Şimdi Ara

3d ayt mat denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk deneme 32 net geldi ama 1 saatten fazla sürdü. ilk deneme olmasına rağmen çok zor geldi. çözenler varsa ilerisi ile ilk deneme arasında uçurum var mı ? yoksa kolay-orta-zor göstermelik ayırma mı. teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 3d den önce neler çözdün hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7448022B3 -- 21 Nisan 2022; 22:41:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hiçbir şey çözmedim hocam. 3d orijinal 345 acil (eski basım) karıştırıp günde 2 şer tane çözüyorum

• hocam 1 saatten fazla dediğim 1 saat 25 dk mıydı neydi tam ifade edememişim

• 3d orijinal 345 ve acili nasıl birleştirip karıştırıyorsun. günde ikişer tane her birinden mi çözüyorsun oğlum nasıl kafalardasınız sizi günde 8 tane ayt mat denemesi çözmeye iten şey nedir

bu arada 80dk ideal matematik süresidir kaç yapmayı bekliyorsun onu da anlamadım ilk denemenmiş zaten maksimum 60 a kadar iner o da basit denemelerde. 30dkda çözsen bile için rahat etmeyecek işlemimde hatan var mı vs. diyerek en başta oluyor. her işlemi ince detayına kadar yavaş yavaş yapıyorsun. deneme çözdükçe ayt matematiğin boş bir şey olduğunu anlayıp düşürürsün süreni ki 80dk fazla değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 21 Nisan 2022; 22:43:16 >
  • yok kanka yanlış okumuşsun. mesela bugün 345-3d ikilisini çözdüm yarın acil-orijinal öyle öyle gidiyor 4 ün 2 li kombinasyonu

• ayt'de süre önemli optimum 35-40 dakikada bitmeli geri kalan 140 dakikada kalan 40 sorunu çözüp uyu hawalı fln olursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3d tyt matematik
    5 yıl önce açıldı
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt
    kanka fenim ciddi anlamda kötü ondan matı bugün 1.5 saat görmek biraz korkuttu ondan yazdım. işin trollünde olmadığımı eski konularıma bakarak anlayabilirsin

• ikişer ifadesini düzeltmen lazım hocam :d karıştırıp günde iki tane çözüyorum desen dediğine geliyor da 4 tane deneme sayıp günde ikişer tane çözüyorum diyince 8 deneme ediyor .d iki diye düzelt onu beynime kan sıçradı senin nickinde tanıdık geliyor troll değil bu çocuk niye böyle yazdı falan diyorum. neyse iyi çalışmalar

bu arada elinde 345 vs. varken 3d yi ayırabilirdin ben öyle yapıyorum şu an 3 gündür falan bs + acil gidiyorum acil düşündüğümden basit. fazla karmak pek işe yaramıyor ikişer ikişer karsan yeter günde 2 deneme çözüyorsan apotemi ile 3d yi mayıs ortasına saklarım gibi duruyor.

• sağolun hocam dinleyeceğim tavsiyelerinizi teşekkür ederim

• dogrudur kanka bence süreye pek takılma ayt'de zaten yeterince olacak büyük ihtimalle. 100 dakka versen yine problem olmaz sanki.Ben eşit ağırlıgım50 dakikada sos bitse geri kalan vaktim mata kalıyor mesela

• 3d de 120.dkda bırakıyorum hocam ben bende mi anormallik var.

• olm benim 2,5-3 saate yakın sürdü bazı orta ve zor denemeler. orta ve zorları 2 saatten kısa sürede bitirene büyük saygı duyarım valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 21 Nisan 2022; 23:40:35 >
  • 3D'de ben 2 saat verip bırakıyorum ama yanında tam fen denemesi de çözüyorum, eğer fen denemem 1 saati geçmezse -yani tam ayt süresini geçmezse- matematikte kalan sorularıma göz atıyorum 3 saati tamamlayana kadar. ilk denemelerde bu taktik gerekmedi ama 6. denemeden itibaren biraz daha sıkmaya başladı o zaman feni de yanıma alıp öyle çözmeye başladım.

• ayt de konu bitirmeye bakın işiniz hız değil doğruluk olacak, o kadar vakit var hepsini kullanın. ayt için tek diyebileceğim konularda ustalaşın iyi bildiğinizden emin olun. tyt için konudan ziyade hız önemli o yüzden hedefi yüksek olan tyt denemelerini mümkün olan en kısa sürede bitirsin. misal eskiden tyt 135 dakikaydı şu an kaç bilmiyorum ama, tyt denemelerine 90-100 dakika verip çözüyorduk. sınavda 135 dakika verdikleri için yaylanarak yapıyorduk resmen. ayt için maalesef çok geçerli değil bu. ayt mat en az bir saat verirdim. gerçek sınavda da 1 saat 15 dakika filan harcamıştım. çok takılmanıza gerek yok.

• Çözdüğünüz süre baya iyi
    ilk denemeleri yeşil diye kolay düşünülse de yine de belli bi seviyede,mavilerin sonları ve turunculardan itibaren 2021 gibi
    Veri olması bakımından kendimden örnek vereyim ben 3D den önce baya ayt mat kaynak çözmüştüm benim de ortalama süreler
    Yeşiller=70dk (36,25-40)
    Maviler=90-100dk(36,25-40)
    Turuncu=110-120dk(35-38,75)
    İdi yanlış hatırlamıyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 22 Nisan 2022; 3:2:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimyasiz K kullanıcısına yanıt
    6. deneme ilah zaten. 2 saatten kısa sürede bitirmek imkansıza yakın bir şey.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.