Power DVD10

Arkadasim sana 1-2 soru soracaktim.. Ben optoma750 almayi dusunuyorum... Xbox da3 boyutlu oyun oynanabiliniyormu ( bir suredir xbox kullanmiyorum) 3d film izlemek icin wd media playeri mi kullaniyorsun.. Ben de suanda tvde filmleri wd media playerdan izliyorum.. Optomayi alinca ayrica 3d bir media player alacaktim.. Eger wdmediaplayer da izleyebiliyorsak bosuna baska bir cihaz almayayim.. Himedia900 modellerinden birini alacaktim.. Son olarakta 200x200 perde yeterli olur mu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zts

quote:

quote:

sağol kardeş,

3) Cyberlink Power DVD10

Arkadasim sana 1-2 soru soracaktim.. Ben optoma750 almayi dusunuyorum... Xbox da3 boyutlu oyun oynanabiliniyormu ( bir suredir xbox kullanmiyorum) 3d film izlemek icin wd media playeri mi kullaniyorsun.. Ben de suanda tvde filmleri wd media playerdan izliyorum.. Optomayi alinca ayrica 3d bir media player alacaktim.. Eger wdmediaplayer da izleyebiliyorsak bosuna baska bir cihaz almayayim.. Himedia900 modellerinden birini alacaktim.. Son olarakta 200x200 perde yeterli olur mu...

Dostum Xbox ta 3D oyun bulup oynarsan ve gt750 nin çözünürlüğünü 720p olarak ayarlarsan gayet güzel bir şekilde 3d oyun oynarsın. Ayrıca 200x200 perde bence yeterli olur.
    Bende wd media player kullanıyorum ve 3d filmleri de bu şekilde izliyorum. Ekstradan media player almana gerek yok.
    Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganmit

quote:

quote:

quote:

sağol kardeş,

3) Cyberlink Power DVD10

Dostum Xbox ta 3D oyun bulup oynarsan ve gt750 nin çözünürlüğünü 720p olarak ayarlarsan gayet güzel bir şekilde 3d oyun oynarsın. Ayrıca 200x200 perde bence yeterli olur.
    Bende wd media player kullanıyorum ve 3d filmleri de bu şekilde izliyorum. Ekstradan media player almana gerek yok.
    Saygılarımla...

Tesekkur ederim dostum.. 3d film olarak half sbs olanlarimi indirmek mi gerekiyor..
  • quote:

quote:

quote:

sağol kardeş,

3) Cyberlink Power DVD10

wd player bildiğim kadarıyla bluray iso filmleri oynatmaz. Ama half SBS mkv 3D oynatabilirsin. eğer bluray iso filmleri oynatmak istiyorsan HiMedia 900 gereklidir yada muadili.
    200x200 bana yeterli olmaz ama seni bilmem :D Bu tamamen kişisel isteklere bağlıdır.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.