Şimdi Ara

3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.388
Cevap
21
Favori
222.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

Beyler Vesa 3D nedir projeksiyona bağlayıp normal cinema 3d gibi izlenebiliyormus bu cihaz nedir ne değildir bilen varmı nasıl temin edebilirim

vesa bir standartın adıdır... belli değerlerde ve formatta sinyal alışverişini sağlar...

projeksiyon ile harici aparatların bağlantısını sağlar, verici, modülatör vs olabilir...

optomadaki vesa girişi ekte...

/>
  • Turkiyede satiliyormu peki satan biyer varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Turkiyede satiliyormu peki satan biyer varmi

Rf gözlük kutusundan cikiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Pilli gozluk cikti benim optomadan .benim istedigim pilsiz gozlukleri kullanabilmek frp drniyor galiba onlara bu konuda biraz cahilimk.bakmayin :)
  • quote:

quote:

quote:

Pilli gozluk cikti benim optomadan .benim istedigim pilsiz gozlukleri kullanabilmek frp drniyor galiba onlara bu konuda biraz cahilimk.bakmayin :)

O dediğin İcin 15000 tl lik acer projeksiyon lazim şimdilik ruya
  • Arkadaslar EPSON TW 6000 projeksiyon almak istiyorum fakat bir sorum var medya oynatici olarak iyi bir masa ustu pc yi kullanicam HDMI baglantisiyla ama elimdede yamahanin amfi si var bunu HDMI dan direk TW 6000 in HDMI cikisina baglarsam ses alabilirmiyim diger HDMI cikisinada PC yi bagliyacagim yani tw6000 nin iki HDMI cikisina bir ses icin digerine pc den medya oynatmak icin kullanabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

Arkadaslar EPSON TW 6000 projeksiyon almak istiyorum fakat bir sorum var medya oynatici olarak iyi bir masa ustu pc yi kullanicam HDMI baglantisiyla ama elimdede yamahanin amfi si var bunu HDMI dan direk TW 6000 in HDMI cikisina baglarsam ses alabilirmiyim diger HDMI cikisinada PC yi bagliyacagim yani tw6000 nin iki HDMI cikisina bir ses icin digerine pc den medya oynatmak icin kullanabilirmiyim.

selamlar.
    sesi ayrı görüntüyü ayrı bağlamanıza gerek yok.
    amfinizde hdmi çıkışı mevcut ise yamahanın hdmi ''in'' çıkışlarından birine medya oynatıcınızı bağlayın. Yamahanın hdmi ''out'' çıkışınada tw6000i bağlamanız yeterli olacaktır. tabi yamaha amfinizin hdmi versiyonunun en az 1,3 olduğunu varsayarsak. hdmi ver. 1,3 ise 3d dışındaki tüm filmleri bu şekilde izleyebilirsiniz.
    1,4 versiyon ise 2d ve 3d her ikisinide.
    1,3 ise tw6000i doğrudan medya oynatıcıya bağlayıp,medya oynatıcıdanda amfinize coax. yada optik çıkıştan bağlantı yaparak ses bağlantınızı yapabilirsiniz.
    ancak yukarıda yazdığınız gibi 2 hdmi çıkışı aynı anda kullanamazsınız.

saygılar.
  • @kanomete

Verdiginiz bilgi icin tesekkurler ancak yukardada belirttigim gibi medya oynatici yerine pc mi kullanacagim yani filmleri vs. pc den izleyecegim ekrankartim HDMI 1.4 3D buyuzden onemli olacak ancak Yamaha amfi HDMI 1.3,PC deki ekrankartimin HDMI 1.4 cikisina Epson tw 6000 i baglarsam Yamahanin amfisini de pc deki coax girisine baglarsam bu sekilde hem ses hem goruntuyu alabilecegim sanirim, aceba coax optik cikis kadar kaliteli ses verirmi hic deneme sansim olmadi,tekrar tesekkurler.
  • quote:

