Şimdi Ara

apotemi lys deneme mat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
2
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çözen var mi? Bi kaç soruda hata var gibi gibi ya da ben yanlış biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Matematiğin 2. denemesinde 26. sorunun cevabı -3 olacak.Fakat şıklarda yok. Kitabın yazarıyla da iletişime geçtim.Gözden kaçmış olduğunu söyledi. Onun haricinde matematiğin ilk 3 denemesinde yanlışa rastlamadım.
  • Bir de 7. Denemede bir hata var soruyu hatırlamıyorum ama evde bakip söylerim bakarsan çok sevinirim

• Nasil sizce? Denge mi apotemi mi?

• Bence apotemi

• Kasinti.hedef yuksek degilde bulasmayin pisman olursunuz

• Apotemi denemeleri deyim yerindeyse Behzat Hoca'nın yıldızlı sorularından oluşuyor. Ben sınav anında 25 net falan çıkartıyorum.Ancak süre bittikten sonra kalan soruları çözebiliyorum. Yapamadığım soru sayısı toplamda ortalama 3-4 soru oluyor. Evet biraz kasıntı ama çok orijinal ve sınavda çıkabilecek tarzda sorular var. Tabi çıkarsa sınavın seçici sorularından olacaktır. Şu aşamada çözümleri olmaması büyük bir dezavantaj. Çözümleri olsaydı çok şey katabilirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LYS DENEMELERİ
    10 yıl önce açıldı
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    Tyt mat deneme öneri
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ikisini alsam bitmez ya o yuzden birini seçmek zorundayim bilgisi olan kim varsa yazsin UPUPUPUPUPY

• 30-32-33 civari net geliyor ilk deneme bir 37.50 geldi sonra dustu yerinde olsam almam biraktim kitapi 3 deneme cozdum cok kasinti birde cozumleri yok bazi sorulari hocalarim bile baya ugrasiyor yerinde olsam almam kesinlikle denge al ilk denemeleri zor degil fakat sonradan zorlasip ozgun sorular cikiyor ayriyetten internet cozumleri dinlersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycholastic

Ikisini alsam bitmez ya o yuzden birini seçmek zorundayim bilgisi olan kim varsa yazsin UPUPUPUPUPY

Dengeyle başlamak daha iyi. Ben dengeyi bitirdiğimden apotemiye sardım.
  • Bugün apotemin ilk denemesini çözdüm gayet güzel , hoş bir denemeydi
  • Hedefim 40 denge gozume iyi geliyo suan onerir misiniz yani?yazmayi unutmuşum hedefi pardon

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycholastic

Hedefim 40 denge gozume iyi geliyo suan onerir misiniz yani?yazmayi unutmuşum hedefi pardon

Denge de kesinlikle güzel bir deneme. Son denemem kaldı. Gayet orijinal ve düşündürücü sorular var. Yine sanırım forumdan biri yazmıştı Denge'de 2014 lys sorularının değiştirilmiş şekilde yer aldığını. Mesele zaten güzel ve orijinal soruların olması değil bence. O soruların çözümlerinin olması. Çözümlerini göresin ki bakış açın gelişsin. Bana katkısı oldu dengelerin, tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jau*

Bugün apotemin ilk denemesini çözdüm gayet güzel , hoş bir denemeydi

İlk deneme öyledir. 2. denemede 10 net birden düştü benim
  • 9. Deneme yi çözün en zor geleni bence

• Jau* kullanıcısına yanıt
    İlk deneme bilerek basit yapmislar ikinci denemede

• Cok teşekkürler cevaplayip bilgi verenlere de ayri teşekkür ederim kolay gelsin

• ortalama ve iyi öğrenci kategorisi bence bunun yerine denge çözmeli. çok iyiler alsın derim ben. ygsde de gördük apotemi çözenleri.
  • alara555 A kullanıcısına yanıt
    kesinlikle çözülmesi gereken bir deneme
  • ALLAH RIZASI İÇİN MAT1 KISMINDAN BİRKAÇ SORU CAPSİ ATAR MISINIZ ŞURAYA MERAKLANDIM KUDURCAM MERAKTAN PEK POPÜLÜLER OLMUŞ LÜTFEN ARKADAŞLAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.