@kanomete

Verdiginiz bilgi icin tesekkurler ancak yukardada belirttigim gibi medya oynatici yerine pc mi kullanacagim yani filmleri vs. pc den izleyecegim ekrankartim HDMI 1.4 3D buyuzden onemli olacak ancak Yamaha amfi HDMI 1.3,PC deki ekrankartimin HDMI 1.4 cikisina Epson tw 6000 i baglarsam Yamahanin amfisini de pc deki coax girisine baglarsam bu sekilde hem ses hem goruntuyu alabilecegim sanirim, aceba coax optik cikis kadar kaliteli ses verirmi hic deneme sansim olmadi,tekrar tesekkurler.

sizin bahsetiğiniz gibi bende evimde epson tw 9000 kulanıyorum.sesi coax dan avr ye goruntuyude dırek hdmi den epsona verıyorum cok başarılı ses alıyorum.yanı optik cıkış ile aralarında anlaşılır fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

@kanomete

sizin bahsetiğiniz gibi bende evimde epson tw 9000 kulanıyorum.sesi coax dan avr ye goruntuyude dırek hdmi den epsona verıyorum cok başarılı ses alıyorum.yanı optik cıkış ile aralarında anlaşılır fark yok.

Dostum coax bağlantıyı mediaplayerinizdenmi yapıyorsunuz amfinize sanırım tw 6000 de coax çıkışı yok,aceba iyibir ses bağlantısını tw 6000 e direk nasıl yapabiliriz

• quote:

quote:

quote:

@kanomete

Dostum coax bağlantıyı mediaplayerinizdenmi yapıyorsunuz amfinize sanırım tw 6000 de coax çıkışı yok,aceba iyibir ses bağlantısını tw 6000 e direk nasıl yapabiliriz

pc den 1.3 ekran kartımın hdmı cıkışıyla görüntüyü projeksıyona verıyorum..yine pc den coax kabloyla onkyo avr ye ses veriyorum..

siz 3d orjınal blu ray lerı ındırıp denedınızmı..sbs formatlı değil gerçek 3d fılımlerden bahsedıyorum..ıso formatlı fılımlerı ındırıp deneyın pc de..bu arada avr nız hd seslerı desteklıyormu,eğer oyleyse bır sorum olacak sıze..kolay gelsın.
  • bilgili arkadaşlar epson tw 4400 alsak nasıl bir cihaz biraz bilgi lütfen
  • epson 4400 güzel cıhaz kontransı yuksek fılım için ıdeal,ama geleceğin coğu fılmı 3d olduğundan bır kez daha düşünmeni ve 3d projeksıyon eğerki görmedıysen bır showroom da ızlemenı,sonra karar vermenı tavsıye ederim.sonra pişman olma.muhteşem bır keyiffff.
  • quote:

epson 4400 güzel cıhaz kontransı yuksek fılım için ıdeal,ama geleceğin coğu fılmı 3d olduğundan bır kez daha düşünmeni ve 3d projeksıyon eğerki görmedıysen bır showroom da ızlemenı,sonra karar vermenı tavsıye ederim.sonra pişman olma.muhteşem bır keyiffff.

üstat çok fiyat farkı varya biraz azalsa alıcam da

infocus x9 aldım kullandım güzeldi
    sonra sattım tw 480 aldım siyah miyah kalmadı çıldırttı beni sattıım onuda
    gittim optoma gt750 alıcaktım ohhoo o siyah adına hiç bir şey yok

birde tw 6000 taktılar biraz siyah vardı ama çözünürlük falan çok iyiydi şimdi onu gördüm ne yapcagımı şaşırdım 3d side güzeldi

bu sefer o fiyatlar yükseldi 3d den vaz geceyim fiyat düştüm tw4400 alıyım dedim siyahlar güzel contras yüksek

yok yok ben bekliyim o zaman belki düşer tw 6000 falan off off
  • quote:

quote:

epson 4400 güzel cıhaz kontransı yuksek fılım için ıdeal,ama geleceğin coğu fılmı 3d olduğundan bır kez daha düşünmeni ve 3d projeksıyon eğerki görmedıysen bır showroom da ızlemenı,sonra karar vermenı tavsıye ederim.sonra pişman olma.muhteşem bır keyiffff.

birde tw 6000 taktılar biraz siyah vardı ama çözünürlük falan çok iyiydi şimdi onu gördüm ne yapcagımı şaşırdım 3d side güzeldi

bu sefer o fiyatlar yükseldi 3d den vaz geceyim fiyat düştüm tw4400 alıyım dedim siyahlar güzel contras yüksek

Öncelikle şunu belirteyim iyi karartılmış bir odada tw6000 siyahlarda gerçekten iyi bir cihaz.
    daha iyisi dersen tw9000 ancak aradaki fiyat farkı kadar siyah farkı yok en azından gözle anlaşılacak kadar. zaten aralarındaki fiyat farkı farklı donanımlardan kaynaklanıyor.
    kısacası tw6000 kesinlikle çok iyi bir cihaz. hatta fiyatına göre çok çok iyi.
    kesinlikle herkese tavsiye ederim helede 3d konusunda yabancı site ve uzman eleştrimenler tarafından 3d konusunda referans gösterilecek kadar iyi denmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanomete

quote:

quote:

Öncelikle şunu belirteyim iyi karartılmış bir odada tw6000 siyahlarda gerçekten iyi bir cihaz.
    daha iyisi dersen tw9000 ancak aradaki fiyat farkı kadar siyah farkı yok en azından gözle anlaşılacak kadar. zaten aralarındaki fiyat farkı farklı donanımlardan kaynaklanıyor.
    kısacası tw6000 kesinlikle çok iyi bir cihaz. hatta fiyatına göre çok çok iyi.
    kesinlikle herkese tavsiye ederim helede 3d konusunda yabancı site ve uzman eleştrimenler tarafından 3d konusunda referans gösterilecek kadar iyi denmiş.

Ozaman bekleyip onu alicaz
  • Ben de bugün Epson TW6000 aldım, kısmetse yarın elimde olacak. 5-6 sene önce yine Epson'un TW600 modelini kullanmıştım. kaliteli bir perde almak istiyorum, daha önce tw600 ile düşük kaliteli bir perde kullanmıştım şimdi işimi şansa bırakmak istemiyorum. 16/9 oranında sabit çerçeveli yüksek kaliteli bir perde almak istiyorum, tecrübeli arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
  • Ben de TW6000 almayı düşünüyorum ama tavana asacağım ve lens shift özelliği yok.

Ama tavana perdenin ortasından asabiliyorum.
    Bu durumda TW6000'i tavana açılı asıp, görüntüyü aşağı kaydırsam keystone düzeltme ile görüntü düzleştirebilir miyim ?
    TW6000 alıp da tavana asan kimse yok mu ? Sırf bu nedenle TW9000'e iki katı para vermek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 14 Mayıs 2012; 12:10:07 >
  • Epson TW6000'i ben astım... Astron PR 006 kullandım...

3,5 metreden 2,40 eninde görüntü alıyorum gayet güzel...

resmi de aşağıda

• quote:

Orijinalden alıntı: gozluk3d

Epson TW6000'i ben astım... Astron PR 006 kullandım...

3,5 metreden 2,40 eninde görüntü alıyorum gayet güzel...

resmi de aşağıda

Peki bu durumda oluşan görüntünün en üst noktası, tavandan kaç cm uzakta oluyor ?
    Görüntüyü aşağı kaydırıyor musunuz, yoksa cihaz düz iken nereye yansıyorsa o şekilde mi kalıyor ?
    Bir de cihaz ile görüntü arasındaki mesafeyi söyleyebilirseniz sevinirim.

Ben şu an Panasonic Ax200 kullanıyorum ve lens shift özelliğini, görüntüyü aşağı kaydırmak için bayağı kullanmam gerekiyor.
    Üstelik sizin cihaz tavana çok yakın, benim cihaz tavandan belki 50-60 cm. aşağıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 14 Mayıs 2012; 12:28:17 >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.